Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
17Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
5 Exercitii Pentru Tonifierea Funduletului

5 Exercitii Pentru Tonifierea Funduletului

Ratings: (0)|Views: 342 |Likes:
Published by ruxandra

More info:

Published by: ruxandra on Jun 17, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/29/2014

pdf

text

original

 
5 exercitii pentru tonifierea funduletului
 publicat pe 26 August 2008
Recomanda| Tipareste|Trimite prin Y!M| 1 comentariu » Pentru ca ne-am propus sa acordam o atentie deosebita tuturor partilor corpului, oferindu-va panaacum exercitii pentru brate, picioare, abdomen, solduri si asa mai departe, este momentul sa neoprim si asupra formelor fesierilor. Pentru ca majoritatea dintre noi nu efectuam zilnic suficientamiscare, nu mergem pe jos (simplul mers tonifica musculatura intregului corp) si stam destul demult timp la birou in fata calculatorului, muschii fesieri isi pierd tonusul si odata cu acestafrumusetea noastra are de suferit.Daca din diferite motive nu mergeti la sala, puteti efectua acasa sau oriunde doriti cele cinciexercitii pentru tonifierea fesierilor pe care noi vi le propunem.
Exercitiul 1
Exercitiul “scorpion” este dedicat tonifierii in ansamblu amusculaturii fesiere, implicand totodata si grupe musculare dinregiunea spatelui (coloana lombara) precum si din regiunea posterioara a coapselor. Pregatire : va asezati cu genunchii si palmele pe podea, picioarele indoite la 90 de grade, spateledrept, privirea inainte.Exercitiu :Ridicati unul dintre picioare, mentinandu-l indoit si intindeti varful. Ridicarile se vor face pedirectia in sus, iar la coborare nu se atinge podeaua. Se fac minim 50 de ridicari cu fiecare picior.Pentru o solicitare mai mare a musculaturii va puteti pune la glezne saculeti cu nisip.
Exercitiul 2
Pregatire : in aceeasi pozitie de la exercitul 1, insa piciorul careurmeaza sa lucreze nu mai este indoit la 90 de crade, ci drept.Exercitiu : de data aceasta nu veti mai ridica piciorul, ci veti facerotiri cat mai ample, fara sa atingeti podeaua, in numar de 30cel putin.
Exercitiul 3

Activity (17)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
anna_moscovici liked this
mirahya liked this
Butyokek liked this
Butyokek liked this
lipdan liked this
nickmanolache liked this
adriansialina liked this
DonMikele liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->