Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Medicament e

Medicament e

Ratings:
(0)
|Views: 3,545|Likes:
Published by Iulia Lungu

More info:

Published by: Iulia Lungu on Oct 16, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/22/2014

pdf

text

original

 
 Acid ibandronic Sandoz se utilizează pentru prevenirea „evenimentelor osoase”.
 
Indicatii: Carcinom gastric, de colon, mamar, rectal, uterin, pancreatic, al vezicii urinare, care nu beneficiaza de tratamentchirurgical sau iradiere.
Cerumenul protejeaza urechea de infectii, patrunderea de praf si corpi straini.
Indicatii : Insuficienta corticosuprarenaliana cu hipocalcemie; crampe musculare dureroase datorate hipocalcemiei (tetanie);diferite afectiuni osoase datorate actiunii scazute a vitaminei D.
Indicatii
: Infectii cauzate de bacterii sensibile la pefloxacina: ale aparatului urinar; ale cailor respiratorii; ale nasului, gatuluisi urechilor; ale aparatului genital; ale stomacului si cailor hepatobiliare; ale oaselor si articulatiilor; ale pielii; septicemii siendocardite; ale meningelor.
Indicatii Medicamentul este toxic. Este folosit in principal pentru pacientii cu infectii fungice progresive si potential fatale.
Indicatii: ABILIFY este un medicament din grupul antipsihoticelor.
 Abraxane este un medicament care contine paclitaxel in albumina umana (o componenta a sangelui).
 Abseamed este o solutie injectabila. Aceasta este disponibila in seringi pre-umplute ce contin intre 1 000 si 10 000 unitatiinternationale (UI) de substanta activa, epoetina alfa.
Indicatii: Tulburari neurovegetative din perioada de menopauza: bufeuri , transpiratii nocturne, palpitatii etc.
Indicatii: Acetilcisteina este indicata ca terapie secretolitica in special in afectiunile bronsice si pulmonare acute
Indicatii terapeutice: Afectiuni ale cailor respiratorii.
Indicatii: Accupro 10 este un inhibitor al enzimei de conversie a anginotensiei, folosit pentru tratarea hipertensiunii arterialesi a insuficientei cardiace congestive.
INDICATII: Tratamentul hipertensiunii arteriale si al insuficientei cardiace congestive.
Indicatii: Tratamentul hipertensiunii la pacientii pentru care este indicata terapia de asociere a quinaprilului si a unui diuretic.
Indicatii terapeutice: Este un produs antiiflamator indicat in tratamentul afectiunilor reumatismale inflamatorii saudegenerative (artrita reumatoida, osteoartrita si spondilartrita, sindroame dureroase ale coloanei vertebrale), dar si inafectiuni dureroase ginecologice (dismenoree primara sau anexita).
Indicatii: Hipertensiune arteriala esentiala moderata sau severa, hipertensiune renala, profilaxia anginei pectorale.
Indicatii: Rinita alergica sezoniera si nesezoniera, conjunctivita alergica, urticaria cronica si alte afectiuni alergice.
Indicatii terapeutice: Tratamentul durerilor de intensitate slaba sau moderata, de exemplu: cefalee, algii dentare, lombalgii,dureri reumatice, dismenoree.
INDICATII TERAPEUTICE: tratamentul simptomatic al afectiunilor insotite de algii, in reumatismul acut si cronic, profilaxiatrombozelor. Are actiune analgezica, antipiretica, antiinflamatoare la doze ridicate, antiagregant palchetar.
INDICATII TERAPEUTICE: tratamentul simptomatic al afectiunilor insotite de algii, in reumatismul acut si cronic, profilaxiatrombozelor. Are actiune analgezica, antipiretica, antiinflamatoare la doze ridicate, antiagregant palchetar.
Indicatii: Acetilcisteina este indicata ca terapie secretolitica in special in afectiunile bronsice si pulmonare acute (bronsitaacuta, bronsiectazii, in acutizarile bronhopneumopatiei cronice si in mucoviscidoza)- insotite de tulburari ale secretieibronsice
Indicatii: Infectiile diseminate ale nou-nascutilor, genitale, encefalita cu Herpes simplex, herpesul muco-cutanat, Herpeszoster, Varicella. Keratitele si alte afectiuni oftalmice provocate de Herpes simplex. Profilaxia recidivelor de Herpes simplexla pacientii normoimuni si a infectiilor cu Herpes simplex la pacientii imunodeficienti.
Indicatii: tratamentul infecfiilor herpetice cutaneo-mucoase (inclusiv cu localizare genitala) primare sau recurente,determinate de virusul herpes simplex (VHS)
 
Indicatii: combaterea durerilor de intensitate usoara sau moderata, cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare Siperiarticulare, nevralgii, dureri dentare, dismenoree
 Analgezic, antipiretic, antiinflamator la doze ridicate, antiagregant plachetar.
 Actiune terapeutica: Analgezic, antiinflamator, antipiretic, antiagregant plachetar.
Indicatii: Tratamentul osteoporozei la femeile in post-menopauza. Acidul alendronic reduce riscul de fracturi vertebrale si desold.
Indicatii terapeutice: Anemie macrocitara nutritionala, anemie macrocitara de sarcina, sprue, sindrom megaloblastic alcopiilor mici.
 Actiune terapeutica si indicatii: Produs organoiodat de contrast, indicat pentru colecistografie si colangiografie.
Indicatii: Infectii urinare (cistita, uretrite, pielonefrite acute si cronice, litiaza si tuberculoza renala suprainfectata cu germenigramnegativi, sensibili la acid nalidixic).
Indicatii: Pentru actiunea vasodilatatoare se prescrie, cu eficienta modesta, in tulburari circulatorii cerebrale, aterosclerozacerebrala, ramolisment, tulburari circulatorii la hipertensivi,
INDICATII TERAPEUTICE - Anemie macrocitara prin carenta de acid folic;
Indicatii: Aclasta este utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli:
 ACOMPLIA este indicat pentru tratamentul pacientilor obezi sau supraponderali cu factori asociati de risc precum diabetzaharat sau concentratii crescute de grasimi (numite lipide) in sange(dislipidemie, in principal colesterol si trigliceride), inasociere cu dieta si exercitiul fizic.
INDICATII : Acest vacin este indicat in prevenirea infectiilor invazive cauzate de Haemophilus influenzae tip b (meningita,septicemie, celulita, artrita, epiglotita) la copii incepand cu varsta de 2 luni.
Indicatii: Osteoartrita posttraumatica, sinovita din osteoartrita, poliartrita reumatoida inclusiv poliartrita reumatoida juvenila,bursita acuta si subacuta, epicondilita, tenosinovita acuta nespecifica, artrita gutoasa acuta, artrita psoriazica, spondilitaanchilopoietica.
Indicatii: Determinarea capacitatii functionale a corticosuprarenalei; ca mijloc terapeutic in sindromul nefrotic, colitaulceroasa, boala Crohn,
 Aceste comprimate sunt utilizate pentru ameliorarea simptomelor intalnite in afectiunile cailor respiratorii superioare, in carese pot include racelile, febra si nasul infundat.
 Actiune terapeutica: Tratamentul fibrinolitic al infarctului de miocard, la pacientii la care tratamentul poate fi inceput intermen de 6-12 ore de la manifestarea primelor simptome.
 Activelle ® este un produs de terapie combinata continua, cu doza redusa de hormoni.
Indicatii : Protejaza celulele organismului de actiunea toxica a radicalilor liberi, intarzie procesul de imbatranire a celulelor.
Caracteristici : Previne si combate carentele de fier si acid folic.
Indicatii : Stimuleaza in mod natural imunitatea si creste rezistenta organismului. Moduleaza raspunsul imun al organismuluiImunomodulator, antiinflamator si antioxidant. Lactoferina impreuna cu imunoglobulinele, din laptele colostru, stimuleaza inmod natural imunitatea si cresc rezistenta organismului. Antiviral si antifungic; potenteaza actiunea antibiotecelor si reducesemnificativ efectele adeverse Produsul se bazeaza pe proprietatile imunomodulatoare ale lactoferinei si peimunoglobulinele din laptele colostru pentru cresterea sistemului de aparare a organismului.
Indicatii: Tratamentul osteoporozei post-menopauza, pentru a reduce riscul de fracturi vertebrale.
Indicatii : Tratamentul bolii Paget la cei cu fosfataza alcalina de cel putin 2 ori mai mare ca normalul sau sunt simptomaticisau au risc crescut de a dezvolta complicatii ale bolii. Profilaxia si tratamentul osteoporezei postmenopauza.
 Actos este un medicament care contine substanta activa denumita pioglitazona.
 
Indicatii: Arsuri prin agenti termici, reactii la iradieri ale pielii si mucoaselor.
Indicatii: Ulcer varicos si alte ulceratii cu suprafata infectata, pentru profilaxia si tratamentul escarelor de decubit,
Indicatii: Ulcer varicos si alte ulceratii cu suprafata infectata. Pentru profilaxia si tratamentul escarelor de decubit.
Indicatii: In arsuri chimice corneene produse de solutii acide sau alcaline.
Indicatii : În tratamentul afectiunilor metabolice si circulatorii cerebrale.
Indicatii: In tratamentul afectiunilor metabolice si circulatorii cerebrale.
 Actraphane este o insulina umana utilizata in tratamentul diabetului zaharat. Actraphane este un amestec de insulina cuactiune rapida si insulina cu actiune prelungita.
Indicatii: Diabet Zaharat.
Indicatii: Diabet Zaharat.
Indicatii: Diabet Zaharat.
Indicatii: Diabet Zaharat.
Indicatii: Diabet Zaharat.
Indicatii: Tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase de scurta durata, In particular al durerilor post-operatorii.
Indicatii: Pentru tratamentul vertijului asociat cu tulburari functionale ale aparatului vestibular in contextul sindromuluiMeniere.
Indicatii: Durere usoara pana la moderata, cum sunt cefaleea, incluzand migrena, durerea de dinfi.
Indicatii: Tratamentul afectiunilor coronare: angina cronica stabila (angina de efort); angina vasospastica (angina Prinzmetal,angina instabila).
Indicatii: Tratamentul afectiunilor coronare: angina cronica stabila (angina de efort); angina vasospastica (angina Prinzmetal,angina instabila).
Indicatii: Tratamentul afectiunilor coronariene: angina cronica stabila (angina de efort). Tratamentul hipertensiunii.
 Adcirca este un medicament care contine substanta activa tadalafil.
Indicatii: Addamel N este indicat ca supliment in nutritia intravenoasa la adulti pentru a satisface cererile de electroliti.
Indicatii: Deficit de atentie / tulburari hiperreactive (ADHD) la copii peste 3 ani alaturi de alte abordari terapeutice.Narcolepsie la adulti si la copii depeste 6 ani.
Indicatii: Pentru acoperirea controlata a necesarului zilnic de magneziu
Descriere: Adenocor este o solutie sterila pentru administrare intravenoasa conditionata in flacoane de sticla transparenta.
Indicatii: Adenom de prostata, infectii urinare cronice (ca medicatie adjuvanta).
 Adenuric se utilizeaza pentru tratarea hiperuricemiei (cresterea nivelurilor sanguine de acid uric si „urat”) cronice
(de lungadurata).
Indicatii: Ca medicatie adjuvanta in boala coronariana, aritmii ectopice si in intoxicatia digitalica.
Indicatii : Diabet insipid neurogen - ca medicatie de substitutie; pentru combaterea poliuriei si polidipsiei temporare, dupatraumatisme craniene si interventii chirurgicale in regiunea hipofizara.
Indicatii terapeutice: Durere usoara si medie (tratament simptomatic). Febra (tratament simptomatic).

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->