Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Principiul de funcţionare al dispozitivului lui Kapanadze

Principiul de funcţionare al dispozitivului lui Kapanadze

Ratings: (0)|Views: 323 |Likes:
Published by Sam
Principiul de funcţionare al dispozitivului lui Kapanadze
Principiul de funcţionare al dispozitivului lui Kapanadze

More info:

Published by: Sam on Oct 18, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/09/2014

pdf

text

original

 
„Dacă putem înţelege motivele, putem scrie o simfonie...”Eugen Doga
Principiul de funcţionare al dispozitivului lui Kapanadze
Publicaţie originală scrisă în limba rusă de Viktor Grieg – Martie 2009Trascriere în limba engleză de Stoytcho Stoev (23 august 2009)Traducere în limba română de Victor S. (18 octombrie 2013)
1
 
I.ASPECTUL MORAL
După ce am văzut demonstraţia video a lui Tariel Kapanadze în legătură cuobţinerea de energie gratuită, am început să-l simpatizez ca inventator devotat, dar şi capersoană. Trebuie să-i acordăm respectul pe care îl merită şi să-l punem pe acelaşi nivelcu Edwin Gray, Hubbard, V. Grebennikov şi ceilalţi inventatori şi cercetători în domeniulenergiei libere.
II.ASPECTUL SOCIAL
Este adevărat, energia liberă alunecă de-a lungul tuturor celorlalte consecinţe încare suntem împlicaţi în prezent. Cel mai mare impact îl are asupra faptului că acestdispozitiv ar putea înlocui centralele electrice sau orice altceva vă puteţi gândi ca fiindsursă de energie.Prin urmare, acest lucru poate anula toate veniturile obţinute din resurselenaturale, exportul de energie şi partea din produsul intern brut care are legătură cutoate aceste aspecte ale extracţiei şi transportului de combustibili fosili.Viaţa pe Pământ se află în continuă dezvoltare. Avem navete spaţiale ce sedeplasează prin sistemul solar, însă, până în acest moment, aici pe Pământ folosimtotuşi în mari cantităţi combustibili fosili ca sursă principală pentru transport. Esteimperios necesar ca noi, cercetătorii, să luăm măsuri pentru propria protecţie. Toatăinformaţia din domeniul cercetării energiei libere trebuie să ajungă în cele din urmă înmod deschis pe Internet în scopul de a se păstra rădăcinile mişcării pentru studiulenergiei libere.
III.MOTIVELE PRINCIPALE
 În prezentarea mea voi încerca să nu iau în considerare tot materialul aşa cum sevede în film. Principiul de funcţionare al dispozitivului lui Kapanadze se bazează peinterdependenţa fundamentală iar acest lucru este principiul întregului dispozitiv. Acestaeste destul de simplu, însă, pentru a fi explicat, va trebui construit fără nici un fel deprejudecată un anumit cadrul conceptual.
2
 
Imaginea de mai sus este un extras din brevetul acordat lui Tariel Kapanadze.Acesta arată destul de diferit în comparaţie cu acea cutie de culoare vedere care sepoate vedea în film, şi în plus, această schemă pare de asemenea să fi fost îmbunătăţită.
IV. UN SINGUR CICLU REZONANT ÎN MEDIU
Să începem cu începutul. Circuitul LC paralel. Încărcarea condensatorului.Descărcarea condensatorului în bobina inductivă. Inducţia creează tensiune în mediulimediat apropiat bobinei – uşoară presiune, fără impuls abrupt. Mediul răspunde şi elprintr-o presiune producând autoinducţie şi încărcarea condensatorului, în consecinţărezultând rezonanţă în circuit. Astfel, se creează o undă stabilă aceasta creând la rândulei frecvenţa de rezonanţă. Care este motivul apariţiei acesteia?Aceasta este rezultatul presiunii mediului înconjurător care vine dintr-un sens, şi a încărcării condensatorului prin absorbţia energiei create prin împingerea provenită dinmediul înconjurător de pe partea opusă.
Sută la sută apărea un ciclu rezonant pe un pod atunci când peste acesta treceau mărşăluind soldaţii romani. Suprafaţa podului împinge înapoi iar acest lucru este de ajuns pentru ca podul să intre în rezonanţă şi să se rupă.
Să ne întoarcem înapoi la circuitul LC.Voi schimba încărcarea capacitivă în direcţia creşterii sau descreşterii. Ce se va întâmpla?Existenţa rezonanţei persistă, numai frecvenţa şi amplitudinea acesteia se schimbă în funcţie de schimbarea „echilibrului energetic” din circuit.
3

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->