Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword or section
Like this
0Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Raport alternativ i organizatave joqeveritare ndaj reporteve shtetërore për gjendjen e të drejtave të fëmiut në Republikën e Maqedonisë

Raport alternativ i organizatave joqeveritare ndaj reporteve shtetërore për gjendjen e të drejtave të fëmiut në Republikën e Maqedonisë

Ratings: (0)|Views: 59|Likes:
Raport alternativ i organizatave joqeveritare ndaj reporteve shtetërore për gjendjen e të drejtave të fëmiut në Republikën e Maqedonisë
Raport alternativ i organizatave joqeveritare ndaj reporteve shtetërore për gjendjen e të drejtave të fëmiut në Republikën e Maqedonisë

More info:

Categories:Book Excerpts
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See More
See less

10/15/2013

pdf

text

original

 
Raport alternativ i organizatave joqeveritarendaj raporteve shtetërore për gjendjen e të drejtavetë fëmiut në Republikën e Maqedonisë
Krijimi i kulturës së pjesëmarrjes fëmijërore -Projekt ifinansuar nga Unioni Evropian
Shkup 2009
 
1
ISBN 978-9989-857-12-6Titulli:
Raport alternativ i organizatave joqeveritare ndaj raporteveshtetërore për gjendjen e të drejtave të fëmiut në Republikën eMaqedonisë
Botues:
Ambasada e parë e fëmijëve në botë Megjashi - Republikae Maqedonisë
Drejtor egzekutiv dhe themelues:
М
-r Dragi Zmijanac
Autor:
Koalicioni nacional për të drejtat e fëmiut
Mentor/editues:
Gordana Pirkovska Zmijanac
Ekipi i projektit:
Tatjana Janevska, katerina Koneska, Jagoda Naskovska, Angelina
Ç
alakovska, Roza Vasilevska
Redaktimi:
Svetlana Mulkueen, Keti Jandrijeska Jovanova
Përkthim dhe lektorim:
Florim Ismailovski
Dizajnimi i kopertinës:
Besnik Selmani
Pregaditje grafikuese dhe shtypje:
Jugorekllam
 Tirazhi:
100 copë
Аdresa e botuesit:
Ambasada e Parë e fëmijëve në botë MEGJASHI1000 Shkup, Kosta Novakoviq 22 a, MaqedoniTel. +389 2 2465 316; i-mejli/faks: +389 2 2463 900SOS telefoni për të rinj dhe fëmijë: 0800 1 2222info@childrensembassy.org.mk www.childrensembassy.org.mk 
 
 2
Raport alternativ i organizatave joqeveritare ndaj raporteve shtetërore përgjendjen e të drejtave të fëmiut nëRepublikën e Maqedonisë

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->