Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
19Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
4 Exercitii Pentru Sani Frumosi

4 Exercitii Pentru Sani Frumosi

Ratings: (0)|Views: 817 |Likes:
Published by ruxandra

More info:

Published by: ruxandra on Jun 17, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/19/2012

pdf

text

original

 
4 EXERCITII PENTRU SANI FRUMOSI
Articole similare:EXERCITII, SANI,FRUMOSI
 
O vorba din popor spune ca "Dumnezeu da, dar nu baga si in traista".Chiar daca naturane ofera tuturor la pubertate sani frumosi, putine dintre noi invata sa le pastrezenaturaletea si sa le mentina tonusul. Mare greseala! Nu trebuie sa uitam ca, indiferent catde norocoase am fost, gravitatia nu iarta pe nimeni! Si nu vorbim despre varste inaintate,ori efectele secundare ale sarcinii si alaptarii, ci despre femei cu varste fragede care nu stiu,ori nu le pasa cum trebuie ingrijiti sanii!
Va propunem asadar 4 exercitii aparent banale si destul de usor de realizat. Oricat de simple ar  parea, ele vor da rezultatele dorite. Trebuie numai sa le practicati cu regularitate ori de cate oriaveti ocazia si minim de 3 ori pe saptamana!Exercitiul nr 1: AvionulPentru inceput iti propunem un exercitiu banal. Ai nevoie de un prosop sau de o esarfa. Prindecapetele esarfei astfel incat aceasta sa stea in spatele tau, paralel cu linia bratelor tale, intocmaica in imaginea alaturata.Trage omoplatii spre posterior incercand sa micorezi cat mai mult distanta dintre mainile tale - casi cum mainile tale ar vrea sa se intalneasca la mijlocul esarfei.Vei simti cum iti lucreaza muschii spatelui, cei din apropierea omoplatilor, dar si partea laterala,externa a sanilor.Revino in pozitie normala si repeta exercitiul de aproximativ 10 ori.Daca lucrezi in fata unui calculator trebuie sa nu uiti acest exercitiu niciodata pentru ca te ajutasa-ti relaxezi si muschii cefei care se incordeaza ingrozitor cand stai toata ziua cu nasul incalculator!Exercitiul nr 2: CreionulAi in continuare nevoie de esarfa sau prosopul de la exercitiul anterior. Deja te simti mai bine simai relaxata nu-i asa?

Activity (19)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Butyokek liked this
Butyokek liked this
Monica1003 liked this
iulyyy liked this
miiucu liked this
DonMikele liked this
Dana Sander liked this
giullia_ liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->