Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
PARIMET THEMELORE TË ISLAMIT

PARIMET THEMELORE TË ISLAMIT

Ratings: (0)|Views: 153|Likes:
Published by ROJ

More info:

Published by: ROJ on Jul 08, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/23/2014

pdf

text

original

 
PARIMET THEMELORETË ISLAMIT
Thuaj: “O njerëz, ju erdhi e Vërteta nga Zoti juaj.Kush udhëzohet në rrugën e drejtë, ai është udhëzuarpër dobinë e vet dhe kush e humb rrugën e drejtë, ka humbur në dëmin e vet, ndërsa unë nuk jam mbikëqyrësi juaj”.(Sure Junus: 108)
HARUN YAHYA
 
Maj, 2002
© ALL RIGHTS RESERVEDBASIC TENETS OF ISLAMHARUN YAHYAEdited by: David LivingstoneISBN No.: 81-7231-xxxxxEdition: 2002Price: ------Published by Abdul Naeem for Islamic Book Service2241, Kucha Chelan, Darya Ganj, Neë Delhi - 110 002 (INDIA)Ph.: 3253514, 3265380, 3286551 Fax: 3277913e-mail: ibsdelhi@del2.vsnl.net.in & ibsdelhi@mantraonline.comëebsite: http://ëëë.islamic-india.comOUR ASSOCIATESIslamic Book Service Inc.136, Charlotte Ave, Hicksville, N. Y. 11801, U.S.A.Tel: 8700-427, Toll Free: 8662424135Al Munna Book Shop Ltd.P.O. Box-3449, Sharjah (U.A.E), Tel: 06-561-5483, 06-561-4650Branch: Dubai, Tel: 04-43529294Zainab FoundationAl-Baraka House, 18-20, Park Street, Slough, Berkshire, SLI IPD, England,Tel: 533-511Sartaj CompanyP.O. Box-48535, Qualbert-4078, South Africa, Tel: 305-3025Printed at: Noida Printing Press, C-31, Sector 7, Noida (U.P.) Ph.: 91-4528211All translations from the Qur'an are from "The Noble Qur'an: a Neë Renderingof its Meaning in English" by Hajj Abdalhaqq and Aisha Beëley, published by Bookëork, Norëich, UK. 1420 CE/1999 AH.Ëebsite: http: // ëëë.harunyahya.comE-mail:info@harunyahya.com
 
PËRMBAJTJA
HYRJE NUK KA ZOT TJETËR POS TIJZOTI RRETHON GJITHÇKAZOTI ËSHTË AFËR NJERIUTZOTI KRIJOI GJITHÇKA SIPAS NJË URDHËRIPARACAKTUAR ZOTI KA FUQI MBI ÇDO GJËZOTI SHEH DHE DËGJON ÇDO GJËTË GJITHA QENIET I NËNSHTROHEN ZOTITBESIMET E RREJSHME PËR ZOTINBESIMI NË ZOT I LIRUAR NGA IDHUJTARIAVLERËSIMI I ALLAHUT ME VLERËN E TIJTË VËRTETËMADHËSHTIA DHE FUQIA E PAFUND E ZOTITDASHURIA DHE FRIKA NDAJ ZOTITKURANI ËSHTË UDHËRRËFYESBESIMET NË LIBRAT E SHPALLUR NGA ZOTIDHE BESIMI NË TË DËRGUARIT E TIJBESIMI NË ENGJËJ NATYRA E PËRKOHSHME E JETËS SË KËSAJ BOTE NJERIU ËSHTË DUKE U SPROVUAR VDEKJA NUK ËSHTË FUNDIBESIMI NË AHIRET (JETËN E PËRTEJME)BESIMI NË DITËN E GJYKIMITRINGJALLJADITA E GJYKIMITXHENETI DHE XHEHENEMI (PARAJSA DHE FERRI)QËLLIMI ËSHTË TË FITOHET KËNAQËSIA E ZOTITMËKATI DHE PENDIMIFEJA ËSHTË NË PAJTIM MEPRIRJEN E NATYRSHME TË NJERËZIMITBESIMTARËT DUHET TË JENË TË BASHKUAR DHE TË BASHKËPUNOJNËFJALA E FUNDITMASHTRIMI I EVOLUCIONIT

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Marius Lezo liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->