Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ghicitul in Palma

Ghicitul in Palma

Ratings: (0)|Views: 17|Likes:
Published by Ramona Muraru

More info:

Published by: Ramona Muraru on Dec 02, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/29/2014

pdf

text

original

 
Forma mainii
 Clasificarea palmelor in chiromantiePalmele se clasifica in doua mari categorii :
patrate si lungi
. Pentru a putea clasifica astfel palmele, imagineaza-ti ca dai degetele la o parte si vezi daca palma este partata sau lunga. Acesta poate fi primul indiciu despre caracterul unei persoane. Trebuie sa priviti in ambele palme. Daca celui care ii citesti in palma este dreptaci, atunci mana dreapta de va interpreta ca si viata de zi cu zi, iar mana stanga reprezinta imaginatia si capabilitatile mostenite. In cazul unui stangaci este invers.
Mana patrata
 Palma de forma unui patrat Daca mana are forma unui patrat, se poate spune despre acea persoana: ! persoana cu picioarele pe pamant, talentata si practica , cu multa energie si rezistenta fizica, realist, nu trage concluzii pripite fara a avea dovezi, un muncitor bun capabil sa lucreze mult peste norma de munca atunci cand este nevoie. 
Mana alungita
 Palma de forma unui dreptunghi, palma alungitaDaca mana are forma alungita, am putea spune despre acea persona :"#neori are tendinta de a visa cu ochii deschisi, da dovada de multa imaginatie, idei geniale dar este foarte greu sa le e$prime sau sa le puna in aplicare.
 
Sistemul clasic de clasificare a mainilor
 %etoda clasica Ai putea intalni maini de care nu esti sigur in totalitate. Toate palmele nu pot fi impartite doar in doua categorii, de aceea multi oameni vor avea main pe care nu le poti incadra in aceste doua categorii. %ai e$ista si alte metode de clasificare a mainilor &palmelor '. (istemul clasic clasifica palmele ca fiind elementare &primitive', practice si conice. Acest sistem era foarte apreciat la sfarsitul sec. al )*-lea.
Combinatii de maini si degete
 %aini si degeteDupa cum am stabilit ca palma este patrata sau alungita, trebuie sa vedem si daca degetele sunt scurte sau lungi. Degetele sunt lungi daca, indoite, ating punctul aflat la sapte optimi pe lungimea palmei. +$ista si e$ceptii, deoreceuni au maini foarte fle$ibile, in vreme ce altii sunt foarte rigizi sau cineva care are palma foarte alungita ar putea sa aiba si degete lungi, dar care indoite sa nu aunga decat la umatea distantei de sapte optimi, deoarce palma este foarte lunga.
Combinatii de maini si degete
 %aini si degete
 
Degetele lungi
Despre o persoana cu degetele lungi putem spune ca: ii place munca comple$a , are multa rabdare si ii place sa mestereasca , orice face trebuie sa se implice la ma$im. In caz contrar isi va pierde interesul.
Degetele scurte
a polul opus se afla persoanele cu degetele scurte. Putem spune despre cei cu degetele scurte ca: sunt intotdeuna ocupati, deseori au de rezolvat mai multe dintr-o data, au tendinta de a vrea totul pe moment, rabdarea nu este punctul lor forte. Pe scurt, se cam pricep la toate.
Degetele mijlocii
Daca degetele nu sunt nici lungi nici scurte acestea se vor numi degete milocii. Am putea spune despre cei cu degete milocii ca: uneori sunt foarte rabdatori. Alteori , totusi, au tendinta sa actioneza si apoi sa gandeasca.Daca ii intereseaza ceva au tendinta sa descopere toate dedesubturile.
Liniile palmelor
 Principalele linii din palma Aceasta este partea pe care cei mai multi o recunosc drept
chiromantie
, respectiv
cititul (ghicitul) in palama
.Cand este vorba de a ghici in palma, veti descoperii ca nici o plama nu seamana cu alta, iar plama stanga difera de palma dreapta. #nii au foarte putine linii in palma iar alti pot avea si sute de linii subtiri. Cele mai multe linii sunt provocate de grii. Deci cei cu doar trei linii in palma au avut, probabil, o viata mai usoar fata de cei cu sute de linii.
Defecte ale liniilor
 Defecte pe liniile din palma
Un punct sau o mica pata
 pe o linie indica un obstacol in viata persoanei respective. %ai multe puncte la rand semnaleaza o problema cu care acesta se confrunta in mod repetat.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->