Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
0Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
TV_linup_ENG_fin RO

TV_linup_ENG_fin RO

Ratings: (0)|Views: 84|Likes:
Published by Vlad Andriescu
TV_linup_ENG_fin RO
TV_linup_ENG_fin RO

More info:

Published by: Vlad Andriescu on Sep 03, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, DOC, TXT or read online from Scribd
See More
See less

09/03/2013

pdf

text

original

 
www.sharp-cee.com, www.sharp.com.ro
Emoţii mari pe ecrane mari 
...sau despre noua serie de televizoare Sharp AQUOS 2013
București, 3 septembrie, 2013
– Anul acesta, gama de televizoare 3D Sharp AQUOS seextinde prin modele noi care garanteaun divertisment de primă clasă, o calitateexcelena imaginii și opțiuni multiple de conectivitate. Mai mult, toate modele aucaracteristici energetice exemplare - A, A + și A + +.Odată cu lărgirea portofoliului de televizoare în 2013, Sharp introduce și noi tehnologiiconcepute special pentru televizoarele LED cu ecran mare. Drept urmare, noile modele detelevizoare beneficiază de îmbunătăţirile pe care le conferă cele mai recente realizăritehnologice ale companiei, inclusiv a treia generație a tehnologiei Quattron.
 
2013 este anul în care Sharp lansează o nouă gamă de produse ce oferă o o calitateremarcabilă a imaginii și funcţii surprinzător de ușor de utilizat. Prin introducerea unei noigame de televizoare, care include mai multe modele având dimensiunile ecranului de 39,50, 60, 70, 80 și chiar 90 de inchi, Sharp şi-a consolidat poziția de lider în domeniultehnologiilor de afișare pentru ecranele mari.Conceptul şi design-ul gamei din 2013 au fost dezvoltate la Centrul European de Excelenţăpentru Produsele Electronice de Consum Sharp din Barcelona. Sharp este atent la nevoileconsumatorilor europeni, astfel dezvoltă produse care combină tehnologia avansată cufuncţii ușor de utilizat. Noua gamă de produse a fost perfect adaptată așteptărilor clienților în materie de confort astfel încât permită un control complet în utilizarea dispozitivelormobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele. O aplicație specială (disponibilă pentru iOSși Android) înlesnește preluarea controlului asupra tuturor funcțiilor televizorului, permițând în același timp un acces ușor la portalul AQUOS Net și extinderea gamei de serviciidisponibile (spre exemplu, includerea de „videoclipuri la cerere” - VOD). Toate modelele cuo dimensiune a ecranului de 60 de inchi sau mai mult sunt echipate cu un panou X-Gen șicu tehnologia UV2A. Aşadar, imaginile afișate pe ecranul mare au o calitate unică în ceeace privește luminozitatea, contrastul și profunzimea culorii.
Sharp AQUOS Quattron 3D LED LE857
Una dintre noutățile anului 2013 este gama de televizoare 3D LED Sharp AQUOS QuattronLE857E. Merită o atenție deosebită pentru calitatea excelentă a imaginii obținută prin atreia generații de tehnologie Quattron combinată cu tehnologia de iluminare Active Motion800. În plus, designul attor și cadrul suire de aluminiu ofeacestei game detelevizoare cu un look sofisticat. Dimensiunile ecranului disponibile în gama de televizoareLE857 sunt de 60, 70 și 80 de inchi.Dimensiunea excepțională și calitatea imaginii nu sunt singurele avantaje ale televizoarelor3D LED Sharp AQUOS Quattron LE857E. Dotate cu o gamă extinsă de funcții, acestea potservi ca centru modern de divertisment. Telespectatorii au acces nelimitat la Internet prinintermediul noii platforme AQUOS NET + cu un browser web, precum și la o gamă largă de
1
 
www.sharp-cee.com, www.sharp.com.ro
aplicații. Televizoarele sunt echipate cu un procesor dual-core, care facilitează șiaccelerează utilizarea lor în mod considerabil.Modul de fundal al televizoarelor 3D LED Sharp AQUOS Quattron LE857E vă permite săafișați imagini de fundal pe ecranul televizorului. Astfel, un televizor oprit nu rămâne numaio pată neagră pe perete, ci se transformă într-un un ecran ce afișeaimaginile laalegere - un grafic, o fotografie, sau o reproducere a piesei artistice preferate. În acelașitimp, nu este vorba despre un ”slide show” clasic, de vreme ce imaginea are aproapeaceeași luminozitate ca şi o pictură originală pe pânză și seamănă cu una. Când este setatpentru modul de fundal, ecranul utilizează numai aproximativ 30-40W, echivalentul unuibec de putere mică. Luminozitatea este doar 30cd.
Televizoarele 3D LED AQUOS LE652 şi LE752
 Tot în 2013, Sharp va lansa și gama de televizoare 3D LED AQUOS LE752 şi LE652, cudimensiuni ale ecranului de 39, 50 și 60 de inchi. Aceste televizoare sunt dotate cutehnologia de iluminare de fundal Active Motion 200, ceea ce oferă o calitate excelentă aimaginii. Atât LE752, cât şi LE652 sunt televizoare LCD cu o iluminare de fundal LED pentruafișarea imaginilor 3D. Modelul permite conexiune la Internet Wi-Fi, ilustrarea fişierelormedia de pe dispozitivele mobile, AQUOS Net + cu un browser deschis și un procesor dual-core.Iar design-ul este elegant și modern. Cadrul îngust din jurul ecranului creează impresia deluminozitate. Modelul LE752 are o carcasă de culoare argintie, în timp ce LE652 este negru.În plus, LE752 dispune de un suport modern de aluminiu.
Televizoarele Sharp 3D LED AQUOS LE747
Pentru clienţii care îşi doresc ecrane extrem de mari, Sharp a creat televizor 3D LED AQUOSLE747 de 70 de inci, cu un ecran cu diagonala de peste 177 cm. Utilizatorii se pot bucurade imaginile vii, excelente, datorită calității oferite de combinația unui panou 3D X- Gen cutehnologia UV2A, cu lumina de fundal de 100 Hz și cu rezoluția Full HD. Televizoarele oferă,de asemenea, acces la internet, precum și acces la dosarele personale și VOD premium. Cuajutorul lui AQUOS Net +, televizorul este, de asemenea, dotat cu funcţii pentru dispozitivemobile, iar browser-ul deschis oferă posibilități nelimitate de navigare pe Internet.Fiecare televizor 3D LED AQUOS LE747 este, de asemenea, echipat cu modul de fundal, lafel ca şi modelele LE857.
Televizoarele Sharp 3D LED AQUOS LE657
 Televizoarele 3D LED AQUOS LE657 de 70 de inchi, cu o dimensiune a ecranului mai marede 2 metri, deţin un panou X-Gen, tehnologie UV2A și tehnologia Active Motion 200.Vizionarea filmelor, a evenimentelor sportive, a concertelor sau a programelor de călătoriiși cercetare devin o adevărată plăcere. Imaginea dă dovadă de o calitate excelentă atât în2D, cât şi în 3D. Trebuie subliniat că modelul LE657 este echipat cu o lumină de fundal apanoului de tip Full LED. La fel ca alte televizoare din noua gamă Sharp LE657, oferă o seriede caracteristici multimedia - controlul prin intermediul dispozitivelor mobile, conexiune derețea LAN și conexiune la Internet prin AQUOS NET + cu un browser deschis. 
Televizoarele 3D LED AQUOS LE757 de 90 de inchi
2
 
www.sharp-cee.com, www.sharp.com.ro
Ca o victorie a gamei de televizoare din 2013, Sharp a creat televizoarele 3D LED AQUOSLE757. Dimensiunile acestui gigant de 90 de inchi (229 cm) sunt de 1.20 m pe 2.0 m. Estecel mai mare televizor LED din lume produs în masă. Calitatea imaginii afișate este la fel deimpresionantă ca şi dimensiunile sale. Acest lucru este asigurat de un panou 3D UV2A, detehnologia Clear Motion, de procesorul pentru imagini clare și de tehnologia Active Motion200. În plus, ecranul televizorului este echipat cu un panou de lumină de fundal Full LED,având o rezoluție Full HD de 1080p.Puteţi să staţi oricât de aproape doriți pentru a observa culorile și detaliile pe care nu aţiavut până acum şansa să le observaţi pe un alt ecran de televizor. Sportul și secvențele deacțiune par a fi reale.În ciuda dimensiunilor sale gigantice, televizorul este relativ subțire și ușor. Cântăreştepuţin peste 60 kilograme și are mai puțin de 7 cm grosime în punctul cel mai subțire, ceeace îl face uşor de montat pe un perete. Tehnologia Full LED este ecologică: în ceea ceprivește consumul de energie, acest gigant de 90 de inci este etichetat cu A ++. Televizorul Sharp 3D LED AQUOS de 90 de inchi dispune de un număr de funcții multimediacare permit conectarea la Internet. Televizorul are în set, de asemenea, un modul Wi-Ficare permite utilizatorilor să navigheze pe Internet și să utilizeze Skype.###
Despre Sharp
Sharp Electronics (Europe) Limited, cu sediul în Londra, este subsidiara europeană a SharpCorporation din Japonia, lider mondial în inovații și producător de produse audio-vizuale, decomunicare, de produse care ţin de domeniul sănătăţii, de cel al mediului și de domeniulinformaţiei și tehnologiilor de bază.Compania are 4.200 de angajaţi în 26 de locaţii din Europa și a obținut o valoareconsolidată anuală de vânzări de aproape 3,5 miliarde de dolari în anul fiscal care s-a încheiat la data de 31 martie 2012.Pentru mai multe informaţii, va rugăm să vizitaţiwww.sharp.eu.Sharp Electronics este lider în domeniul cercetării şi dezvoltării electronicelor de ultimăgeneraţie. Gama de produse electronice a companiei include televizoare LCD, sistemeaudio şi electrocasnice albe (de ex. frigidere, combine frigorifice, cuptoare cu microunde),precum şi purificatoare de aer. Noile soluţii, cum ar fi cuptoarele Steamwave (cuptoare cumicrounde cu o funcţie 3-în-1 de gătit cu aburi), tehnologia Quattron în televizoarele LCD şitehnologia cu ioni Plasmacluster utilizată în electrocasnice exemplifică profilul inovator alcompaniei. Unul dintre pilonii filozofiei Sharp este respectul pentru mediul înconjurător,reflectat în modul în care produsele sunt concepute şi fabricate. Materialele ecologice,nivelurile reduse de consum de energie şi posibilităţile de reciclare sunt priorităţile Sharp.
3

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->