Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Maxime

Maxime

Ratings: (0)|Views: 0|Likes:
Published by cryssti02
Cateva maxime.
Cateva maxime.

More info:

Categories:Types
Published by: cryssti02 on Dec 02, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/02/2013

pdf

text

original

 
Maxime
Maxime Adevar Sa ne mintim pe noi insine ne este mai adanc inradacinat decat sa-i mintim pe ceilalti! (Dostoievski)Daca vrei odihna, crede. Daca vrei adevarul, cauta si sufera. (Frederich ietsche)"ine invata nu inseamna ca si a#un$e la adevar. "ine a#un$e la adevar, nu-i inca in stare sa-l intareasca. "ine-l intareste nu inseamna ca si stie sa-l intareasca. ("onfucius)A detine adevarul este calea celesta. A cauta adevarul este calea omului. ("onfucius)%Adevarul nu se confrunta intotdeauna cu dreptatea!& %'nde ai citit asta & %n toate cartile *une.& (+illiam Faulkner )Adversarul care iti este o o*sesie a devenit o parte din tine. (ucian la$a)Sinceritatea a*soluta e ceva tot atat de neconforta*il ca si minciuna perpetua. (udor /ctavian)Adevarul este rareori invaluit in romantism. (A$atha "hristie)Maxime "alculatoareSa $resesti este uman, dar ca sa apacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. 'n pro$ram de calcul face ceea ce ii ceri, nu ceea ce ai vrea tu sa-ti faca. "omplexitatea unui pro$ram va creste p0na va depasi capacitatea de 1ntele$ere a operatorului care tre*uie sa lucree cu el. Descoperirea unei erori intr-un pro$ram de calcul se face a*ia dupa ce pro$ramul a fost folosit c0teva luni de ile. /rice pro$ram de calcul costa mai mult si necesita mai mult timp dec0t s-a considerat initial. /rice pro$ram se va extinde pentru a ocupa 1ntrea$a memorie disponi*ila a calculatorului. Daca un pro$ram este util, va tre*ui schim*at. Daca nu mai este util va tre*ui sa fie #ustificat. Dupa ce eroarea $asita a fost corectata, se va constata ca de fapt nu a fost nici o eroare. 2rorile nedetecta*ile se preinta intr-o infinitate de forme, pe c0nd cele detecta*ile sunt prin definitie in numar finit. Daca pentru introducerea corecta a datelor in calculator s-au prevaut o serie de teste, se va $asi un idiot in$enios care va descoperi o metoda de a introduce si date $resite. /rice sistem de calcul care depinde de fia*ilitatea umana este nefia*il. /rice pro$ram de calcul a#uns in fata de rulare este depasit.
 
Maxime "aracter "aracterul consta in taria hotararii cu care cineva vrea sa faca ceva si pune acel ceva in executie. (mmanuel 3ant)"aracterul nu e un dar, ci o suma de deprinderi tari, do*andite din munca. (Simion Mehedinti)4uterea caracterului sta in dra$oste. (Simion Mehedinti)"aracterul fara inteli$enta poate mult, dar intele$enta fara caracter nu valoreaa nimic. ("icero) u cunosti un om decat dupa ce ai um*lat 5 luni in mocasinii sai. (4rover* ndian)Apele linistite sunt cele mai periculoase! 2$oismul este pur si simplu un alt nume dat vointei. (6erome 3. 6erome)Femeile vicioase au putine vicii. (6erome 3. 6erome)"opiii unici devin *ar*ati si femei rele. (6erome 3. 6erome) u am reusit sa ne ducem la indeplinire pro$ramul in totalitatea lui, pentru motivul *inecuvantat ca realiarile omului raman intotdeauna de caruta fata de intentiile sale. (6erome 3. 6erome)4alavra$im despre civiliatia si omenia noastra, insa acei dintre noi care nu duc ipocriia pana la autoinselare stiu ca dedesu*tul camasilor noastre scro*ite pandeste sal*aticul, cu toate instinctele lui sal*atice intacte. (6erome 3. 6erome)'n om isi poate *ate #oc de vedeniile altora ca fiind scornituri ale unor minti *olnave, dar, cand e vor*a de ale lui proprii, el stie ca sunt adevarate. (6erome 3. 6erome)Maxime "asatorie ascut-789:, "asatorit-7888! (;rupul Divertis)/ fata cand se casatoreste crede intotdeauna ca a casti$at un iu*it, dar de cele mai multe ori isi da seama ca l-a pierdut. (6erome 3. 6erome)u*irea este o forma de *oala temporara care se vindeca numai prin casatorie. oate #ocurile de noroc sunt interise, numai casatoriile nu. "asatoria este cel mai <*un< mod de a distru$e o prietenie ideala pana atunci. / casatorie *una este aceea dintre o nevasta oar*a si un sot surd. (Michel De Montai$ne)u*irea este idealul. "asatoria este realitatea. "aua principala a divortului este casatoria.
 
Fidelitatea in casnicie e ca o mancarime pe care nu ai voie sa o scarpini. Dorinta unei femei e sa se marite cat mai curand cu putinta, iar a unui *ar*at sa stea neinsurat cat mai mult posi*il. (;eor$e ernand Sha=)ine ochii *ine deschisi inainte de casatorie si pe #umatate inchisi dupa. (en#amin Franklin)"asatoria este triumful ima$inatiei asupra inteli$entei. A doua casatorie este triumful sperantei asupra experientei. (/scar +ilde)Maxime "onstiinta"ea mai coplesitoare forta ma#ora su* presiunea careia suntem uneori constransi sa lucram este  propria noastra constiinta. (ucian la$a)Maxime FemeiFiind intre*at <"um ar fi *ar*atii fara femei <, Mark =ain a raspuns> <n primul rand fericiti! Apoi putini, putini, din ce in ce mai putini!< (Mark =ain) u aler$a dupa femeie si masina! ?ine alta! "and femeia spune <u<, insemana <4oate<, cand spune <4oate<, inseamna <Da<. Si daca spune <Da<  nseamna ca nu-i femeie!  umai *ar*atii insurati au amante. 2 curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un *ar*at. Femeia e ca *icicleta> daca nu ai camera, mer$i pe lan$a! - Femeile cred ca daca o pisica fu$e de acasa este din caua lipsei de afectiune oferite.- Femeile cred ca daca un caine fu$e de acasa este din caua lipsei de afectiune oferite.- Femeile cred ca daca o femeie fu$e de acasa este din caua lipsei de afectiune oferite.- Femeile cred ca daca un *ar*at fu$e de acasa este din caua ca *ar*atii sunt porci. Femeia este un animal care traieste pe lan$a casa omului si se hraneste cu ilele lui. Daca femeia ar fi *una, si Dumneeu ar avea una. Sa nu contraici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea sin$ura! ntre*at fiind ce e femeia, 2mil rumaru a raspuns> <u stiu, dar sunt multe!< (2mil rumaru)Femeile sunt pasionate de matematica. si impart varsta la @, du*leaa pretul hainelor si adau$a intotdeauna  ani la varsta prietenei cele mai *une. (Marcel Achard)

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->