Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Hrustichi, frișca,tortă Napoleon

Hrustichi, frișca,tortă Napoleon

Ratings: (0)|Views: 99 |Likes:
Published by natyyyyz
receta de preparare
receta de preparare

More info:

Categories:Topics, Food & Wine
Published by: natyyyyz on Oct 19, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/09/2014

pdf

text

original

 
Ингредиенты
:1.Яйца 3 шт.2.Водка 50 гр.3.Мука около 2 ст.4.Растительное масло для жарки5.Сахарная пудраПриготовление:1.Яйца соединить с водкой.2.1,5 ст. муки высыпать в миску горкой, вцентре горки сделать небольшоеуглубление.3.В центр углубления вылить водку с яйцами,все аккуратно перемешать. Постепеннодобавить еще муки.4.Раскатать тесто в пласт, нарезать его ромбиками5.По середине ромбиков сделать надрез 2-3см, один конец ромбика протянуть черезотверстие по середине.6.Жарить на раскаленной сковороде вбольшом количестве растительного масла.7.Выложить готовые хрустики на салфетку,чтоб стекло масло, и посыпать сахарной пудрой.
Frica pentru tort
ș
Smantana dulce 32%(Dorna/Milli)1 lZahar pudra2 pah
Pasi de urmat
1Aici va arat ce fel de smantana folosesc eu acum, in ultimii 2ani.Inainte luam si Dorna, dar ba iesea, ba nu frisca - asta amverificat, esecuri inca nu am avut, buna smantana de la Milli.Incercati sa gasiti ceva similar, sa fie de minim 30-32% grasime.
 
Important - s-o tineti la frigider minim 6-8 ore pentru a fifoarte rece cand incepeti sa lucrati cu ea.
2Aici v-am facut o poza si cu ingredientele - deci mai mult decatsamnatana dulce si stabilizator nu trebuie sa aiba.Daca scrie cumva ca are grasimi vegetale, etc - mai bine nuluati, este o alta forma a margarinei.Mai bine produse animale in cantitati rezonabile, decatchimicale procesate si cika vegetale.3Am pregatit zaharul pudra, smantana rece de la frigider amturnat-o intr-un bol adanc cu borduri mai inalte(sa nu va stropiti prea tare).Am incercat sa bat frisca si in vase cu aparatoare din aia destropi, nu a vrut sa se bata, poate pt ca nu-si putea lua aer ca sase umfle...4Si un instrument important - mixerul, fara el cam greu, daca sanu zic imposibil sa faceti o crema tare si buna de ornat.Incepeti sa mixati smantana cu mixerul la viteza cea mai mare,fara sa adaugati zaharul!5Observati cum smantana incepe sa faca spuma si creste involum.6Dupa 5 minute de batut adaugati zaharul pudra.
 
7Continuati sa mixati si vedeti cum crema incepe sa se ingroase.8Aici si mai densa.9Tot mai densa.10Cand observati ca se ingroasa cam tare, opriti mixerul si facetitestul - ridicati paletele mixerului in sus si vedeti daca varfurilela frisca sunt moi sau se tin tare.Aici este aproape gata, dar inca mai trebuie batuta putin, sa fie simai ferma.
Atentie! - la aceasta etapa trebuie sa va opriti des(la 5-10secunde) si periodic pentru a verifica frisca - bateti, opritiverificati - si tot asa pana obtineti consistenta buna,
Daca o bateti prea tare, s-ar putea sa se taie si atunci ati ramasfara frisca.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->