Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
123Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Parikan Ala Df Jogja

Parikan Ala Df Jogja

Ratings:

4.0

(1)
|Views: 66,744|Likes:
Parikan khas anak-anak Detik Forum regional Jogja
Parikan khas anak-anak Detik Forum regional Jogja

More info:

Published by: Rahmad Pesisir Kidul on Apr 04, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, DOC, TXT or read online from Scribd
See More
See less

07/10/2013

pdf

text

original

 
Sapala Pambagyo Harjo
Pujo lan puji katur dhumateng Gusti Ingkang Moho Kuwaos, kaciknowonten kalodhangan wekdal puniko sampun maringaken mapinten-pinten karohmatan ugi kasarasan dhumateng kita sedaya, saenggorencang-rencang saking paguyuban Detik Forum Regional Jogja sampunsaget ngawontenaken salah satunggaling pustoko ingkang dipunparingi irah-irahan “ PARIKAN – Nguri-uri Kabudayan Jawi”Pustoko puniko dipun pendhet saking salah satunggaling trit wontenDetik Forum regional Jogja inggeh meniko BAB Parikan. Awit sakingwontenipun softcopy parikan meniko, ing pangajab mugi-mugi sagetonambah regengipun DF Reg Jogja lan saget andadosaken talikekadangan kagem para sederek sedaya.Mboten kesupen dipun aturaken agunging panuwun dhumateng sedoyopanyengkuyung wontenipun softcopy parikan meniko. Matur nuwunkagem siMbah Sang Moderator, Parto_Sentono, Ki Manteb, hyde ryano,Kripik, mas Iwan Noor, Mbak Kembang, Pesisir Kidul lan sedayakemawon ingkang mboten saget dipun sebataken setunggal-setunggalipun.Ingkang pungkasan, mbok menawi tasih kathah kekirangan anggenipunnyawesaken softcopy meniko dipun antu-antu paringipun masukaningkang saget nambah saenipun bab meniko. Lan ugi mbok bilih kathahkalepatan nyuwun lumunturing sih samodro pangaksami.Ngayogyokarto @ 2009Editor
http://forum.detik.com2
 
PARIKAN ala DF JOGJA
tuku Wedhus, oleh asuAku Bagus, Kowe AyuGolek Tikus, Entuk aSU Yen tak Elus, Ojo nesuNumpak gethek karo mlayusimbah elek ora payu-payuAnak tekek mangan gandumSimbah elek harap maklumOno sapi senenge abangOjo lali ngambungi kembangUler kambang dipangan terweluNek ngambung kembang aku melu jenang gulo warnane abangnajan rondho sing penting kembangAbang abang gendero londhoWetan sithik kuburan mayitKlambi abang nggo tondo motoWedak pupur nggo golek dhuwitMlaku mlaku tuku ketanAyu ayu kok brengosan
http://forum.detik.com3

Activity (123)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Lukman Junaedi liked this
Iwan Aja liked this
boncuheri liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->