Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
3Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
GUYONAN JOWO

GUYONAN JOWO

Ratings: (0)|Views: 1,268|Likes:
Published by dosen hap
obate ati ruwet, diwoco karo leyeh-leyeh....
obate ati ruwet, diwoco karo leyeh-leyeh....

More info:

Published by: dosen hap on Aug 26, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, DOC, TXT or read online from Scribd
See More
See less

10/12/2012

pdf

text

original

 
GUYONAN JOWO :> Alkisah di sebuah perusahaan besar di kawasan Keprabon,tengahmelakukan> beberapa tes wawancara untuk "*tidak*" menerima calon karyawanbaru, tentu> saja salah satu prasyaratnya adalah harus berbahasa EJD (EjaanJawa yg> nDaksempurna)..>> G : Kowe nduwe omah opo ora...?> A : dereng..> G : Wah kowe ora iso ketompo nang kene> A : Lho kok ngaten....?> G : Mengko kowe mesthi ngajukne utang nang perusahaan.> A : Ah.. mboten kok, Sak janipun tiyang sepuh kulo niku sampunsugih.> G : Yo malah ora ketompo> A : Lho kok ngaten...?> G : Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong ae.>>> G : Kowe nduwe motor opo ora..?> B : Mboten.> G : Ora ketompo> B : Lho kok mboten ketompo ?> G : Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.> B : Sak janipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke kulobeto> ngriki.> G : Wah malah ra ketompo..> B : lho kok ngoten> G : nggone parkire wis ra nyukupi.>> G : Kowe wis lulus sarjana tenan...?> c : sampun pak..> G : Ora ketompo, kene iki golek sing SMA ae, luwih manutan lan benmbayare> murah> c : Sak janipun kulo tasih badhe skripsi> G : Malah ora ketompo...> c : Lho kados pundi to..?> G : Mengko kowe kerjo mung ngetik nggawe skripsi, lek wis lulusmesti golek> kerjo neng>> perusahaan liyo.>> G : Kowe seneng guyon opo ora ?> D : Mboten pak, kulo serius nek nyambut gawe.> G: Ra ketompo...> D : waa..kok ngoten?> G : Engko konco koncomu lan anak buahmu podho stress.> D : Sak jane nggih sekedhik sekedhik seneng guyon.> G: Malah ora ketompo.> D : Lho kok..> G: Engko kowe mung gawe guyu kancamu lan dolanan email emailansing lucu...>> G : Kowe mau mrene numpak opo ?> E : Nitih mobil
 
> G : Kowe ora ketompo> E : Sebabipun ?> G : Saiki BBM mundhak terus, mengko kowe njaluk mundhak bayarterus> E : Wo, kulo wau namung mbonceng, kok> G : Tambah ora ketompo> E : Lho, lha kok . ?> G : Mengko mung gawene mbonceng mobil kantor. Ngrusuhi !>> G : Anakmu akeh opo sithik ?> F : Kathah pak> G : Kowe ora ketompo> F : Sebabipun ?> G : Nyambut gawemu ora jenjem, mung mikir gawe uanaaaaaak terus> F : Lha wong namung anak adopsi, kok.> G : Tambah ora ketompo> F : Lho, lha kok . ?> G : Gawe anak bae aras2en, opo maneh nyambut gawe>> G : Kowe wis ngerti gaweyanmu durung ?> h : Dereng> G : Kowe ora ketompo> h : Sebabipun ?> G : Arep nyambut gawe kok ora ngerti gaweyane ?> h : Oo, nek damelan niku mpun ngertos kok> G : Tambah ora ketompo> h : Lho, lha kok . ?> G : Kowe rak mung arep keminter, to ?>> G : Kowe ngerti kahanan kantor kene durung> k : Dereng> G : Kowe ora ketompo> k : Sebabipun ?> G : Arep nyambut gawe kok ora ngerti kantore ?> k : Wo, sekedhik2 mpun ngertos kok> G : Tambah ora ketompo> k : Lho, lha kok . ?> G : Kowe senengane ngudhal-udhal wewadi kantor, to ?>> G : Kowe kerep loro ?> m : Mboten> G : Kowe ora ketompo> m : Sebabipun ?> G : Mesthi kerep mbolos, wong arang2 gering> m : Wah, sakjanipun nggih asring> G : Tambah ora ketompo> m : Lho, lha kok . ?> G : Kantor iki ora nompo karyawan pileren.>> G : Kowe biso main Internet ?> n : mBoten> G : Kowe ora ketompo> n : Sebabipun ?> G : Perusahaan ora nompo BI (Buta Internet)> n : Wah, sakjanipun nggih saged> G : Tambah ora ketompo> n : Lho, lha kok . ?G : Mesthi ora bakal nyambut gawe, kakehan dolanan Internet, to?Ngentek-entekke pulsa !

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->