Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
9Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Enlife Magazine June - July 2009 by enLife media

Enlife Magazine June - July 2009 by enLife media

Ratings:

4.0

(1)
|Views: 481|Likes:
Published by enlife
Romanian magazine on travel, lifestyle, gadgets, fashion for free people created by enLife media. Very soon in english version.
Romanian magazine on travel, lifestyle, gadgets, fashion for free people created by enLife media. Very soon in english version.

More info:

Published by: enlife on Jul 07, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/23/2012

pdf

text

original

 
e n
L i f e
    m    a    g    a    z     i    n    e
exploreyouremotons
FASHION
&
AlexanderMc Queen
 
Top 10
“masini de criza”
LOVE ISIN THE AIR cyber-love
 
SUMMER HOTELSJUNE 2009
Good speed
Michael!
iunie - iulie 2009
 
 Acest hotel boutique cu arhitectura sa elegantaa fost construit respectand in totalitate splendoareamediului si ttraditiile din Mykonos, una din cele maifascinante insule din lume. Locat pe o plaja privata inmagnifica zona Ornos Bay, Kivotos este doar la 5 minutede orasul Mykonos, port si aeroport Atmosfera ospitaliera a unei rezidente de familieeste combinata cu o eleganta rafinata si tot confortulunei vile luxuriante. Kivotos este pus la punct cu toateechipamentele moderne hoteliere pentru toate cele 40de camere si apartamente fiecare din ele fiind individualdecorate. 
KIVOTOS
CONTACT:Ornos bay GR 84600Mykonos, GreeceTel: +30 22890 24094Fax: +30 22890 22844Kivotos@kivotosmykonos.comwww.kivotosmykonos.com
Designul din interior si exterior include aspecteantice, sculpturi, fragmente contemporane, mosaic sifresce, toate create de artisti faimosi si manufacturieilocali sub atenta coordonare a detinatorului acesteiproprietati. O armonioasa imbinare intre trecut siprezent, unde secolul 17, 18 si 21 coabiteaza ca pieseleunui puzzle perfect pentru a te impresiona. Restaurantul “ La Meduse” cu bucatarieinternationala si restaurantul “ Le Pirate” de la margineamarii cu specialitati mediteraneene, iti vor ascutiacuitatea gustativa. Pentru relaxare si exercitii fizice, Kivotos ofera 2piscine, ( una cu apa de mare si muzica subacvatica), oplaja privata, un centru ultraechipat pentru fitness,centru de spa, tratamente de infrumusetare, coafor,zona de squash (aprobata de World Squash Federation,biliard si internet cafe.Poti sa-ti celebrezi chiar nunta intr-o atrmosferaparadisiaca intr-o capela traditionala ce poate continuacu un cocktail party la bordul unui yacht de 25 de metri“Prince de Neufchatel” in timp ce navigati pe MareaEgee. Taramurile de vis, atentia familiala si serviciilede calitate ale personalului va vor face sa va simtiti caacasa, garantandu-va amintiri extraordinare din timpulsederii la Kivotos.
GRECIA

Activity (9)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Gábor Dankházi liked this
Alidor Vieru liked this
Alidor Vieru liked this
Doru liked this
Doru liked this
danmihaiu liked this
miky_mikaina3085 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->