Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Experienta mea de 7 ani cu ORMUS ( Aur Monoatomic )

Experienta mea de 7 ani cu ORMUS ( Aur Monoatomic )

Ratings: (0)|Views: 210 |Likes:
Parerea, marturia, unui consumator ORMUS din Romania. Consumul de aur monoatomic ca tratament la paradontoza. Cupon reducere la pret ormus, aur monoatomic in Romania.
Parerea, marturia, unui consumator ORMUS din Romania. Consumul de aur monoatomic ca tratament la paradontoza. Cupon reducere la pret ormus, aur monoatomic in Romania.

More info:

Published by: Copii Indigo Romania on Sep 05, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/19/2013

pdf

text

original

 
Experienta mea de 7 ani cu ORMUS (aur monoatomic)Va scriu din chemarea/imboldul care mi-a venit in ultimele luni si la care acum ma simt pregatita s-o fac. Acum pot sa impartasesc la randul meu experienta mea de 7 ani cuORMUS celor care au contribuit la ceea ce sunt acum.Acum 7 ani, aflata in calatoria cunosterii de sine si a vietii, prin intermediul unui prietenam intrat in contact cuORMUS(elemente monoatomice rearanjate orbital – cunoscut casupliment alimentar cu minerale monoatomice precum aur, platina, paladiu, rodiu, iridiu,argint, cupru s.a.).Am consumat ORMUS ( aur monoatomic in mod special )avand intentia initiala de a mavindeca de diverse afectiuni carora nu le gasisem solutii pana atunci, de a remediaefectele varstei si stresului asupra frumusetii corporale, iar in ultimii ani intentia a fost dea ma armoniza cu planul divin.Am consumat regulat si neregulat, cu post si fara post, cu stiinta pentru ca am citit foartemulte despre aceste elemente dar si fara la inceput, cu credinta dar si cu scepticism(suntinginer de profesie inconjurata de sceptici), am evaluat si reevaluat efectele asupracorpului si mintii mele insa abia acum, in 2013, am constientizat efectele cumulative sirolul ORMUSului in aceasta viata.Si astfel, acum in integralitate si centrare imi permit sa impartasesc si celorlalti ce amaflat despre ORMUS (aur monoatomic ) prin experienta personala lasand acestorademnitatea si responsabilitatea validarii si folosirii acestor informatii.Descriu mai jos succint concluziile mele:1.ORMUS este hranitor si energizeaza la mai multe nivele ale fiintei, amplificasemnificativ rezultatele oricare ar fi tehniciile de meditatie sau /metodele devindecare practicate.2.ORMUS are efect de multiplicare si accelerare a starii profunde nu neaparat ceaconstienta, cea de la suprafata, ci aceea numita traire, ceea ce ulterior am aflat ca provine de la sistemul endocrin pe care il hraneste si-l armonizeaza.3.In cazul ORMUSului efectul placebo(lat. voi face placere) sau nocebo (lat. voirani) este mult mai mare in intensitate decat in mod normal de aici efectelemiraculoase si surprinzatoare. Adica:
atunci cand mi-am pus toata credinta in ORMUS fiind in situatia critica de a-mi pierde dintii din cauza unei
PARADONTOZE AGRESIVE
, diagnosticata,manifestata, tratata cu diverse remedii de peste 3 ani, intr-o singura noapte dupamulte rugaciuni si doze de ORMUS PURE am fost vindecata total, a doua zi mi s-a certificat motilitatea normala a dintilor de mai multi dentisti dintr-o clinica lacare ma programasem pentru interventie de urgenta.
 
atunci cand am avut indoieli nu s-a intamplat aproape nimic notabil/observabil,doar surplusul de energie.
iar cand mi-a fost frica (pentru ca fumam si nu tineam post in timp ce consumamunul din cele concentrate) s-a manifestat mai putin placut in sensul unor starifizice si psihice cel putin proaste (dureri mari de cap si inima, angoase, s.a.). Cutoate acestea, neplacuta experienta m-a condus la una din lectiile cele mai dificileale mele Iertarea de Sine. Starile neplacute disparand atunci cand am putut SAMA IERT si viata mea capatand alta directie.4.Efectele ORMUSului sunt cu mult mai rapide si intense cu cat alimentatia estemai curata: mancare neprocesata termic, lichide cat mai alcaline si faracarne/alcool/tigari/cafea, etc; nu degeaba egiptenii il consumau dupa 40 de zile de post.5.ORMUS transforma intentia in realitate, iar intuitia este mai puternica. Dacagandesti si simti ceea ce gandesti se manifesta foarte rapid. Asa ca sunt foarteatenta la ceea ce proiectez, filtrez (atat cat reusesc) la ce acord atentia mea maiales in perioada in care consum.6.La nivelul subtil, cel nevazut cu ochii fizici, am testat atat cu aparat (SCIO) cat sicu bioenergetician si are impact la nivelul aurei. De multe ori uitam ca recentconsumasem ORMUS si aparatul sau bionergeticianul imi indica o auraluminoasa, stralucitoare. Aceasta ma face sa cred ca la nivel subtil ORMUSlucreaza indiferent daca esti constient sau nu.7.Ca toate parghiile de elevare spirituala ORMUS (aur monoatomic)ajunge la cineii este destinat, la cine este pregatit pentru un salt in constiinta. Cunosc persoanecare consuma de ani de zile dar si persoane care au primit in dar ORMUS si nu l-au consumat, inclusiv eu am avut perioade lungi in care nu m-am atins de el, deasemenea cunosc persoane care fara sa citeasca sau sa testeze au refuzat si dupaani au devenit chiar promotori.
In urma experientei mele personale pot sa afirm ca ORMUS ( aur monoatomic inspecial) ofera beneficii extraordinare precum vindecari inexplicabile, activari alecapabilitatilor extrasenzoriale, tonus si claritate, MIRACOLE la nivelulTRUPULUI, MINTII si SUFLETULUI. ORMUS cere in schimb si amplificaCURAJUL, DISCIPLINA in privinta dietei, INTENTIA clara, INCREDEREA fieprin cercetare proprie dedicata, fie prin constrangeri gen crize cum a fost in cazulmeu (renuntarea la orgoliu si lasand loc de actiune Divinitatii) si cel mai importantIUBIRE fata de sine, de ceilalti, de viata adica IUBIRE DE DUMNEZEU CE ESTEIN TOT.
Celor interesati sa testeze le sugerez sa inceapa cu ORMUS PUR , in cazul meu a fost  potrivit si cu rezultate remarcabile in aceasta faza initiala de cunoastere.
Daca aveti fricisau indoieli in privinta efectelor ORMUSului de asemenea va sugerez sa asteptatipana nu le mai aveti si apoi sa consumati.
In Romania ORMUS a ajuns prin intermediul lui Dragos Iliescu care se dedica si seingrijeste sa fie accesibil in conditii optime, ma refer aici atat la cele nemateriale prin
 
meditatii/rugaciuni zilnice (la care particip si eu ocazional), informari exhaustive siconsiliere individuala pre si post achizitie dar si la conditiile materiale prin ambalaje careasigura pastrarea proprietatilor si reduceri suplimentare celor care sunt in nevoie sirezonanta ORMUSului (aurului monoatomic in special). Folosindu-se codul de reducere
777ORMUS
pe situlwww.ormus.roorice comanda beneficiaza de o reduceresuplimentara la cele existente de 10% la intreaga suma.
Invit toti consumatorii de ORMUS sa-si impartaseasca aici propria experienta si pecei care se simt in echilibru cu aceste informatii sa le impartaseasca si cu altii.
Credcu tarie ca doar impreuna ne putem mantui, fiecare contribuind cu nivelul sau deconstienta si constiinta la elevarea umanitatii. De aceea sper ca ORMUS sa ne sprijine pecat mai multi in desavarsirea noastra spirituala, a tuturor celor care ajungem la el, fiecarela momentul lui si in ritmul lui.
VA MULTUMESC SI VA IUBESC
Lumina, Iubire, ArmonieMadalina-Stefania
PostScriptum
“ORMUS este o substanta sofisticata. Iar abordarea analizei ORMUSului implica maimulte nivele de cunoastere, inclusiv cea a consumului. E impropriu sa faci o analiza si saconcluzionezi fara sa ai contact direct si personal cu substanta.Eu am parcurs si acest stadiul al experimentarii pe propriul sistem – trup, minte, suflet side aceea mi-am permis a transmite ceea ce am aflat in mesajul meu initial. Indraznesc safac o analogie cu astrologia si numerologia, care sunt vectori de cunoastere si dezvoltare personala egale in demnitate cu ceilalti vectori disponibili in aceasta dimensiune stiintamoderna, religiile, artele.Daca pana in trecutul nu foarte indepartat aceste doua stiinte nu erau accesibile publiculuilarg ci doar unui grup restrans de oameni care detineau cunostintele necesare folosiriiacestor vectori, asa si elementele monoatomice numite in Evul Mediu – Piatra Filozofalasi in Antichitate Amrut/Mana-Painea lui Dumnezeu/MFKZT/Amrut/Elexir erau accesibilalchimistilor si apropiatilor acestora, preotilor si initiatilor in tainele spirituale.In prezent, prin intermediul internetului si a informatiilor impartasite de initiati avemacces din ce in ce mai multi la astrologie si numerologie, vectori ai cunoasterii sidezvoltarii personale cum le numesc eu. Similar mi se pare si accesul la ORMUS prinintermediul celor care au dat patentul de obtinere la liber si accesul la substanta gatalivrabila.Asa cum multi inca ezita, resping sau le e frica de astrologie si numerologie(din motivecunoscute sau mai putin cunoscute), inca multi ezita, refuza sau le e frica de acestesubstante care ar putea sa le transforme viata radical.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->