Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Tehnici Promotionale - Targuri Si Expozitii

Tehnici Promotionale - Targuri Si Expozitii

Ratings: (0)|Views: 13|Likes:
Published by anonim

More info:

Published by: anonim on Jun 25, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/25/2013

pdf

text

original

 
 
 Partea 1 – Expozant 
DEDEMAN
1.Descrierea firmei:
 Firma s-a înfiintat în 1992 si în decursul celor peste 14 ani de activitate,
DEDEMAN
a reusit sa deschida o retea formata din 6 centrecomerciale si 4 depozite.Sub sloganul <totul pentru interior, totul pentru exterior> în reteauaDedeman se pot gasi peste 40.000 articole din gama instalatii, termice,sanitare, gaz, canalizari, instalatii electrice, materiale pentru amenajariinterioare, materiale de constructii, scule electrice si unelte pentruconstructii, echipament de protectie, materiale pentru curatenie, articole de gradina.Filozofia DEDEMAN este : sa faca parte din viata dumneavoastra de zi cu zi, având grijasa va ofere < totul pentru interior, totul pentru exterior > la o calitate superioara si usor defolosit, care sa va transforme casa într-un camin cu un décor placut si primitor.Venind în întâmpinarea exigentelor clientilor nostri, reprezentam interesele a peste 100 defirme din Italia, Franta, Spania, Polonia, Slovacia, Germania si România. Vizitând centrelecomerciale aveti posibilitatea alegerii produselor dorite pe baza recomandarilor puse ladispozitie de personalul specializat.Astazi
DEDEMAN
este o companie regionala. Unul dintre obiectivele noastre este sadevina o companie nationala.Capitalul nostru cel mai de pret îl reprezinta personalul firmei.Cei peste 1100 angajati formeaza o familie, care cu entuziasm, competenta si profesionalismlucreaza pentru atingerea obiectivelor firmei.
2. Analiza SWOTPuncte tari (strenght)
 
:
Diversitatea foarte mare de articole, stocuri permanente, raportexcelent calitate-pret, personal instruit periodic, servicii oferiteclientilor:transport gratuit, service, consultanta; sunt atuurile noastreîn fata concurentei.
Pe langa produsele oferite , DEDEMAN ofera un numar important deservicii precum :
 
Livrare gratuita
Cumparaturile sunt grele si voluminoase? DEDEMAN are grija decumparaturile tale usurându-ti astfel munca. Oferim livrare gratuita pentru produsele cumparate din magazinele noastre , în perimetrul orasului.Livrarea se efectueaza în maxim 48 ore din momentul achitarii facturii. 
Rate
La DEDEMAN, Cetelem si BRD Finance Group îti pun la dispozitie noisisteme de rate pentru achizitionarea produselor dorite.
Mixare vopsele
Pentru cei ce nu vor sa-si vopseasca peretii într-o culoare obisnuita,DEDEMAN ofera clientilor sai un serviciu special, în cadrul raionuluivopsele: mixarea vopselelor. Clientul cumpara vopseaua si apoi poate alegede pe un panou, din zecile de nuante pe aceea care o doreste. Mixarea serealizeaza în maxim 5 minute si se obtine o vopsea perfect omogena.
Parcare gratuita
Daca alegeti sa veniti cu masina la oricare dintre centrele comercialeDEDEMAN, se asigura gratuit peste 120 locuri de parcare.
Debitare pal
Ati cumparat placi sau tevi de la DEDEMAN ce nu se potrivescdimensiunilor de acasa? În orice centru comercial DEDEMAN veti gasi unstand unde personalul specializat va sta la dispozitie pentru a taia placile,respectiv tevile conform dimensiunilor dorite.
Banc de proba
Vreti sa testati produsul electronic sau electrocasnic cumparat de laDEDEMAN, înainte de a pleca acasa? Bancul de probe va sta la dispozitie.
Comenzi speciale
Comenzile speciale sunt transmise, individual, conform dorintelor dumneavoastra de catre angajatii nostri. Daca doriti un anumit produs carenu se afla în stocul nostru, adresati-va personalului avizat si în timpulstabilit de comun acord veti primi produsul.Pentru DEDEMAN, transformarea dorintelor dumneavoastra în realitate nureprezinta o problema.2
 
Consultanta gratuita
Personalul companiei are acces la instruire de specialitate cu profesionisti îndomeniu, acest fapt reprezentând o garantie a calitatii serviciilor oferite.La DEDEMAN, clientii primesc întotdeauna solutii la problemele si planurile cu privire la constructia, amenajarea sau renovarea unei cladiri.Va oferim consultanta tehnica, personalul fiind pregatit pentru a raspundecu promptitudine întrebarilor dumneavoastra precum si în a va ajuta pentrua face alegerea potrivita
.
Service centrale termice şi scule electrice
Sistemul de service atât pentru centrale termice cît si pentru scule electricevine în întâmpinarea problemelor clientului.Daca aveti probleme ce tin de functionalitatea sculei electrice, în perioadade garantie si postgarantie, nu trebuie decât sa o aduceti la DEDEMAN. Inscurt timp, acestea vor fi rezolvate
.
Dedeman are o retea de distributie extinsa pe teritoriul tarii in judete precum : Suceava , Bacau , Braila , Iasi , Bucuresti.
Conditii de munca la standarde occidentale, servicii de calitate sidiversificate oferite clientilor, acces la programe de training pentruangajati si atmosfera placuta de lucru.
 
Punte slabe ( Weakness ) :
Centralizarea depozitelor numai in zona Moldovei si aDobrogei , excluzand partea de vest a tarii;
 
Oportunitati :
Compania Dedeman din Bacau, specializata in comercializareamaterialelor de constructii, a obtinut un credit de 15 mil. eurode la banca olandeza ABN Amro, potrivit reprezentantilocompaniei. Dedeman va utiliza creditul de investitii in vedereaextinderii lantului de hypermarketuri Dedeman, precum si pentru constructia primului show room Renault Trucks dinestul Romaniei.
 
Relaxarea conditiilor la acordarea creditelor ipotecare siimobliare duc la sporirea investiitilor imobiliare realizate de populatie;
 
Amenintari : 
Principalii competitori ai companiilor de profil sunt reteleleinternationale de magazine de bricolaj, Praktiker (Germania) si3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->