Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Sarto as AM GhidBlackTie

Sarto as AM GhidBlackTie

Ratings: (0)|Views: 3 |Likes:
Published by Diana Nimara
How to wear black tie
How to wear black tie

More info:

Categories:Topics
Published by: Diana Nimara on Sep 27, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/27/2013

pdf

text

original

 
Black Tie
 Ținuta deSEARĂ 
 
De ce acest ghid?
Suntem la a doua ediție a bărbaților SARTO și la al doilea ghid vestimentar. De data aceasta, am gândit și amconstruit acest ghid cu exemplificarea ținutei de seară pentru festivalul George Enescu, ai cărui parteneri suntem.Ne-am motivat crearea primului ghid vestimenar pe carel-am lansat, ghid vestimentar toamnă-iarnă 2012/ 2013,pe care îl puteți descărca de aici, prin: stilul personal, careeste perfecţiunea unui punct de vedere și prin faptul că nuprimiţi a doua șansă ca să faceţi o primă impresie bună.Pentru profesioniștii adevăraţi, stilul personal și modul încare se afișează nu mai este un lux, ci un necesar pentrua garanta succesul.Savanţii încadrează acest tip de atitudine în „teoria desemnalare a valorii“, care susţine că aspectul exteriorreflectă calităţile interioare. Așadar, haina nu îl face pe om,dar spune ceva despre cel care o poartă.
showroom@sarto.ro • www.sarto.ro • 0752 207 206
 
Despre haină și om
Pentru că haina este doar o parte componentă din întregul ansamblucare definește o persoană. Este doar o notă din partitură, este doar oscenă dintr-un act. Haina, purtată corect și îngrijit ajută în majoritatea situațiilor. Însă nu ne va defini, nu va face dintr-o persoană un om maibun sau mai rău. Haina este doar o prelungire a ceea ce numim ’’noi’’, în relația cu ceilalți. Este o formă de respect la adresa celorlalți și apoila adresa noastră. Haina nu vă face om, însă cu siguranță vă deschidesau închide usi.
showroom@sarto.ro • www.sarto.ro • 0752 207 206

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->