Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
CULES11

CULES11

Ratings: (0)|Views: 209 |Likes:
Published by Palle Madsen

More info:

Published by: Palle Madsen on Aug 01, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/19/2011

pdf

text

original

 
 
CULES
1
 
E-MAGASINET FOR CULES NR. 11 – AUGUST 2009.
Forside…...….……………………………………...…....1Indhold……....……………………….…………..............2Intro………….………………………………………......3Frivillig skribent søges………………………………..…4Kort nyt……....…………………………….………….…5 Nyt fra La Masia…………………………….……...……7BBVA Liga-statistisk……...….…………….…………...8Guardiola-Segunda Parte………………….…….…….....9Henrique……………..…………….…………………....13Vurdering af sæson 08/09 og forventning til 09/10….....14CULES’ 6 spørgsmål til Tony, Luna og Asker................19Barcas talentstrategi på afveje.………………………….22 Negerindexet…………………………….………………23Magtkamp i FC Barcelona………...…….……………....28Fortsættelse igennem forandring………..…….………...30Iniesta, Alves og Puyols hjemmesider.….…………...….33Fodboldtur til Barcelona…………….………….…....….36Alt om sport: Asensi……………………….....…..……..39Klummen: Eto’o or not Eto’o…………………………...42Om Picasso……………………………..………...…......44Partner…………………………….……………….….....46
CULES nr. 12 udkommer i oktober.
2
 
Kære CULES-læsere
.
Tak for en fremragende sæson med the treble. Hvem vilhave troet at vi vil løbe med alle trofæer hele vejenigennem? I hvert fald ikke for min vedkommendeI dette nummer er vores fremragende cheftræner PepGuardiola på CULES’ forside. En dygtig fotograf har fanget Pep Guardiola i et hans følelsesladet øjeblik iRom. Pep klemte sine øjne hårdt sammen, knyttedesine hænder fast og skreg af vildt begejstring efter athave vundet Champions League med gode maner iRom . Et følelsesladet, smukt og stærkt billede.CULES har givet Luna Christofi, Asker H. Boye ogTonny Vorm en udfordring med 6 spørgsmål. Læs mereher om hvad de mener om hvis Barca var envirksomhed, hvad ville den så være? Noget nyt ved CULES er, at vi har oprettet et forum for CULES-læsere, så alle kan kommentere og diskuteremed vores kanondygtige skribenter om deres flotte ogtankevækkende artikler i nr. 11.Adressen til forummet er:
www.cules.aforum.dk 
Husk at melde dig til at få vores nyhedsbrev påwww.cules.dk, så du får straks at vide når CULESudkommer med et nyt nummer. Du slipper så for attjekke ww.cules.dk i hver måned.Jeg skylder en stor tak til de skribenter som har  bidraget med artikler til CULES nr. 11:
Jesper van Gynther, Lukas Sloth Folting,Nikolaj Låge Petersen, Martin Schlander, MartinMadsen, Simon Friis, Mogens Jepsen, Anders S.Kristiansen og Bo Sættem.
 
Visca el Barça!
CULES
ønsker dig en rigtig god læselyst!
Det er skrevet i dette nummer:
Set i bakspejlet, var der nok ikke anden løsning. Drømmenom at Ronaldinho kunne være blevet i Barca, var netop nok  bare det, en drøm. En utopi. Han lod til at være mæt af succesog fremstod som personificeringen af det, som stod galt til.
Artiklen om Guardiola af Bo Sættem
Den tredobbelte triumf; La Liga, CHL og Copa del Rey,sikret henover foråret, skal ikke hvile på laurbærrene, hvis detstår til Guardiola. Og det gør det. Med slet skjult hentydningtil, hvad der i øjeblikket foregår i Real Madrid
Artiklen Forsættelse gennem forandring af Simon Friis
På denne baggrund har Nike og Adidas også forskelligefanskarer. Mange holder af Nike, fordi de har den muntretilgang til spillet. Og mange holder af Adidas, fordi de mener at Adidas står for kvalitet.
Artiklen Magtkamp i FC Barcelona af 
 
Lukas SlothFolting
Palle Madsen, ejeren af CULES.
3

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->