Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
361Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Tehnici Naturale de Marire a Penisului Si Intarirea Erectiei

Tehnici Naturale de Marire a Penisului Si Intarirea Erectiei

Ratings:

4.43

(1)
|Views: 75,855|Likes:
Published by coyo80
Ghidul complet pentru marirea penisului
Ghidul complet pentru marirea penisului

More info:

Published by: coyo80 on Jun 27, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/19/2015

pdf

text

original

 
Inainte de a incepe ______________________________________________
 
In primul rind, trebuie sa cititi manualul in intregime si sa va asigurati ca ati intelesfiecare exercitiu. Dupa ce ati gasit tehnica care vi se potriveste cel mai bine, putetisa incepeti practicarea exercitiilor.
 
Inainte de toate, masoara-ti penisul, ca sa stii de unde ai plecat.
 
FLASC
(culcat) ia o rigla de plastic transparenta si plaseaz-o deasupra penisului.Preseaza rigla cit de tare poti inspre osul pubian.Pune penisul de-a lungul riglei si masoara-l pina in virf, asta-i dimensiunea penisuluiin stare flasca.
 
ERECT
( sculat) in timp ce stati in picioare cu penisul in stare erecta trageti deacesta pina ce ajunge paralel cu podeaua. Luati o rigla de plastic transparenta siplaseaz-o deasupra penisului. Preseaza rigla cit de tare poti inspre osul pubian. Cititide pe rigla distanta dintre osul pubian si "virful" penisului; aceasta distanta este defapt, chiar lungime penisului dumneavoastra.
 
CIRCUMFERINTA
Cu un centimetru de croitorie sau cu o bucata de panglicamasurati circumferinta penisului. Este bine de a masura in trei locuri,la baza, mijlocsi la cap.
 
Nu uita sa notezi aceste dimensiuni.
 
Este bine ca inainte de a incepe exercitiile, sa va tundeti parul pubian deoarece nu vaveti trage de el cind veti face unele exercitii.
 
Pentru a avea o crestere cit mai rapida, este recomandat sa mincati sanatos faraprea multe grasimi, sa luati minerale si vitamine, si sa beti foarte multa apa. Estebine sa renuntati la fumat care are un efect nociv asupra vietii sexuale.
 
Cel mai important lucrueste gindirea pozitiva. Starea mentala este responsabila dereusita oricarei activitati. Daca nu credeti cu tarie, ca marirea penisului e posibila,subconstientul dumneavoastra va face mult mai dificila realizarea cresterii in planfizic.Intodeauna este nevoie de o gindire pozitiva.
 
Dupa cum am mai spus, pentru aceste exercitii aveti nvoie de devotament; trebuiesa le practicati 5 zile pe saptamina.Daca la un anumit moment simtiti discomfort sau durere luati o mica pauza.
 
Aduceti-va aminte ca aplicind o anumita tensiune in penis, veti crea o forta care vaface ca celulele din penis sa fie deformate. Trebuie sa fiti sigur ca ati aplicat suficentapresiune asupra penisului pentru ca celulele sa fie deformate astfel incit ele sacreasca cit mai mari, in conditii de siguranta. Aplicarea unei forte mai mari decit estenecesar, va duce la divizarea unui numar prea mare de celule, care va avea carezultat deformarea penisului intr-un mod nedorit.
 
Inca odata ...
NU EXAGERATI !
 Daca efectuati corect exercitiile si dupa programul stabilit, curind veti vedearezultatele pe care le-ati asteptat.
 
 
Ungerea ___________________________________________
Cind efectuati exercitiile de "mulgere" , veti avea nevoie sa va ungeti penisul cucrema (crema de miimi, crema hidratanta, etc)
 
Nu este recomandat sa folositi spuma de sapun sau sampon. Acestea pot irita pieleacind veti efecua exercitiile. Pot de asemenea usca pielea, cauzind iritatii. Mai mult deatit, pot produce usturimi daca intra in orificiul uretrei.
 
Creme recomandate:Crema demachianta ( Lapte Doina)Crema de miiniCrema hidratantaCrema pentru masaj
 
Masuri de siguranta
 
 __________________________________________________Inainte de a incepe exercitiile de marire a penisului, trebuie sa consultati un medicurolog daca stiti ca aveti unele probleme medicale ca: probleme de circulatie sioxigenare a singelui, probleme cu regenerarea tesuturilor, diabet, insuficentarespiratorie si ciroza.
 
In timp ce practicati exercitiile este bine sa fiti atenti la unele simptome :
 
Basicile - sunt rezultatul aplicarii unei presiuni prea mari si pentru un timp prelungitasupra penisului. Este nevoie de presiune, dar nu exagerati.
 
Pielea iritata - este rezultatul frecarii indelungate a pieli fara aplicarea unei cremeprotectoare
 
Acestea fiind spuse, exercitiile pe care le vom prezenta in continuare sunt intotalitate naturale si sigure si au ca rezultat cresterea penisuluiintr-un timp destul descurt.Aceste exercitii trebuiesc facute in mod corect, dupa programul pe care vi-lrecomandam; 5 zile pe saptamina, dar daca la un moment dat veti simti durere saudiscomfort, lasati-o mai incet... pina cind aceste durerei dispar.
 
Incalzirea, prosopul fierbinte
  _________________________________________________Impachetari fierbinti.
 
Va trebui sa incepeti antrenamentul zilnic cu o incalzire.Acesta nu este un exercitiu, este de fapt o pregatire a penisului pentru exercitiile cevor urma. Prosopul fierbinte ajuta la o mai buna circulatie a singelui si face pieleamai elastica. Caldura permite sangelui sa circule mai usor prin corp si circulatia
 
intotdeauna are efecte benefice. Ideea acestei proceduri este sa aduca mai multsinge in penis inaintea inceperii altor exercitii, facind actiunea lor mai eficace.Se infasoara penisul cu un prosop care in prealabil a fost inmuiat in apa fierbinte (otemperatura suportabila), indiferent de starea penisului erect sau flasc . Puneti cugrija prosopul in jurul penisului acoperind intreaga lungime a acestuia. Esteimportant sa acoperiti si capatul dinspre capul penisului pentru a impiedica aerul recesa patrunda. Aceasta compresa va trebui tinuta pe penis 5 minute, avind grija caprosopul sa fie din cind in cind udat cu apa fierbinte.La indepartarea prosopului penisul ar trebui sa aiba o culoare rosie din pricinafluxului crescut de singe. Daca din diferite motive nu este complet rosu, repetatiimpachetarea.Daca nu doriti sa udati un prosop puteti face incalzirea cu ajutorul dusului fierbinte(atit cit puteti suporta), tineti penisul sub jetul de apa.Concluzie: Aceasta procedura este creata pentru a creste fluxul de sange spre penis,si pentru a creste productivitatea exercitiilor prezentate in acest site. Circulatiasingelui mareste de asemenea sensibilitatea.
 
Exercitii de intindere
 
 ___________________________________________________
 
Dupa ce ati facut incalzirea cu prosopul fierbinte, continuati cu exercitiile deintindere. Stringerea si tragerea penisului dupa o tehnica de baza poate produce oincredibila marire de penisului.Acest exercitiu va intinde penisul dumneavoastra si ca urmare tesutul erectil. Acestexercitiu este pentru lungirea penisului atit in stare flasca cit si in stare erecta.Alegeti unul din exercitiile de intinedere prezentate mai jos si includeti-l in programulde antrenament.Alegeti exercitiul care vi se potriveste cel mai bine.
 
Exercitiul 1
 
Daca intradevar doresti sa-ti maresti penisul, aceasta este tehnica cu care ar trebuisa incepi. Puteti sa practicati aceste exercitii atit in pozitie sezinda, cit si in picioare.
 
1. Pentru acest exercitiu, penisul trebuie sa fie in stare flasca.Apucati penisul cu o mina cit mai aproape de gland(cap), stringeti suficent sa nuscape, dar fiti atent ca aceasta strinsoare sa nu fie atit de puternica incit sa opreascacirculatia singelui.
 
2. Trageti de penis direct in fata. Trageti cit de mult puteti fara a cauza durere saudiscomfort. Tineti penisul intins timp de 5 minute, dar dupa fiecare minut incercati satrageti mai tare.
 
3. Relaxati-va timp de un minut. In acest minut apucati penisul cu doua degete sizgiltiiti-l, scuturati-l ( miscare asemanatoare pendului); aceasta miscare va ajuta lacirculatia singelui in penis.
 
4. Repetati pasul doi inca de patru ori dar schimbati directia in care trageti de penis,in stinga, in dreapta, in jos si in sus. Dupa fiecare 5 minute, repetati pasul 3.
 
5. Dupa ce ati efectuat cele 5 "trageri" in directii diferite, mai trageti de penis inca odata, direct in fata timp de un minut, dar la aceasta ultima intindere, aplicati o fortaceva mai mare.
 

Activity (361)

You've already reviewed this. Edit your review.
sumomanus liked this
Craciun Ionela added this note
GEORGE
1 hundred thousand reads
Iorga Marian liked this
Angi Filip liked this
Ady Adryan liked this
Ady Adryan liked this
Lucia Cantir liked this
Constantin Ursanu liked this
almasim95 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->