Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
17837754-Ingerii-devin-Demoni

17837754-Ingerii-devin-Demoni

Ratings: (0)|Views: 64 |Likes:
Published by marie27_anne

More info:

Published by: marie27_anne on Aug 24, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/11/2014

pdf

text

original

 
Ingerii devin Demoni
Un rau de lacrimi n-ar fi de ajuns, o pata de sange m-ar distruge, oviata de chin si tot nu as fi multumit. Cum sa pot? Sa ma opresc? Sa spun ca esuficient sa stiu ca am rezistat atat si acum sa ma opresc. Cum sa pot sa facceea ce vreau cand ceea ce vreau imi moare acum in brate. Durerea pierderiiidealului meu cel mai de pret, imposibilul si totusi acum propabilitatea se joaca cu mine, cu suferinta mea; ma pune la incercare. Cum as putea sa scapsa imi dedic viata unei ere fara ea? sa pierd ce am mai de pret doar de dragulprostiei mele? AHH! De ce nu m-am nascut sa fiu altceva. De ce? De ce acumma uit la ea cum dispare putin cate putin fara sa pot face ceva. De cecreatura din mine inca ravneste la tot. La tot ce e ea? De ce?Vocea imi era ingatuita, nu ma mai puteam misca, desi stiam ca era imposibil.Nu mai suoprtam sa o vad asa. Am soptit incet de parca orice sunet inalt ar fiputut-o sparge, de parca daca as fi spus mai tare ar fi putut disparea:
-
O, nu, Bella, nu!Nu mai puteam. Se zvarcolea din cauza veninului, era suficient o atingere,inca cateva minute si ar fi devenit una cu mine. as fi putut sa o ating atunci,sa ma apropii de ea fara sa ma mai gandesc ca as ptea sa ii daunez. Dar oareasta sa fie viata pe care o alesesem pentru ea? si cine eram eu sa aleg pentruea? eram un monstru asta eram. Am continuat sa ii vorbesc desi stiam ca nuare rost. Trebuia sa fac ceva.
-
Bella, te rog! Bella, asculta-ma, te rog, te rog, Bella, te rog!Ce o rugam? Sa isi scoata veninul singura? Sa se pregateasca? Sa maireziste? Ce? Nici eu nu stiam ce o rugam, doar ca rugand-o mi se parea caera de acord sa faca tot ceea ce as fi brut eu sa faca. Nu mai rezistam voiamsa o mstrang in brate, sa fac durerea sa dispara, sa simt eu durerea decat sao simta ea. nu mai voiam nici un minut in care fata ei crispata de durere sa mamai bantuie. NU! Nu mai voiam asta.
-
Carlisle! Bella, Bella, nu, o, te rog, nu, nu! BELLA!!!Tipa, chiar si acum vocea ei era mai mult decat o orchestra, era un val deviori menite sa imi raneasca inima pana in adancul inimii mele deja moarte.Trezea in mine, sau mai bine zis invia durerea ce credeam ca nu mai suntcapabil sa o mai simt. Voiam sa ot sa sfasii orice gand care ratacea aiurea in
 
capul meu. Voiam sa pot sa o simt din n ou calda la mine in brate, sa o ating,sa ii sarut buzele moi, dar stiam, era prea tarziu sa mai pot sa ma gandesc laaltceva. Asteptam inevitabilul.
Nu-ti fa griji, fiule. O scoatem noi la capat! 
Carlisle. Eram scarbit de mine insami in comparatie cu perfectul meu tata.Stiam ca daca as fi avut macar jumatate din autocontrolul pe care il are, nus-ar fi ajuns la asta.
-
A pierdut ceva sange, dar rana de la cap nu e adanca. Ai grija depiciorul ei rupt. Si niste coaste, cred,..Asteptam sa continue, sa ma informeze, sa imi spune ce alte pagube maisufererise centrul universului meu, dar carlisle tacea ingrijindu-se de Bellamea. Oh ce stupid suna, Bella mea, cum sa fie Bella mea daca eu ii luam totul.Cum sa pot sa ii mai spun asa daca ea devenea un mosntru ca mine? Cum?Carlisle isi indrepta atentia catre mine. nu mai judecam, nu mai rationam, numai eram in stare de nimic. Cum de mi se intamplau toate astea mie? De ceam acceptat sa fiu cu ea? de ce am ranit-o in halul acesta? De CE? Nu eramprea sigur, eram o creatura mult prea egoista, mult prea parsiva ca sa ma maipot gandi si la altcineva inafara de mine. cate tentative nu avusesem? De cateori nu as fi vrut sa plec, dar ea ma chema inapoi de parca chema un zeu. Cumputeam sa ii refuz ceva cand vocea ei imi dadea viata. Ce creatura proasta,masochista, si tampita mai eram. De ce nu am avut destula putere sa disparde prima data? De ce a trebui sa alege tocmai orasul asta sa vina aici? De ceForks? De ce sa nu ramana acolo. De ce tocmai aici.Gandurile mi-au fost intrerupte de Alice:
E de rau, Edward, am vazut-o va fi una de-a noastra. 
Nu, nu, nu, NUUUUUUU!! Orice inafara de asta. Nu voi permite as acevasa se intample. Nu! NU!
-
Edward! Vocea ingerului meu se stingea vazand cu ochii. Nu puteamsuporta asta. Nu voaim sa suport asta.
-
Bella, o sa fii bine. Ma auzi, Bella? Te iubesc.Singurul lucru care stiam ca n-o s-o aline si toptusi i-l spusesem. Cumputeam sa ii spun ca o iubesc cand ea era pe patul de a deveni un mostruinfricosator cu ochii rosii. Cum?
-
Edward…
 
-
Da sunt aici –
acum si pentru eternitate 
. Nu voiam sa ii provoc maimulta suferinta de atat. Voiam sa mor!
-
Ma doare…Ahhh. Normal ca o doare. Ma doare si pe mine sa stiu cum veninul iiinvadeaza venele, cum ultima ei bataie va sfarsi pente doua zile, muream sapot sa fac eu asta in locul ei, tanjeam sa nu o mai fac sa sufere. Ce leu bolnavsi masochis. Si ce miel dulce si atragator. Nu se putea sa I se intample astatocmai ei. De ce ea? de ce?
-
Stiu, Bella, stiu… M-am intors catre Carlisle, parea inutil sa vorbesc cuvoce tare, dar nu ma mai putea controla, era deja reflex, iar vocea measi asa era stinsa, fara vlaga, nu puteam sa imi imaginez ceva mai oribilde atat – poti sa faci ceva?
Fiule te rog, controleaza-te. Nu e ca si cum ar disparea.
Nu, clar nu ar fi disparut era ceva mai rau de atat. Era ceva mult mult mairau de atat. Nu va disparea, va fi mereu inghetata la 17 ani. Cum puteam sapermit asa ceva? Cum? Nu puteam sa ii fur viata, sa ma joc cu ea si apoi sa i-odistrug in halul acesta. Nu puteam sa ii pangaresc sufletul pur, nu puteam sama mai gandesc la asta. Am dat din cap in semn de dezaprobare.
Fiule, te rog, trebuie sa fii tare.
Vocea lui Carlisle te-ar fi putut sa plangi, sa mori, sa te zvarcolesti si totnu ar fi atins nota de durere pe care o simtea si el. Dar a mea? Durerea mea?A mea te-ar fi tarat in Iad, te-ar fi omorat de mii de ori, te-ar fi sfasiat inmilioane de bucatele, te-ar fi distrus complet si tot nu ar fi fost de ajuns. Cuochii mai indurereati decat ii vazusem vreodata se intoarse catre Alice:
-
Geanta mea, te rog… Alice, tine-ti respiratia, te va ajuta.Ce creatura oribila eram. Imi tarasem familia aici, o pusesem sa actinezein ciuda principiilor dupa care crescusem de atat timp si acum le provocammai multa durere decat ar fi fost necesar. Nu pot sa cred ce monstru josnic, jalnic si plin de dispret eram. Suferea asa de mult.
-
Alice?Vocea ei m-a facut sa tresar. Parca nu o mai auzisem de ani de zile, parcafiecare litere era menita sa ma mutileze. Am asteptat ingrozit langa ea. numai puteam face nimic altceva.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->