Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Szellemlany_Torey_Hayden.pdf

Szellemlany_Torey_Hayden.pdf

Ratings: (0)|Views: 6 |Likes:
Published by Zita Kardos
regény
regény

More info:

Published by: Zita Kardos on Nov 08, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/08/2013

pdf

text

original

 
 Torey Hayden - SZELLEMLÁNY„MONDOK VALAMIT..."
Jadie szünetet tartott. A hangja lágy maradt, szavai puha társalgási tónusban szálltak felém, egészenmásképp, mint ahogy általában az osztályban beszélt. Most megállt, tűnődött, elmerült aszínezőfüzetében, mintha csak a képet méregetné, amelyen dolgozott.- Én is lehettem volna - mondta, és első alkalommal nézett fel. - Én is meghalhattam volna. De az énbabámat nem törték össze, így életben maradtam.- És ő, ő meghalt? - kérdeztem.Jadie bólintott. - Igen. Ahogy már mondtam.Némán ültem. Mintha megbénultam volna, az érzékeim süketek lettek, vakok és elérhetetlenek.Semmi, amit korábban tapasztaltam, semmi az eddigi munkám során nem készített fel erre.
 
Torey HaydenSZELLEMLÁNY
Igaz történet egy veszélybe került kislányról, és a tanárnőről, aki kivezette a szellemek világából.GÖNCÖL KIADÓFordította:
 Abodj Rita
ISBN 978-963-9183-61-2A mű eredeti címe: Ghost Girl© Torey Hayden 1991© Hungarian translation - Abody Rita 2008A szerző fotóját Beth Hodge készítetteMinden jog fenntartva. A kiadó írásos engedélye nélkül tilos a kiadvány egészének vagy részleteinekmindennemű másolása és reprodukálása, beleértve a fényképezést, fénymásolást, hangfelvételt,valamint a digitális adatfeldolgozást és - tárolást.Göncöl Kiadó - 1519 Budapest, Pf. 351; Telefon: 361-4370Felelős kiadó: Szikói Gábor ügyvezetőFelelős szerkesztő: Kard EszterBorítóterv: Molnár ZsuzsannaA könyvben szereplő személyek neveit Személyiségi jogaik védelmében megváltoztattuk.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->