Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Mediul inconjurator

Mediul inconjurator

Ratings:
(0)
|Views: 26|Likes:
Referat despre mediul inconjurator
Referat despre mediul inconjurator

More info:

Published by: TimofteCristianMihai on Nov 06, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/29/2015

pdf

text

original

 
PROTECTIA MEDIULUI. ECOLOGIE
 
Protectia mediului inconjurator 
 ISOVER, liderul mondial in domeniul materialelor termo- si fonoizolatoare, s-a implicat dintotdeauna in protectia mediului inconjurator si si-a imbogatit permanent gama de produse in scopul promovarii unor materiale eficiente, conforme cu cele mai avansate tehnologii. rodusele ISOVER corespund, atat prin materiile prime utilizate, cat si prin tehnologia de fabricare, tuturor normelor internationale privitoare la protectia mediului si a climei.  !lterarea climatului la nivelul intregii planete prin emisia unor importante no"e in atmosfera reprezinta cea mai mare sfidare ecologica la adresa omenirii din acest secol.
referat.clopotel.ro
 
Efectul de sera. Bioidul de car!on si !ioidul de sulf 
 rincipalul vinovat de producerea efectului de sera #peste $%&' este bio"idul de carbon #(O)'. !l doilea element nociv ca importanta este bio"idul de sulf #SO)'* cantitatea mare de (O) si SO) emisa in atmosfera se datoreaza despaduririlor masive.
Trans"ortul ur!an si emisia de #O$
 rincipala sursa a emisiei de SO) in atmosfera o reprezinta mijloacele de transport. !ceasta situatie este dramatica in aglomeratiile urbane, unde poluarea atmosferica se datoreaza concentratiei ridicate de no"e.
 
I%olarea cores"un%atoare a constructiilor& o solutionare a "ro!lemei
Izolarea eficienta a edificiilor reprezinta o solutie a problemelor prezentate mai sus. Izolatiile realizate cu produsele ISOVER permit nu numai diminuarea consumului de energie termica, ci si reducerea semnificativa a cantitatilor imense de no"e in atmosfera. +n spatiu bine izolat contribuie la ameliorarea confortului termic si acustic al utilizatorului. Sensibilizate de aspectele ecologice prezentate, guvernele majoritatii tarilor europene au promulgat legi cu privire la consumul energetic si necesarul minim de materiale termoizolatoare.
Emisia de noe in "rinci"alele tari euro"ene la sfarsitul anilor '()Tara
 
CO$ *mil. Tone+ #O$ *mil. Tone+
ermania$%/
 
 !ustria)012elgia00$34ranta$$$$
referat.clopotel.ro
 
Italia01$0Elvetia3)0Suedia)%$ !nglia3$)%%
Com"ortarea la actiunea focului
Vata minerala de sticla nu arde, nu intretine arderea, la temperaturi de peste )$% gr. ( avand  5nsa loc o degradare a liantului. In functie de incarcarea termica dintr-o incapere se recomanda o anumita rezistenta la foc pentru peretii despartitori ce delimiteaza acel spatiu.
referat.clopotel.ro

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->