Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Results 8

Results 8

Ratings: (0)|Views: 6|Likes:
Published by Sukumar Reddy

More info:

Published by: Sukumar Reddy on Apr 26, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/26/2013

pdf

text

original

 
Results
Your selection is marked in Green (correct answer) or Red (wrong answer) color.
Question 1:
Enterobiasis is cuased due to -
 
1. Filaria worm 2. Pin worm 3. Round worm 4. Hook worm 5. Correct Answer:2.
Question 2:
Green colour in plants is due to the presense of.....
 
1. cell 2. Chlorophyll 3. Calcium 4. None of these 5. Correct Answer:2.
Question 3:
The new Chief Minister of which of following Indian States is Bhuwan Chandra Khanduri?
 
1. Uttranchal2. Jharkhand 3. Karanatka 4. Uttarakhand 5. Correct Answer:4.
Question 4:
India's first petrol pump with self service refuelling facility was introduced by which of thefollowing companies in New Delhi?
 
1. ONGC 2. HP 3. IOC 4. BP 5. Correct Answer:3.
Question 5:
When the earth is in Perihelion, then it is
 
1. Nearest to the moon 2. Nearest to sun and moon 3. Nearest to the sun 4. Farthest from sun 5. Correct Answer:3.
 
 
Question 6:
At Jallianwala Bagh, Which general gave the firing order?
 
1. Cornwallis 2. O. Dwyer  3. Tegart 4. Simpson 5. Correct Answer:2.
Question 7:
Which of the following is caused by the deficiency of iron-
 
1. Leucopenia 2. Polycythemia 3. Anaemia 4. Anorexia 5. Correct Answer:3.
Question 8:
The tag line of which Company/Brand/Banks/Place/Organization is: Where Vision Gets Built
 
1. Lehman Brothers 2. DLF 3. DHL 4. None of the above 5. Correct Answer:1.
Question 9:
The tag line of which Company/Brand/Banks/Place/Organization is: Never Settle
 
1. Naukri.Com2. Monstor.Com3. Ebay 4. None of the above 5. Correct Answer:2.
Question 10:
The tag line of which Company/Brand/Banks/Place/Organization is: The Miracles Of Science
 
1. Haier  2. Intel 3. Dupont 4. None of the above 5. Correct Answer:3.
Question 11:
War of Kalinga was fought in ?
 
1. 321 BC2. 301 BC 
 
3. 261 BC 4. 241 BC 5. Correct Answer:3.
Question 12:
RKVY stands for ?
 
1. Rajiv Kiranalu Vikas Yuvatha 2. Rasthriya Krishi Vikas Yojana3. Rastriya Krishi Village Yojana 4. None of the above 5. Correct Answer:2.
Question 13:
Who has written the anthem for the National Security Guard (NSG)?
 
1. Javed Akhtar  2. Gulzar  3. Maya Govind 4. A.R. Rahman 5. Correct Answer:2.
Question 14:
 
Which one of the following company has recently introduced ‘iON’, its integrated
information technology solution for small and medium businesses (SMBs) ?
 
1. Infosys 2. HCL 3. TCS 4. Wipro 5. Correct Answer:3.
Question 15:
Which one of the following became the first Baltic nation to Sign a double taxationavoidance agreement with India ?
 
1. Lithuania 2. Poland 3. Estonia 4. Russia 5. Correct Answer:1.
Question 16:
Who invented the Radium?
 
1. Isaac Newton 2. Madam Curie 3. Albert Einstein 4. Neils Bohr  5. 

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->