Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
83Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Sepupu Ku Imah

Sepupu Ku Imah

Ratings: (0)|Views: 40,494 |Likes:
Published by sengat1

More info:

Published by: sengat1 on Aug 29, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/30/2013

pdf

text

original

 
Di antara ramai sepupu(perempuan) ku, aku paling minat kat seorang saja. Nama dia Imah. Aku tak tahulah kalau dia pun suka kat aku sebabkadang-kadang bila kami jumpa dia suka duduk dekat aku dan sembang macam-macam. Tu tak kisahlah sebab tak penting. Yang pentingnya dia ni putih orangnya. Rambut dia panjang sampai lepasbahu. Aku memang minat kat perempuan yang rambut panjang, kulit  putih, tetek selambak, bontot besar(menonggek sikit) dan peha besar. Ini memang spesifikasi aku. Ceritanya mula macam ni. Ada cuti  panjang. Aku akan berjalan ke KL rumah sepupu aku ni. Sampai sajaaku kat rumah dia, siapa pun tak ada kat rumah. Sudah… aku panik,nak tidur mana malam ni. Hari pun dah petang. Oklah aku decide untuk tunggu setengah jam lagi kalau dia orang balik. Kejap lepas tu akunampak sepupu aku, Imah ni balik. Aku tanya dia mana pergi mak bapadia(pakcik akulah). Baru aku tahu yang dia orang semua pergi ke Johor dua hari lagi baru balik. Jadi aku kata kat Imah, tak apalah kalau diaorang tak ada. Aku nak belahlah. Nak cari kawan aku tapi jauh sikit kat Seremban. Imah pun sound aku. Suruh tidur di rumah dia pasal dia punboring tak ada orang. OKlah aku no problem. Lepas mandi lebih kurang pukul 8 malam kami pun keluar makan. Balik lebih kurang pukul 10
 
malam. Aku relax tengok TV kat hall, baring atas karpet saja. Kejap tu Imah pun duduk sebelah aku. Baru lepas salin baju tidur. Wanginyabadan dia. Dah tu pula pakai baju tidur jarang. Aku tiba-tiba stim.Batang aku dah mula nak keras gitu.Tapi aku buat relaks saja sambil  sembang. Kepala masa tu dah tak boleh fikir lagi. Sambil sembangtangan aku mula sentuh sikit macam melawak gitu. Imah pun sambil  sembang, sentuh aku sikit-sikit. Aku jadi lagi berani. Kejap lepas tuaku sound Imah, “You ni cantik betul, putih, tetek besar… I tatahanlah tengok you”. Tiba-tiba dia jawab, “Habis kalau dah tak tahan,you nak buat apa?”. Otak aku jadi lagi bengong. Aku terus start cakaplucah, “Kalau dapat nak hisap, jilat you habis”. Dia tanya lagi. Nak  provoke, “Jilat kat mana?”. Aku sound dia, “Mula I nak hisap lidah you,lepas tu I nak hisap tetek you, lepas tu I nak jilat pantat you… nak nyonyot biji you”. Masa aku cakap macam tu, aku tengok dia macam salah tak kena, mengeliat semacam. Aku tanya dia, “You tak pernahrasa nak kulum batang ke?”. Dia jawab, “Ada juga”. Masa tu batangbutuh aku dah cukup keras. Aku pegang depan Imah. Terus tayangbutuh aku depan dia. Imah tak mengelak.Terus genggam. Nafas diamasa tu pun dah kencang. Aku tambahlah lagi. Aku terus tarik dan peluk dia. Mulut aku terus kucup bibir. Dia balas kucupan aku. Kammengulum lidah. Dia hisap lidah aku kuat, aku balas hisapan lidah dia.Tangan aku tak lepas peluang terus meramas tetek dia yang besar.Tangan aku besar tapi tak dapat nak genggam habis tetek Imah. Tetek dia besar, dahlah tu keras pula. Aku seluk dalam baju tidur Imah. Tak ada problem sebab baju dia loose. Aku cari puting dia dan gentel. Aku jadi lagi stim sebab puting dia besar. Macam guli. Aku terus buka bajudia dan hisap puting tetek. Bila kena saja hisapan aku, terus Imahterjerit. “Abang… sedap bang… hisap lama bang”. Tanpa aku sedar,tangan Imah mencapai tangan kiri aku dan di letak kat celah kangkangdia. Air dia dah meleleh… basah. Tangan Imah terus guide tangan akuuntuk cari jalan masuk ke dalam baju tidur dia dari bawah. Bilaterselak saja baju dia, aku nampak peha dia cukup putih. Lagilahrangsangan aku tinggi. Peha dia memang besar dan kejap. Bila tanganaku masuk dalam kain Imah, celah kangkang dia aku dapat rasakan puki dia dah berair betul. Bulu taklah berapa lebat sangat dan halus. Jari Imah terus guide jari aku ke biji kelentit dia. Dia suka aku gentel biji dia. Bila aku gentel biji dia, dia menggeliat, hisap lidah aku lagi kuat sambil bunyi macam anak kucing manja. Aku lepaskan mulut akudari mulut dia dan cakap, “Imah, I nak jilat puki you, nak masukkanlidah I dalam lubang puki you”. Dia pun terus cakap kat aku, “Kita
 
 sama-sama, I nak hisap batang you, telur you… kalau ok I nak you pancutkan air dalam mulut I”. Dia terus bangun berdiri dan buka bajutidur dia. Tak pakai bra dan underwear pun, macam aku juga tak pakai underwear, kain saja. Bila dah bogel semua… aku tak boleh nadescribe body dia. Too beautifulputih betul, celah kangkang pun putih, bulu pantat dia sikit, nipis, biji kelentit dia panjang bolehnampak terkeluar sikit. Aku terus cakap sambil berdiri nak lepaskankain aku. “Imah, badan you cantik betul. Sure I jilat lubang puki you,lubang bontot you…”. Then dia “Eemmmm”, saja sambil mata dia tak lepas pandang butuh aku. Batang you besar…,first time I tengok kepala besar macam ni…”. Memang kepala butuh I kembang besar kalau stim. Aku pun terus peluk Imah yang tengah berdiri. Aku suggest kat dia masuk bilik. Dia kata ok. Imah jalan dulu kat depan dan akutengok bontot dia cukup putih. Kejap. Licin betul. Aku buka lampu bilik dia. Katil dia kemas, wangi bilik dia. Aku rasa macam bilik pengantin. Imah sound aku tutup lampu tapi aku cakap aku suka nak tengok  semua sebab dia cantik sangat. Dia setuju. “Aa..ah.. nanti bila you pancut air mani, I boleh nampak”, sambil naik baring atas katil dia. Aku sound Imah. “I nak pancut dalam lubang puki you”. Imah terusbaring menelentang. Aku terus jilat kat betis dia naik ke peha. Sampai kat celah kangkang dia, aku cium puki dia. Imah buka kangkang sebesar yang boleh. Aku masukkan tangan aku bawah bontot dia.Berat sikit. Nak jongket tinggi tak boleh. Anyway aku terus jilat tepi bibir puki Imah. Imah mengerang kuat juga. Lidah aku terus jilat kedalam lurah puki dia. Jongket biji kelentit dia dengan lidah dan hisapbiji. Rasa penuh mulut aku. Imah terus mengerang. “Sedap bang…hisap bang jangan berhenti… bang… Imah nak… ahhhhhhh…”. Aku tak berhenti menyonyot biji dia. Imah mengelepar kuat. Kejap lepas tu akutengok air putih meleleh dari lurah puki dia. Aku suka bau puki diacampur dengan air mani. Aku berhenti nyonyot. “Imah, you dah climax ke?”. “Aa.ah”, jawab dia. “Tak tahan bila you hisap kelentit I”. Akuterus pusing suakan butuh aku ke mulut dia. Dia cuba buka mulut luasnak hisap batang aku. Susah sikit sebab mulut Imah kecil. Aku biarkanuntuk dia cuba hisap. Finally dia masukkan batang datang mulut dia. Aku rasa macam nak pancut terus. Aku control tapi meleleh sikit.Nikmatnya. Imah terus jilat air mani yang meleleh. Masin tapi sedapkata Imah. Lepas tu aku dah tak peduli apa dia nak buat dengan butuhaku. Aku terus jilat lubang puki dia. Aku koyak bibir puki dia yang tebal tapi lembut. Dalam lubang puki dia kemerah-merahan. Biji kelentit keras.Aku nampak air mani meleleh keluar dari lubang puki Imah. Aku

Activity (83)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
1 hundred thousand reads
mieict liked this
Fatin Hamimi liked this
batraz79 liked this
manupsipjj liked this
Manja Khani liked this
Norsaifah Nor liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->