Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Mega Ohjelma

Mega Ohjelma

Ratings: (0)|Views: 1,153 |Likes:
Published by krister_fransman
Ohjelma MEGA 2013 - Adventures in Lapland tapahtumaan
Ohjelma MEGA 2013 - Adventures in Lapland tapahtumaan

More info:

Published by: krister_fransman on Jul 26, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/27/2013

pdf

text

original

 
MAANANTAI 29.7.2013 - OHJELMA
Ilmainen tapahtumaMaksullinen tapahtuma (Katso hintatiedot Hinnat-sivulta!)(*)Ilmottautuminen sähköpostilla (info@harriniva.fi) tai viim. osallistumista edeltävänä iltana Harrinivan respaan!
KLOAKTIVITEETIT & TAPAHTUMATEVENTIT & TYÖPAJATSAUNATRUOKAILUT07.0008.00
08.00-10.00Aamupala
09.0010.0011.0012.0012.00 MEGA ALKAA - TERVETULOA!
Kokoonnumme nuotiolle nokipannukahveille &eventtikirja avataan!
13.00
13-16.00 Geokylän talkoot alkavat13.00-16.00Talkootiimien jako ja tehtävätLounas
14.00
14-15.00 Kalastuskurssi (1h) (*)14-16.00 Kalastelua, grillailua ja tutustumistarannalla talkoopäivän ohessa
15.00
15-17.00 Koskenlasku (2h) (*)
16.00
16.00 Mega geocoins have arrived(GC42RXD) (Duracell76)
17.00
17-20.00 Geokylän talkoot jatkuvat17.00 Vierailu porotilalle (*)
18.00
18-20.00 Koskenlasku (2h) (*)18.00-21.0018.00 Tarinatuokio: Saku-vaari piirtää ja kertooIllallinen
19.0020.00
20.00 Harrinivan iltaohjelma alkaa:Grillailua, bändi, vapaamuotoista illanviettoa!
21.0022.0023.00
 
TIISTAI 30.7.2013 - OHJELMA
Ilmainen tapahtumaMaksullinen tapahtuma (Katso hintatiedot Hinnat-sivulta!)(*)Ilmottautuminen sähköpostiin (info@harriniva.fi) tai viim. osallistumista edeltävänä iltana Harrinivan respaan!
KLO AKTIVITEETIT & TAPAHTUMAT EVENTIT & TYÖPAJAT SAUNAT RUOKAILUT07.00
07-09.00 Aamuvirkkujen nokipannukahvit (2h)
08.00
08.00-10.00Aamupala
09.0010.00
10-14.00 Lapinrummun valmistuskurssi10-13.00 CAMOn rakennuseventti(4h) GC4FAQP (Tenukko & Ukkomanni)10-12.00 Melontaretki (2h) (*)10.00 Vierailu porotilalle (*)
11.0012.00
12-14.00 Koskenlasku (2h) (*)
13.00
13.00 Neulontamiitti GC4BM3213.00-16.00(Auvomieli)Lounas
14.00
14-18.00 Tutustumista, grillailua ja kalasteluarannalla
15.00
15-17.00 Koskenlasku (2h) (*)15.00 Työpaja: K-K-Karhu! Keskustelua15-16.00 Päiväkävely Ruotsiin (1h)ja tositarinoita karhun kohtaamisesta(Pi-ta & Saku-vaari)
16.0017.00
17.00 Vierailu rekikoiratarhalla (45 min)17-19.00 Työpaja: Tulenteko (2h)17.00 Vierailu porotilalle (*)(Joorz&Gnutcha)
18.00
18-20.00 Koskenlasku (2h) (*)18.00-21.0018.00 Kalastuskurssi (1h) (*)Illallinen18.00 Tarinatuokio: Saku-vaari piirtää ja kertoo
19.00
19-20.00 Ke-pe vaellukselle haluavat kokoontuvatsuunnittelupalaveriin rvk:n johdolla (rvk)
20.00
20.00 Harrinivan iltaohjelma alkaa:Grillailua, bändi, vapaata illanviettoa!
21.0022.0023.00
 
KESKIVIIKKO 31.7.2013 - OHJELMA
Ilmainen tapahtumaMaksullinen tapahtuma (Katso hintatiedot Hinnat-sivulta!)(*)Ilmottautuminen sähköpostilla (info@harriniva.fi) tai viim. osallistumista edeltävänä iltana Harrinivan respaan!
KLO AKTIVITEETIT & TAPAHTUMAT EVENTIT & TYÖPAJAT SAUNAT RUOKAILUT07.00
07-09.00 Aamuvirkkujen nokipannukahvit (2h)
08.00
08.00-10.00Aamupala
09.0010.00
10.00 Vierailu porotilalle (*)14-16.00 Melontaretki (2h) (*)
11.00
11.00 Työpaja: Geokätköily For Dummies(1h) (gnutcha)
12.00
12-14.00 Koskenlasku (2h) (*)12-14.00 Lasten päivätyöpaja:Jokamiehenoikeudet (2h) (gnutcha)
13.00
13.00 Vierailu rekikoiratarhalla (45 min)13.00-16.00Lounas
14.00
14.00 Työpaja: GSAK! (ekhoc)
15.00
15-17.00 Koskenlasku (2h) (*)15.00 Ke-pe 3-päiväinen vaellus alkaa!Edellyttää osallistumisen tiistain palaveriin (rvk)
16.00
16.00 Teddy Bear's Picnic GC42RXE(Duracell76)
17.00
17.00 Vierailu rekikoiratarhalla (45 min)17-19.00 Leiripaita-eventti GC4E2DF17.00 Vierailu porotilalle (*)(seikku)
18.00
18-18.30 Tarinatuokio -Saku-vaari piirtää ja18-22.0018.00-21.00kertoo (30 min)SaunatIllallinen18-20.00 Koskenlasku (2h) (*)tarjoaa18-19.00 Kalastuskurssi (1h) (*)K-MarketMuonion-
19.00
19.00-20.00 Geotietovisa! (gnutcha)tori!
20.00
20.00 Iltaohjelma Harrinivassa alkaa:Grillailua, bändi, vapaamuotoista illanviettoa!
21.0022.0023.00

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->