Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
SKËNDER SHERIFI - TRIO E PËRJETSHME

SKËNDER SHERIFI - TRIO E PËRJETSHME

Ratings: (0)|Views: 309 |Likes:
Published by Botimet Shqiptare
T R I O E PËRJETSHME
Propozim për Spektakël skenik
me 11 aktorë
Përshtatje nga versioni origjinal
në gjuhën shqipe nga vetë autori
SKËNDER SHERIFI
T R I O E PËRJETSHME
Propozim për Spektakël skenik
me 11 aktorë
Përshtatje nga versioni origjinal
në gjuhën shqipe nga vetë autori
SKËNDER SHERIFI

More info:

Published by: Botimet Shqiptare on Sep 01, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/31/2014

pdf

text

original

 
 
SKËNDER SHERIFI
TRIO E PËRJETSHME
 
 
2
Redaktor:Korrektor:Design: Viliem KurtulajKopertina: Artur ShytiISBN 978-99956-07-99-9©: Autori
 
3
PARATHËNIE nga : ARTAN FUGASKIZOPasi bëri një jetë mes botës letrare dheartistike të Perëndimit, ka disa vite që
poeti Skënder Sheri ka hapur portën ehapësirës publike të atdheut të vet, vendittë të parëve, fundja të asaj shoqërie, metë cilën e bashkon gjuha, psikologjiakolektive e familjes ku është rritur,dëshira për t’i përkitur një bashkësie mëtë ngushtë se bota e madhe. Jam njohur me dhe kam ndjerë se aika shumë gjëra për të na thënë. Fundja eka hapur portën pa trokitur, sepse ndjehetse është në shtëpinë e vet të përbashkët, kuaskush nuk ka tagrin, as të pengojë të tjerëttë hyjnë në të, as t’i përjashtojë. Mund t’ju
bëjë vetëm një ftesë mirëseardhje, edhe
këtë me kujdes, sepse përsëri mund tëmarrë një rol që s’ia ka dhënë kurrkush. Ekam ndjerë se Skënder Sheri ka gjëra përtë na thënë, dhe është e udhës ta dëgjojnë,
ta lexojnë, ta shijojnë poezinë e tij, si edhe
t’a shohin në skenë, sikurse jep rast dhe

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->