Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
1Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
LAPORAN LALAMPAHAN

LAPORAN LALAMPAHAN

Ratings: (0)|Views: 121|Likes:
Published by M Nur Ihsan Ayyasy

More info:

Published by: M Nur Ihsan Ayyasy on Jun 04, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, DOCX, TXT or read online from Scribd
See More
See less

03/11/2014

pdf

text

original

 
LAPORAN LALAMPAHAN
 Poé kahiji, kami, siswa-siswi SMAN 1 Depok, ninggalkeun Depok nuju Bali jam 7.00 WIB.Dina poé kahiji, kami masih dina lalampahan di wewengkon jawa tengah sarta saré di beus. Dina poé kadua, kami ngandeg di dareah jombang pikeun kaperluan solat subuh sarta sagala macem.Kami nuluykeun lalampahan ka palabuhan Ketapang nepi ka nepi ka di palabuhan jam 16.30WIB. Satengah jam saterusna, kami naék ka kapal feri sarta menyeberangi gupitan Bali. Kamianjog di palabuhan Gilimanuk pukul 19.00 WITA. Kami nuluykeun ti Gilimanuk nuju hotél diwewengkon Dénpasar. Kami ogé anjog di hotél pukul 23.30 WITA.Poé katilu, Kami indit ti hotél pukul 09.00 WITA nuju tempat perbelanjaan DEWATA. Diditungajual sagala rupa macem pakéan, topi, aksesoris, ku-ku mangrupa kadaharan, sarta séjén-séjén.Sanggeus éta, kami nuluykeun ka wewengkon Danau Batur. Diditu kami ngarasakeun tetempoanDanau Batur bari ngarasakeun dahar beurang. Tuluy kami saeutik menuruni gunung ka désaAnglipuran, salah sahiji désa pituin di Bali. Kami ogé nuluykeun lalampahan ka puseur ku-kuBali, sarta ka restoran di wewengkon Sanur pikeun dahar peuting. Kami anjog di hotél jam 23.00WITA.Poé kaopat, kami kaluar ti hotél jam 8.30 WITA nuju pabrik kecap Joger. Sanggeus éta, kamiméakkeun sapoé jeput pinuh di Ujung Benoa. Saméméhna kami naékan parahu boat ka tempat penangkaran lauk. Kami ninggalkeun Ujung Benoa pukul 16.30 WITA. Kami nuluykeunlalampahan ka Garuda Wisnu Kecana sarta lalajo pertunjukkan Kecak. Setalh éta, kami indit kawewengkon Jimbaran sarta ngarasakeun dahar peuting bari nuturkeun peuting keakraban siswa-siswi SMAN 1 Depok. Kami anjog di hotél pukul 22.30 WITA.Poé kalima, kami check out ti hotél jam 8.00 WITA tuluy leumpang ka Taneuh Lot, tempat dimana aya pura anu aya di tengah sagara. Tuluy kami ngaliwatan jalur kalér Bali sarta anjog diDanau Beratan. Kami ninggalkeun Danau Beratan pukul 19.30 WITA sarta anjog di palabuhanGilimanuk pukul 19.00 WITA. Kami anjog di palabuhan Ketapang pukul 20.00 WIB sartanuluykeun lalampahan ka Jogjakarta. Kami anjog di Jogjakarta pukul 13.30 WIB. Di Jogjakartakami ngadatangan toko Bakpia sarta Malioboro. Kami ogé nuluykeun lalampahan ka Depok 

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->