Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Originele Manier Om Geld Te Geven Als Cadeau

Originele Manier Om Geld Te Geven Als Cadeau

Ratings: (0)|Views: 6,773|Likes:
Published by Yvi
Originele manieren en ideeën om geld af te geven bij een huwelijk, een verjaardag, een jubileum of dergelijke. Verwerk je geld tot een leuk cadeau en je hebt iets unieks dat nog lang zal bijblijven.
Originele manieren en ideeën om geld af te geven bij een huwelijk, een verjaardag, een jubileum of dergelijke. Verwerk je geld tot een leuk cadeau en je hebt iets unieks dat nog lang zal bijblijven.

More info:

Published by: Yvi on Aug 31, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/30/2009

pdf

text

original

 
Originele manier om geld te geven 
Originele manier om geld te gevenals cadeau
5 tips
door
www.origineel-cadeau.be
Het feestvarken heeft liever centjes? En jij geeft graag iets origineels af?Dan volgen hier 5 tips om geld op een originele manier cadeau te doen.
1. Veel noten op je zang
Schenk een mandje walnoten! Binnenin de walnoten heb je natuurlijk jecenten verstopt! Dit idee vraagt wel wat werk maar is zeker de moeite waard.Verzamel of koop walnoten en breek ze voorzichtig open zodat je twee mooiehelften hebt. Verwijder de walnoot en plaats het geld in de notendop. Lijm detwee helften voorzichtig terug aan elkaar en presenteer ze eventueel in eenmooi rieten mandje. Met een leuk kaartje waarop je een kleine toespelingschrijft, weten ze meteen welk waardevol cadeau ze in handen hebben en loop je niet het risico dat je noten weggegooid worden of doorgegeven indien ze ditniet lusten.
2. Een pot goud
Zoek een gouden bloempot of beschilder een gewone terracotapot metgoudverf. Vul hem met gouden of goudkleurige muntstukken. Je kaneenboodaschap op de pot zelf schrijven of een kaartje toevoegen. Een mooiepresentatie krijg je door de pot in te pakken met transparante folie en dicht tebinden met een gouden lint.Dit cadeautje oogt het mooiste als de pot of het potje mmoi gevuld is tot derand. Koop of kies de grootte van je potje dus in functie van de hoeveelheidmuntjes die je hebt. Je kan eventueel ook bijvullen met van die chocoladecenten die je rond SInterklaas overal kan vinden.Een leuk ideetje voor het kaartje: "Ik wens je een pot vol goud aan het eindevan al je regenbogen".
3. Augurken
Koop of zoek een grote glazen pot met deksel en koop langwerpigegroene ballonnen. Steek het geld in de ballonnen en blaas ze op tot de groottevan augurken. Doe deze gevulde augurken in de pot en vul hem verder op metwater. Maak een mooi (of persoonlijk) etiket en je hebt een uniek cadeau!
www.origineel-cadeau.be 
Copyright© 2009

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->