Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
9Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Moduri in Care Ne Putem Imbraca

Moduri in Care Ne Putem Imbraca

Ratings: (0)|Views: 480|Likes:
Published by Florentina C.

More info:

Published by: Florentina C. on Apr 18, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/01/2012

pdf

text

original

 
4 moduri in care ne putem imbracaCele 4 moduri in care ne putem imbraca si care pot influenta succesul si numarul de IOIs primite sunt urmatoarele:1. Uncool2. Cool3. In the game4. Peacocking1.
Uncool
In acest stil de a te imbraca intra lucrurile banale care nu atrag deloc atentia.Imbracaminte ce arata banal, cu inscriptii vizibile gen: Adibas, Abidas, Mike etcAdidasii cumparati din piata, pantalonii scurti ieftini, tricourile gen GeeBee (daca va maiaduceti aminte) etc2.
Cool
Aici intra imbracamintea care arata bine, insa este purtata de un mare numar de tipi. Blugidecolorati, camasi obisnuite, pantofi, tricouri care arata bine dar care nu ies in evidenta.Desi esti imbracat bine, nu este de-ajuns sa fii remarcat pentru ca majoritatea tipilor din jurul tau se imbraca cam la fel ca tine.3.
In the game
Aici intra imbracamintea care te face sa fii usor remarcat, dar care nu cade in extremacealalta (peacocking). Un tip care se imbraca asa este foarte usor remarcat din multime, sevede ca are stil si este o placere sa il privesti.Haine cu culori interesante, cu modele interesante, haine inedite pe care nu le-ai maivazut etc. Toate acestea creaza o identitate a tipului respectiv care va primi multe IOIs.De asemenea tot aici intra diversele accesorii cum ar fi: inele, bratari, ceasuri, etcIntr-un cuvant, lucruri care iti creaza un stil propriu.De exemplu, fetele care se imbraca "In the game" si care vor sa atraga atentia barbatilor,sunt foarte usor de recunoscut deoarece poarta bluzite decoltate care le descopera si buricul, tricouri care arata bine si se muleaza pe sani fara insa sa poarte sutien, sau pantaloni care se muleaza foarte bine pe fund.4.
Peacocking
Acest mod de a te imbraca se caracterizeza prin fortarea obtinerii de IOIs.
 
Acest gen de tipi sunt considerati ca excentrici si sunt priviti ca niste ciudati de foartemulta lume. Nu este un mod recomandat de a te imbraca.La acest capitol intra hainele de blana, caciuli, cizme, haine cu culori stridente si cu multeaccesorii ce sar foarte repede in evidenta.Si acum, cateva exemple:1.
Uncool
2.
Cool
3.
In the game
4.
Peacocking
 
1.
Uncool
2.
Cool
3.
In the game
4.
Peacocking

Activity (9)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
Dan liked this
mariget liked this
Alina Rosu liked this
Alina Rosu liked this
Alina Rosu liked this
Alina Rosu liked this
danadi26 liked this
crystyan_yonutz liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->