P. 1
Dr. Vehbetu Zuhejli - Usuli Fikhu III (Kur'ani Dhe Suneti)

Dr. Vehbetu Zuhejli - Usuli Fikhu III (Kur'ani Dhe Suneti)

Ratings: (0)|Views: 11|Likes:
Published by musliverbani
Dr. Vehbetu Zuhejli - Usuli Fikhu III (Kur'ani Dhe Suneti)
Dr. Vehbetu Zuhejli - Usuli Fikhu III (Kur'ani Dhe Suneti)

More info:

Published by: musliverbani on Oct 01, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/01/2013

pdf

text

original

 
 Dr. Vehbetu Zuhejli  Profesor i fikhut Islam dhe usulit të tij në Universitetin e Damaskut, Fakulteti i Sheriatit.
USULUL FIKHI ISLAM - KUR’ANI DHE SUNETI -
“I jep urtësi atij që do. Dhe atij që i jepet urtësi (dituri)veç iu kanë dhënë të mira të shumta.” (Kur’ani Fisnik)
 
يملسا
 
هقفا
 
وصا
 Autor:
 Dr. Vehbetu Zuhejli 
Titulli i origjinalit:
لوصاقفامسا
Titulli:
USUL UL FIKHI ISLAM
– 
 KUR’ANI DHE SUNETI 
 Përktheu:
Dr. Musli VËRBANI
 Korrektor:
Daut Shehu
 Radhitja kompjuterike,kopertina dhe dizajni grafik 
Mumin Shehu
Kaçanik 2013
2
 
USULUL FIKHI ISLAM 
Të drejtën e ribotimit e rezervon botuesi  Autor:
Dr. Vehbetu Zuhejli
لوصاقفامسا
USULUL FIKHI ISLAM
- KUR’ANI DHE SUNETI -
 Përktheu:
Dr. Musli Vërbani
 Kaçanik, 2013
3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->