Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Minneapolis Area Bonding Tour Schedule

Minneapolis Area Bonding Tour Schedule

Ratings: (0)|Views: 32 |Likes:
Published by FluenceMedia
The Oct. 30th schedule for the House Capital Investment Committee touring proposed Minneapolis area bonding projects.
The Oct. 30th schedule for the House Capital Investment Committee touring proposed Minneapolis area bonding projects.

More info:

Published by: FluenceMedia on Oct 30, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/29/2014

pdf

text

original

 
Capital Investment Committee Site Visit
 
ItineraryMinneapolis AreaWednesday, October 30, 2013TIME LOCATION SITE/ACTIVITY DIRECTIONS orOther Information
7:15 am Capitol side of State OfficeBuilding7:15 am - Load Capitol side of SOB7:30 am - Coach departs7:30-8:00 am Travel 30 minutes to Franklin Ave. Bridge(Hennepin County)8:00
 – 
8:25 am
Franklin Ave.Bridge
Franklin Ave. Bridge
 – 
25 minutes Hennepin CountyCommissioner Peter McLaughlinJim GrubeDirector of Transportation and CountyEngineer Meet presenters on Bridge8:25
 – 
8:45 am Travel 20 minutes to Pioneers and SoldiersCemetery (City of Minneapolis)8:45-9:05 am
Pioneers andSoldiersCemeteryFenceRestoration
20 minutes - Pioneers and SoldiersCemetery Fence2925 Cedar Ave.Minneapolis, MN 55407Aaron Hanauer, Senior CityPlanner, City of MinneapolisSue Hunter Weir, President of 
“Friends of the Cemetery.”
The bus will pull into theCemetery from Cedar Ave.and drive in, stopping in themiddle of the Cemetery for a presentation on the plannedrestoration and preservationof the historic cemetery fence.Rep. Karen Clark, bill author,will be present.
 
The bus will back out of theCemetery, and circle the block so the tour can see the back side of the Cemeterywhere the fence is located thatis in need of replacement.9:05-9:15 am Travel 10 minutes to 35W & Lake St.9:15-9:40 am
35W & LakeSt.
30 minutes - The bus will travel weston Lake St. from the previous stop
and park in front on the McDonald’s
on the corner of Lake St. and 2
nd
Ave.The tour will cross the street andwalk up the stairs on the south westcorner of the intersection of Lake St.and 2
nd
Ave., up to the 35W bus stop.Hennepin CountyCommissioner Peter McLaughlinJim GrubeDirector of Transportation and CountyEngineer 9:40am-10:05am Travel
25 minutes to Hall’s Island and Trails
Presentation of 35W Northand South Storm Tunnels project.Lisa Cerney,Director of Surface Water and Sewers,City of Minneapolis Kevin Danen, P.E., City of Minneapolis, en route to
Hall’s Island
 10:05am-10:25am
Hall’s Island
and Trails
20 minutes - Mississippi River, under the 8
th
Ave./Plymouth Ave. Bridge.The bus will pull into Boom IslandPark (724 Sibley St. NE.). The tour will disembark the bus and walk onthe trails to a look-out location near the old light house with a view of theRiver.Bruce Chamberlain, AssistantSuperintendent for PlanningServices, Minneapolis Park Rec BoardCliff Swenson,Director Design and ProjectManagement, MinneapolisPark Rec BoardCommissioner Liz Wielinski,Minneapolis Park Rec Board10:25am-10:40am Travel 15 minutes to 26
t
Ave. N Greenway10:40am-11:00am
26 Ave. North
20 minutes - 26
 
t
Ave. North from Jennifer Ringold,Director of 
 
Greenway
Lyndale Ave. North to theMississippi River Front. The bus will park on the corner of 29
th
St. Northand Lyndale Ave. North and the tour will disembark for a presentation.The bus will then drive the length of 26
th
Ave. North back to the River.Strategic Planning,Minneapolis Park Rec BoardCliff Swenson,Director Design and ProjectManagement, MinneapolisPark Rec BoardCommissioner Liz Wielinski,Minneapolis Park Rec Board11:00am-11:20am Travel 20 minutes to Upper Harbor Terminal11:20am -11:40am
Upper HarborTerminal
20 minutes - The bus will pull intothe Terminal and a presentation will be given on board.(N. Dowling Ave. and N. 2
nd
St.)Jennifer Ringold,Director of Strategic Planning,Minneapolis Park Rec BoardCliff Swenson,Director Design and ProjectManagement, MinneapolisPark Rec BoardCommissioner Liz Wielinski,Minneapolis Park Rec Board11:40am
 – 
11:50am Travel 10 minutes to Minneapolis Park andRecreation Board Headquarters.2117 West River Rd N, Minneapolis12:00pm-1:35pm
MinneapolisPark & RecBoardHeadquarters
1hr, 35 minutes - Minneapolis Park &Rec Board Headquarters (2117 WestRiver Rd N, Minneapolis) for  presentationsPresentations:12:05-12:45: view,
“River  First”
film, detailing the
MPRB’s plans for 
redeveloping multiple,connected areas of the upper riverfront. Minneapolis Park & Rec Board Jennifer Ringold, Cliff Swenson andCom. Liz Wielinski will

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->