Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
verhalen_voor_kinderen

verhalen_voor_kinderen

Ratings: (0)|Views: 121 |Likes:
Published by abojim
verhalen_voor_kinderen
verhalen_voor_kinderen

More info:

Published by: abojim on Jun 22, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/11/2014

pdf

text

original

 
Kinderen! In dit boek met verhalen die special voor jullie zijn geschreven,staan veel belangrijke dingen. Jullie zullen vele voorbeelden vinden vanwonderen in de levende wezens die door Allah zijn geschapen. Jullie zullenopni euw de unieke kracht van onze Heer zien. Jullie zullen ook leren om opelke gebeurtenis die door Allah wordt veroorzaakt, met geduld en overgave tereageren, en om Allah op ieder moment dankbaar te zijn.Jullie zullen lerenwaarom het belangrijk is om je goed te gedragen tegenover mensen in jeomgeving, dat reinheid een kenmerk is van een gelovige en dat vriendelijkheid een deugd is waar Allah van houdt.Dit zijn de titels van enkele vande verhalen in dit boek:Anwar en de schildpad, Wat Rasjied leerde van zijnbroer, Omar en de pinguïn, Djamal en de papegaai, In alles zit iets goeds,Het is belangrijk om te leven volgens de Koran, De reinheid van gelovigen,Naïem en de mooie pauw, Anwar en de kleine vogel, Maqsoed en het jongekatje, Saïed en de inktvis, Kariem en opa Hassan.
Over de schrijver
De schrijver, die onder het pseudoniem Harun Yahyaschrijft, is in 1956 in Ankara geboren. Hij studeerdekunst aan de Mimar Sinan Universiteit in Istanbul enfilosofie aan de Istanbul Universiteit. Sinds de jarentachtig heeft de auteur vele boeken uitgegeven betreffende politieke, geloofsgerelateerde en wetenschap pelijke onderwerpen. Hoog gewaardeerd in de gehele wereld, heeft zijn werk bijgedragen aan de terugkeer vanvele mensen naar hun geloof in Allah, of vele anderen een dieper inzicht inhun ge loof gege ven. Harun Yayha’s boeken zijn aantrekkelijk voor allesoorten lezers, on geacht hun leeftijd, ras of nationalite it, omdat ze doelgericht zijn: het verb reden van het perspectief van de lezer door hem of haaraan te moedigen na te denken over belangrijke onderwerpen zoals het bestaan van Allah en Zijn Eenheid, en te leven volgens de waarden die Hij henheeft voorgesch reven.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->