Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
FORUM PAYUDARA

FORUM PAYUDARA

Ratings:

4.0

(1)
|Views: 678 |Likes:
Published by mami A
untuk kecantikan wanita...
kaedah perawatan payudara di rumah
untuk kecantikan wanita...
kaedah perawatan payudara di rumah

More info:

Published by: mami A on Jun 30, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/15/2010

pdf

text

original

 
CAKAP.Net _ Ruangan Urusniaga & Pengiklanan _ -ves vacuumbreast pump-
BREAST ENLARGEMENT PUMP
Gunakan dalam masa 20~30 minutes daily,result dia anda akan nampak lepas 2-3minggu..
RM 250
Produk: Glo Breast Enlargement CreamHarga Pasaran dalam rm70 - 80..Disini hanya dapatkanMYR 50sahaja..
 
100% Natural Herbal Breast Enlargement, Enhancement, Cream! (Non Alcoholic!)For Firmer, Fuller and Larger Breasts~
Pakej:1 set of Ves-Co Breast EnlargementPump + Glo Breast Enlargement Cream=
RM 280
KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA
 
MENGAPA HARUS MENDIAMKAN DIRI SEDANGKANADA PENYELESAIANNYA.DENGAN LANGKAH KESELAMATAN YANG TERJAMINSAYA MEMBAWA ANDA KE
http://WWW.PRODUK-WANITA.COM
Posted by: aina_sara Nov 4 2008, 09:18 PM
hi mami..!pump jenis apa tu mami? nak dptkan kat mana??
Posted by: mami Nov 5 2008, 09:38 AM
QUOTE (aina_sara @ Nov 4 2008, 09:18 PM)
hi mami..!pump jenis apa tu mami? nak dptkan kat mana??hai..ok ini pump jenis tangan..x menggunakan bateri..hurm,3kali pump dia dah naik.u boleh tengok di laman web yang saya beri..kebiasaanya cust akan tny china punya ke ape?,tp ini bukan china punya.segala testimoni u boleh tgk dalam laman web itu ye.tqmami
Posted by: aina_sara Nov 5 2008, 05:13 PM
emmm nampak mcm senang jer buat gitu2.. tp risau gak ahh takut ada apa2kesan sampingan.. mami dah pernah try ka?
Posted by: mami Nov 6 2008, 08:59 AM
QUOTE (aina_sara @ Nov 5 2008, 05:13 PM)
emmm nampak mcm senang jer buat gitu2.. tp risau gak ahh takut ada apa2kesan sampingan.. mami dah pernah try ka?

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->