Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
AgniDika Bazat e Programimit Ne Cpp (1)

AgniDika Bazat e Programimit Ne Cpp (1)

Ratings: (0)|Views: 9|Likes:

More info:

Published by: Na ndiqni ne Facebook PUNIME SHKENCORE on Aug 11, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/07/2013

pdf

text

original

 
Universiteti i Europës Juglindore
Fakulteti i Shkencave dhe i Teknologjive të Komunikimit
 
Agni Dika
Bazat e Programimit në C++
2005
 
 
U lejua për botim nga Komisioni për Botime pranë Universitetit tëEuropës Juglindore në Tetovë.© Ndalohet ribotimi dhe kopjimi i librit, ose edhe i pjesëve të tij, pa pëlqimin e autorit.
 
 
 
Parathënie
Libri të cilën e keni në dorë, së pari u dedikohet studentëve të vitit të parëtë cilët studjojnë në Fakultetin e Shkencave dhe të Teknologjive të Komunikimitnë Universitetin e Europës Juglindore në Tetovë. Por, sigurisht, ai mund tëshfrytëzohet edhe nga studentë të universiteteve të tjera, ose edhe nga të gjithëata që dëshirojnë ta përvetësojnë teknikën e programimit me kompjuter.Materiali i përfshirë në libër është shkruar ashtu që lexuesi t'i bëjë hapat eparë në mësimin e gjuhës programuese
C++
, e cila gjendet në përbërje të pakosme programe
Microsoft Visual Studio .NET
. Gjatë kësaj, një dijeparaprake lidhur me algoritmet që shfrytëzohen gjatë zgjidhjes së problemeve tëndryshme me kompjuter, sigurisht se mund ta lehtësoi kuptimin e programeve tëshumtë të cilët jepen si shembuj.Lexuesi mund komunikojë me autorin përmes adresave elektronike
agnidika@yahoo.com 
dhe
a.dika@see-university.edu.mk
, ose edhepërmes lidhjes që ofrohet në faqen e internetit
www.agnidika.net
.
 Autori

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->