Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
VNR i3SWEEZZ DK

VNR i3SWEEZZ DK

Ratings: (0)|Views: 5|Likes:
i3SWEEZZ's intuitive design gør det muligt for elev og lærer at trække, dreje og undervise,
hvilket åbner helt nye måder for at inspirere og engagere elever.
i3SWEEZZ's intuitive design gør det muligt for elev og lærer at trække, dreje og undervise,
hvilket åbner helt nye måder for at inspirere og engagere elever.

More info:

Published by: VANERUM Group - Vision Inspires on Sep 24, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/11/2014

pdf

text

original

 
i3SWEEZZ
TRÆK, DREJ, UNDERVIS
 
I den seneste tid har der været en del fokus på adaptiv læring i folkeskolen, hvor forskellene mellem eleverne er rykket frem i bevidstheden. Med ankomsten af interaktive whiteboards er dette arbejde truet af at gå tabt.Når en interaktiv whiteboard fastmonteres i fronten af undervisningslokalet, fæstnes elevernes opmærksomhed på et centralt sted. Undervisningen forbliver traditionel og mindre individuel. Mens denne tilgang i visse tilfælde kan være ønsket, så er der andre tilfælde, hvor traditionel tavleundervisning er distraherende for eleverne. I overensstemmelse med adaptiv undervisning inddrages forskellige måder at lære på, som f.eks. gruppearbejde, individuelt tilrettelagt undervisningsmateriale, undersøgelser og forberedelse af præsentationer. Underviseren formidler informationer til eleverne eller fungerer som coach og vejleder, når undervisningen lægges ud til eleverne. Det resulterer i et behov for et system, hvor et interaktivt whiteboard kan anvendes af mindre grupper, uden at resten af klassen forstyrres. Løsningen virker enkel: Flyt tavlen rundt i alle retninger i klasselokalet. Med i3SWEEZZ er det muligt! Whiteboards, interaktive whiteboards eller LCD skærme kan hurtigt og enkelt flyttes i forskellige retninger, på den måde kan tavlen ses af mindre elevgrupper eller af individuelle elever; uden at resten af klassen distraheres.
ADAPTIVE ANVENDELSE AF TAVLEN
 
Det universelle design af i3SWEEZZ gør det muligt at anvende den teknologiløsning, som du ønsker.Ved at understøtte de mest populære ultr short throw projektorer, interaktive whiteboards og tradtionelle tavler samt LCD touchskærme kan undervisere vælge mellem det redskab, der passer nøjagtig til deres undervisningsstil, behov og budget.
www.i3-learning.com
TRÆK, DREJ, UNDERVIS
i3SWEEZZ

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->