Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
31Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Planet Dhe Programet Klasa IX Arsimi Joformal

Planet Dhe Programet Klasa IX Arsimi Joformal

Ratings:

4.0

(1)
|Views: 14,126|Likes:
Published by arlindi06

More info:

Published by: arlindi06 on Sep 02, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/01/2013

pdf

text

original

 
1
MINISTRIA E ARSIMIT, E SHKENCËS DHE E TEKNOLOGJISË
 
PLANI DHE PROGRAMI MËSIMOR
 
(ARSIMI JOFORMAL)
 
Për klasën IX
 
 
shkollë
s
 
së mesme të ulët
 
Prishtinë, maj 2006
 
 
 2
Kryeredaktor
 
 Dr. Fehmi Ismaili
 
Redaktorë
 
 Mr. Miranda Kasnec
i
 
 Ramush Lekaj
 
 
3
UNMIK
 
INSTITUCIONET E PËRKOHSHME VETËQEVERISËSE
 
PROVISIONAL INSTITUTIONS OF SELF
-
GOVERNMENT
 
PRIVREMENE INSTITUCIJE SAMOUPRAVLJANJA
 
QEVERIA E KOSOVËS
GOVERNMENT OF KOSOVO
 
VLADA KOSOVA
 
MINISTRIA E ARSIMIT
,
E SHKENCËS DHEE TEKNOLOGJISË
 
MINISTRY OF
EDUCATION
, SCIENCE &TECHNOLOGY
 
MINISTARSTVO ZAOBRAZOVANJE, NAUKU ITEHNOLOGIJU
 
Kabineti i
 
Ministrit
 
Office of the Minister
 
Kabinet Ministra
 
UDHËZIM ADMINISTRATIV
 
Zbatimi i planit dh
e programit
për klasën e nëntë të mësimit joformal
 
NUMËR:
 
MASHT 17/2006
 
DATA:
 
26.05.2006
 
Në bazë të nenit 1.3 pika (d) të Rregullores së UNMIK
-ut nr.
2001/19 mbi degën e Ekzekutivit të Institucioneve të Përkohshme të
Vetëqeverisjes në Kosovë si dhe Shtojcës IV pika (iii) të Rregullores së
UNMIK
-
ut nr. 2001/19 mbi Degën e Ekzekutivit të Institucioneve tëPërkohshme të Vetëqeverisjes në Kosovë, nenit 4, 42 të Ligjit mbi
Arsimin Fillor dhe të Mesëm në Kosovë, neni 1 të Ligjit mbi arsimin dhe
aftësimin e rriturve, Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e
 Teknologjisë nxjerr këtë Udhëzim Administrativ.
Neni 1
Qëllimi
 
Qëllimi i këtij udhëzimi është, zbatimi i Planit dhe programit mësi
-
mor për klasën e nëntë të mësimit joformal, si rezultat i ristrukturimit t
ë
sistemit të arsimit.

Activity (31)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Edmir Asllani liked this
podepo liked this
Milot Hyseni liked this
Daniela Çela liked this
admir_brava liked this
Qamil Selmani liked this
Viski Shabani liked this
Valon Gashi liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->