Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Si Te Lexojme Dhe Te Praktikojme Aurat

Si Te Lexojme Dhe Te Praktikojme Aurat

Ratings: (0)|Views: 59|Likes:
Published by Altin Bogdani

More info:

Published by: Altin Bogdani on Jun 22, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as RTF, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/03/2013

pdf

text

original

 
SI TË LEXOJMË DHE TË PRAKTIKOJMË AURAT  Përgjegjës për këtë fakt është një pjesë e trupit tuaj astral.Dukebashkangjitur duart tuaja ju mbyllni një qark elektrik,duke e bërë trupin tuaj astral më të dukshëm.Forma e trupit tuaj astral e ndjek ngaafër trupin tuaj fizik.Disa njerëz e kanë trupin e tyre astral mjaft të  fortë dhe me shkëlqim,të zgjeruar deri 10 mm ose tepër përtej trupit të tyre fizik.Në mënyrë tipike, 2-4 mm konsiderohet si mesatarja për një person te shëndetshëm në Tokë.Nuk ka asgjë "paranormale"në Univers,me përjashtim të kuptuarit tonë të kufizuar të Natyrës.Ajo që ne mendojme se ne "dimë" në Tokë tani është vetëm një pikë e vogël në Oqeanin e Dijes. Si mund të shikojmë dhe të lexojmë aurat:
 Në kaluarën e largët,njerëzit admironin gjërat nuk mund tishpjegonin dhe i quanin ato "mrekullira". Shumë kohë më parë, njerëzitishin gjendje shihnin aurat. Njerëzit e avancuar shpirtërorë,siBuda,Krishti dhe nxënësit e tyre janë të pikturuar me rreth të artë nëkokat e tyre,për shkak se disa artistë në fakt mund të shihnin aurat.NëKimberlis të Australisë në lindjen e largët ju mund të gjeni nëpër shpella piktura prehistorike,mijëra vjet të vjetra,që përshkruanin njerëzit me rethtë artë në kokat e tyre.Natyra na i ka dhënë te gjitha,ne kemi nevojë tëshohim aurat.E gjitha që kërkohet është njohuria se si të përdorim shqisattona së bashku me përpjekjen tonë të ndërgjegjshme.Nëse vendosni tëmos e provoni,ju kurrë nuk do të shihni aurat.Nga ana tjetër,kur ju tëshihni diçka për veten tuaj,ju nuk do t’ju duhet të mbështeteni në besimindikujt tjetër.Ju doni të dini.Dhe ju mund të përdorni njohuritë tuaja për tëmësuar më shumë.Shumë njerëz të mëdhenj në të kaluarën janë ankuar se"ne kemi sy dhe nuk shohim".Më tej në këtë dokument ju do të zbuloniatë që ata thoshin.Çdokush mund të shikojë aurat në një farë mase.Nëvend qe të krijoni një atmosferë misterioze rreth aftësive tuaja të fituararishtas,qasja ime është për të treguar për të gjithë atë që sytë tanë janë në
 
gjendje të shikojnë aurat.Pothuajse të gjithë (duke përfshirë fëmijët)qëshikojnë një gjë të ngjashme,unë e konsideroj këtë një pjesë të natyrëssonë dhe unë them se kjo meriton vëmendjen tonë.Ky artikull përmbledh përmbajtjen e ligjërimit-praktik rregullit parë dhe leximit aurave e mbajtur nga Dr Chalko Tom J .Për rezultatet më të mira që juduhet të referoheni kohë pas kohe.
Çfarë është Aura?
Çdo gjë në Univers eshte vetëm një dridhje.Çdo atom,çdo pjesë e njëatomi,çdo elektron,çdo "grimcë"elementare,madje edhe mendimet edhevedija tojavem dridhje harmonike.Prandaj,ne mund  përcaktojme aurat,si një përgjigje dridhjeve elektro-fotonike njëobjekti nga disa ngacmime të jashtme (e tillë si një dritë e ambientit).Ky përkufizim është i mjaftueshëm për qëllimin e leximit te aurave,dukesiguruar që ne mund të tranojmë veten për të parë dridhjet e aurave.Por karakteristika më e rëndësishme e aurave duket nga vetë fakti që ajo përmban informacion lidhje me vetë objektin.Aura rreth objekteveorganike (vetëdijshme) si (njezit,bit,etj)ndryshojmekohën,ndonjëherë shumë shpejt.Aura rreth objekteveinorganike(gurët,kristalet,uji ...) janë të përcaktuara në thelb,por mund tëndryshohet për synimin tonë të ndërgjegjshëm.Faktet e mësipërme janëvënë re nga shkencëtarët në Rusi,të cilët kanë përdorur efektin Kirlian për studimin e Aurave në këto 50 vitet e fundit.Aura rreth njerëzve është e përbërë pjesërisht nga rrezatimi i valëve EM (elektromagnetik),që përfshihet nga spektri i mikrovalëve me,infra kuqe (IR) dritënUV.Mikrovalët me frekuencë të ulët dhe një pjesë e spektrit me infra tëkuqe të (nxehtësisë së trupit) duket të jetë e lidhur me nivelin e ulët tëfunksionimit të trupit tonë (struktura e ADN-së,metabolizmin,qarkullimin, etj),ndërsa mikrovalët me ato të frekuencavetë larta (pjesë e UV) është e lidhur me aktivitetet tona të vetëdijshme,si tëmenduarit,kreativitetin,qëllimet,sensin e humorit dheemocionet.Shkencëtarët Rusë,të cilët rreth 3 dekada më parë dhe gjithëshkenctarët e tjerë ishin në kërkimin e Aurave,dhe bënin eksperimenteduke sugjeruar se ADN-ja jomund ndryshohet,duke ndikuamikrovala në Aurën e saj.Një pjesë e frekuencës së lartë UV është shumë

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->