Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
AgniDika Algoritmet Me Programe Ne Cpp

AgniDika Algoritmet Me Programe Ne Cpp

Ratings: (0)|Views: 12 |Likes:

More info:

Published by: Na ndiqni ne Facebook PUNIME SHKENCORE on Aug 11, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/11/2013

pdf

text

original

 
 
Universiteti i Prishtinës
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe KompjuterikeAgni H. DikaPrishtinë 2007
 
 
Libri të cilin e keni në dorë së pari u dedikohet studentëve tëFakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Prishtinë. Por, aimund të përdoret edhe nga të interesuar tjerë për programim mekompjuter.Njësitë mësimore në libër janë organizuar ashtu që materiali ipërfshirë brenda tyre të jetë sa më i afërt për të gjithë ata të cilët fillojnë tëpunojnë me kompjuter. Për këtë qëllim, gjatë shpjegimit të algoritmevejanë shfrytëzuar shembuj të ndryshëm, duke filluar nga ato elementare.Në libër, çdo algoritmi i shoqërohet edhe programi përkatës ishkruar në gjuhën programuese C++, ashtu që përmes ekzekutimit nëkompjuter, të jetë edhe më i qartë funksionimi i tyre. Lexuesit të cilët nuk kanë njohuri mbi gjuhën programuese C++, pa asnjë pengesë mund t'ikapërcejnë programet që paraqiten në libër.
 Autori
 
 
Paraqitja analitike 2Paraqitja grafike 4 Testimi i algoritmeve 7Përcjellja në kompjuter 9

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->