Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ecolane Kimppakyyti Alankomaihin

Ecolane Kimppakyyti Alankomaihin

Ratings: (0)|Views: 28|Likes:
Published by Antti Hannula

More info:

Published by: Antti Hannula on Aug 20, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/19/2009

pdf

text

original

 
EtusivuYritysPalvelutAsiakkaatUutisetYhteystiedotUutisetLehdistöin English | suomeksi
 
Kimppakyytiteknologiaa Alankomaihin
LEHDISTÖTIEDOTE 17.5.2004ECOLANE TOIMITTAA MODERNIN KIMPPAKYYTIJÄRJESTELMÄNALAKOMAIHIN
Uusi dynaaminen palvelu tuo helpotusta päivittäiseen työmatkaanEcolane Finland Oy, yhdessä hollantilaisten CBR Groupin ja Goldeggsin kanssa,aloittaa syyskuussa päivittäiseen kodin ja työpaikan väliseen kulkemiseentarkoitetun kimppakyytipalvelun. Palvelu on aluksi tarjolla Amsterdaminlentokentän sekä WTC Amsterdam South Axis alueiden työntekijöille. Palveluyhdistää korkealaatuisen henkilökohtaisen liikkumisen vaatimukset viimeisimpäänmobiili- ja maksuteknologiaan. Pilotissa on mukana useita lentoyhtiöitä, pankkejasekä muita alueella toimiva yrityksiä. Projektia rahoittavat mm. ABN AMRO,Orange, SenterNovem ja Volkswagen. Aluksi 1000 käyttäjän pilottina alkavapalvelu laajenee ensi vuoden alussa kattamaan koko Alankomaat. Tavoite onsaada joka seitsemäs töissäkävijä palvelun piiriin vuoden 2007 loppuunmennessä.
"Teimme kattavan tutkimuksen löytääksemme parhaan teknologiatoimittajan, parhaan konseptin sekä parhaan pilottialueen projektiimme. Tämä on tärkeätä sillä päätöksen palvelun käyttämisestä tekee aina yksittäinen henkilö – päätöksen päivittäisesti tavastaan kulkea töihin. Parhaan konseptin sekä teknologiaratkaisuntarjoaa Ecolane, heidän ratkaisunsa on suunniteltu massamarkkinoille” 
, sanooSimon Meijer, uuden liiketoiminnan kehityspäällikkö, CBR Group, Alankomaat.CBR Groupon paitsi Alankomaiden ajokorttirekisterikeskus niin myös arvostettu liikenteen ja liikenneturvallisuuden tietämyskeskus.Goldeggs tuo projektiin täysin automaattisen maksujärjestelmän ja vastaa merkittävästä osasta projektinmarkkinoinnista.Nyt käyttöön otettavassa kimppakyytijärjestelmässä palvelua käytetään Ecolanenkehittämän älypuhelimeen tulevan ohjelmiston avulla. Hankalia pitkän ajansitoumuksia kimppakyydistä ei tarvita sillä kukin käyttäjä tekee päätöksenosallistumisesta matkakohtaisesti. Käyttäjä voi kunkin matkan kohdalla aina valitaonko hän kuljettaja vai matkustaja. Kuljettajien ja matkustajien kysynnän jatarjonnan yhteensovittaminen tehdään automaattisesti reaaliajassa. Tämämahdollistaa käyttäjän näkökulmasta joustavan ja mukavan palvelun.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->