Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
39Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Trucuri Aerobice Pentru Tonifierea Sanilor

Trucuri Aerobice Pentru Tonifierea Sanilor

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 919 |Likes:
Published by ruxandra

More info:

Published by: ruxandra on Jun 17, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/17/2013

pdf

text

original

 
Trucuri aerobice pentru tonifierea sanilor
 publicat pe 5 Martie 2009
Recomanda| Tipareste|Trimite prin Y!M| 1 comentariu » Din cauza gravitatiei, a sutienului si a faptului ca glanda mamara este lipsita de tesut muscular sanii au tendinta de a-si pierde tonicitatea si de a se lasa.Din fericire insa, desi glanda mamara nu contine tesut muscular, ea are totusi legaturi cu acesta.Pentru a intelege mai bine sa facem o scurta incursiune in anatomia glandei mamare. Aceastacontine glandele propriu-zise, canalele galactofore si tesut adipos. Insa din stratul subcutanat alsanului pleaca niste tracturi (un fel de cordoane) ce traverseaza intreaga glanda si se ancoreazade peretele muscular toracic (pectorali). Prin scaderea tinicitatii muschilor pectorali scade sisustinerea acestor tracturi, favorizand lasarea sanilor. Asadar, exercitiile de intarire amusculaturii pectorale favorizeaza redobandirea tonicitatii bustului.
Exercitii pentru tonifierea bustului1.
Se incepe cu un exercitiu usor. Aveti nevoie de un prosop pe care ilveti prinde cu ambele maini, astfel ca acesta sa formeze o coarda cetrece prin spatele trunciului. Incercati sa prindeti prosopul astfel incatmainile sa fie cat mai apropiate (tinute intinse fara a indoi coatele).Ridicati mainile sus si le lasati pe spate cat mai mult posibil, apoi facetimiscari de balansare stanga dreapta. Veti simti dureri la nivelularticulatiei umarului. Veti face 50 de astfel de balansari.
2.
Aveti nevoie de doua gantere de 3-5 kg. Va asezati pe podea cuacestea in mana, tinand mainile perpendiculare pe trunchi (ca si cum atiforma o cruce). Ridicati mainile, tinandu-le drepte, deasupra pieptului,apoi reveniti usor cu ele pe podea. Faceti 20 de astfel de ridicari in 3serii.
3.
Tot pe podea veti tine ganterele in maini, in sa pozitia acestora va fi diferita: Intinse paraleledesupra capului. Trageti apoi bratele pana deasupra pieptului, fara a indoi mainile. Faceti deasemenea 20 de astfel de ridicari in 3 serii.

Activity (39)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Oana Peticila liked this
Klaivy Claudiu liked this
Delia Gioada liked this
Dan liked this
anna_moscovici liked this
mariacaniuca1521 liked this
mirahya liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->