Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
14Activity

Table Of Contents

0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Het Bedrog Van de Evolutieleer

Het Bedrog Van de Evolutieleer

Ratings: (0)|Views: 837|Likes:
Published by abojim
Het Bedrog Van de Evolutieleer
Het Bedrog Van de Evolutieleer

More info:

Published by: abojim on Jun 22, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/04/2013

pdf

text

original

 
OVER DE AUTEUR
De auteur, die onder het pseudoniem Harun Yahya schrijft,is in 1956 in Ankara geboren. Hij studeerde kunst aan deMinar Sinan universiteit in Istanboel en filosofie aan deUniversiteit van Istanboel. Sinds de jaren tachtig heeft deauteur vele boeken gepubliceerd over aan geloof enwetenschap verwante onderwerpen. Zijn belangrijksteaandachtspunt blijft echter de verwerping van hetMaterialisme en Darwinisme, twee moderne mythen dieonder een wetenschappelijke dekmantel gepresenteerdworden. Een aantal van de boeken van de auteur zijn in meer dan veertig talen vertaalden in de desbetreffende landen uitgegeven. De boeken van Harun Yahya spreken demensen aan. Zowel moslims als niet-moslims, ongeacht hun leeftijd, ras ofnationaliteit, want er staat één doel centraal; het bevorderen van het bewustzijn van delezer door hem aan te moedigen om over een aantal belangrijke vraagstukken zoalsb.v. het bestaan van Allah en Zijn eenheid na te denken, en hij laat de bedriegelijkefundamenten en verwerpelijke werken van het goddeloze systeem zien.
Voor sommige mensen heeft de evolutieleer of het darwinisme alleen maar eenwetenschappelijke associatie, die blijkbaar geen directe invloed in hun dagelijksleven heeft. Dit is natuurlijk een algemeen misverstand. Want het is veel meer danalleen een onderwerp uit de biologische wetenschap: de evolutietheorie is op eenheel verraderlijke filosofie gebaseerd, een filosofie die veel mensen aan het dwalenheeft gebracht, namelijk het materialisme.De materialistische filosofie, die alleen maar het bestaan van materie accepteerten aanneemt dat de mens ‘een hoop materie’is, beweert dat de mens niets meerdan een dier is en dit is in strijd met zijn enige rol in het bestaan. Sporen van dezefilosofie, die voor veel door de mens veroorzaakte rampen van de laatstetweehonderd jaar verantwoordelijk is, kunnen gevonden worden in iedereideologie die ervan uitgaat dat verschillen in mensen ‘een reden tot strijd’zijn.De evolutietheorie of het darwinisme is in dit kader handig omdat het allestukjes van de puzzel bij elkaar brengt. Het vormt de mythe dat het materialismeeen wetenschappelijk idee is.Maar de wortels zijn verrot. Moderne ontdekkingen onthullen steeds weeropnieuw dat het populaire geloof dat het darwinisme met de wetenschapgeassocieerd kan worden, onjuist is. Wetenschappelijke bewijzen ontzenuwen hetdarwinisme en laten zien dat de oorsprong van ons bestaan geen evolutionairmaar een intelligent ontwerp is, dat wil zeggen de schepping. Allah heeft hetuniversum met alle levende wezens en de mens, geschapen.

Activity (14)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Joske1 liked this
Joske1 liked this
HSLier liked this
gilbertcool liked this
MUNGRADA liked this
MUNGRADA liked this
megander liked this
whosi0 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->