Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
8Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Imposibil capitolul 4 - Andru

Imposibil capitolul 4 - Andru

Ratings:

5.0

(3)
|Views: 1,598|Likes:
Published by distortopia
incluzand capitolul 4 din fanficul meu Imposibil.
Comentati pls:D:D
incluzand capitolul 4 din fanficul meu Imposibil.
Comentati pls:D:D

More info:

Published by: distortopia on Aug 31, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/26/2010

pdf

text

original

 
 
Imposibil
Fanfic
 
by Andru
 
Dragostea indelung rabd 
ă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviină, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Dragostea nu cade niciodată.
(Epistola I catre Corinteni a Sfantului Pavel, Capitolul 13, Versetele4, 5, 8)
 
 
Prefata
Te-ai gandit vreodata cum este sa iubesti?Multi mi-au pus aceasta intrebare. Mai ales cei ca mine, cei cu inimileinghetate. Raspundeam fara sa ma gandesc. Pe atunci, consideram ca totce se spune despre dragoste este un fel de roman siropos, o exagerare.Pana acum.Am tresarit, auzind sunetul usor al pasilor. Se apropiau. Cumiscari incete si cu ochi de un carmin inghetat, se apropiau usor, asa cumse apropia moartea mea. Stiam ca asa avea sa se intample. Stiam caaveam sa mor din momentul in care am vazut-o, dar nu am sovait.Ceasul batu de sapte ori, sunetele grele atarnand in vazduhul intunecat.Am inchis ochii.
Rezumat
: Edward este un puternic si respectat membru Volturi, specializat in spionaj siinfiltrare, datorita darului sau de a citi minti. Dar cand Aro il trimite impreuna cu Jasper,Emmet si Jane intr-o misiune care le implica pe fetele umane Rosalie si Alice Cullen si IsabellaSwan, lucrurile se complica. Vor reusi Bella si Edward sa fie impreuna? Sa reuseasca
imposibilul
?
Capitolul 1 - Nici sa nu te gandesti
 
E.PDV.
Tavanul are 673 de crapaturi.Mi-am plimbat din nou privirea pe s
ă
rmanul tavan care nuprezenta nimic nou, delectandu-m
ă
din greu cu plictiseala. Apoi m-amrasucit pe partea cealalta, oftand, cu mainile sub cap, ceea ce cauzacateva scartaituri patului cam vechi, dar care imi placea. Eram singurulvampir din palat care avea un pat, ceea ce, recunosc, ma face un ciudat.Pur si simplu, dupa o zi obositoare, imi placea sa ma trantesc pe pat sisa ma odihnesc, daca nu pot dormi.Dar astazi nu fusese o zi chiar atat de obositoare. Numai doi-treivampiri vagabonzi si un singur vampir talentat convins sa intre inclanul nostru, clanul Volturilor.Cateodata ma intreb cum am ajuns aici, un fel de ministru sauvicerege al Volturilor. Nu gasesc un raspuns care sa ma multumeasca.Ca toate raspunsurile, nu?Dar de aici gandurile imi aluneca pe un drum periculos. La povesteamea, care nu trezeste decat alte intrebari fara raspuns.Imi aduc aminte foarte putine din viata mea umana, scurta, sfarsita ladoar 17 ani. Muream de febra spaniola intr-un spital din anul 1918, iarunul de-ai nostri m-a transformat, dar apoi a plecat. M-a lasat singur,fara nicio cunostinta despre lumea noua din care faceam acum parte.Totusi, in fata ochilor parca imi sclipesc si acum niste ochi aurii, sub unpar blond... Un vegetarian care muscase un om. Si se controlase! Amscuturat din cap, deviam de la subiect.Peste catva timp mi-am dat seama ca aveam un talent. Si unul foarteutil, deoarece cand m-am intalnit cu Aro, care are o abilitate similara cua mea, mi-a propus imediat sa ma alatur lor. Atunci nu prea stiam nimicdespre ei. Cu timpul, am invatat ca tot ce conta eram noi. Nu trebuia salasam pe nimeni sa puna in pericol existenta noastra, a vampirilor.Recunosc ca nu este vorba doar de asta. Ne place sa fim puternici, iar cuatata incredere si control in maini este greu sa ramai cinstit. Eu stiuasta cel mai bine, care aud si cel mai insignificant lucru care le treceprin cap... Acesta este un motiv pentru care sunt un fel de... hmmm...Print al Volturilor, ca sa spun asa. Ei se tem de mine, stiind faptul ca euas putea sa dezvalui toate secretele, si-mi considera puterea preafolositoare ca sa ma distruga. Cu ajutorul lui Alec si Jane, n-ar fi greu.Dar cand Aro incepuse sa ma iubeasca ca pe un fiu, respectul lorcrescuse.Si aici iar gandirea mea analitica nu se impaca cu inima.

Activity (8)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Sergyu Carbasov liked this
acadele10 liked this
Ionutzsa liked this
Marian liked this
oanarosu liked this
oanarosu liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->