Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
187Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Луиз Хей - Излекувай живота си

Луиз Хей - Излекувай живота си

Ratings:

4.5

(2)
|Views: 44,038 |Likes:
Published by Sepphoras
http://knigi-sepphoras.blogspot.com/
http://knigi-sepphoras.blogspot.com/

More info:

Published by: Sepphoras on Sep 03, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/18/2014

pdf

text

original

 
Отдавна вярвам в следното: „Всичко, което ми е необходимо да зная, ми се разкрива."  „Всичко, от което имам нужда, идва при мен."  „Всичко в моя живот е наред." 
Няма нови познания. Всичко е древно ибезкрайно. За мен е радост и удоволствие дасъбера мъдрост и знание заради онези, които сапоели пътя на лечението. Предлагам това навсички вас, защото вие ми помогнахте да усвоятова, което зная: на всички мои клиенти, наприятелите ми от това поприще, на моите учителии на безкрайния божествен разум, изразил чрезмен това, което другите трябваше да узнаят.
 
Посвещение
Нека тази книга Ви помогне да намерите онази частица от себе си, чрез която ще усетитесобствената си стойност, малката частица, коятопредставлява чиста любов и одобрение на собственатаВи личност.
За автора
ЛУИЗ ХЕЙе водеща фигура в движението Нова Епоха, световноизвестна като един от големитедуховни лечители на нашето време. Прекарала тежко детство и пълен с перипетии живот,съдбата й е пример за това, че и най-тежка трагедия може да има щастлив обрат.Изключителните й прозрения за връзката между мисловната дейност и заболяванията натялото са резултат не само от натрупана информация от първа ръка, но и от личен опит -тя успява да се излекува от рак в последния „нелечим" стадий на болестта.Оригиналната си система за диагностика и лечение тя представя в първата си книга„Излекувай тялото си" (1982), която й спечелва известност в САЩ и по света.Още по-цялостно и философски завършено изложение на своите идеи тя постига в„Излекувай живота си" (1984), преведена на десетки езици и публикувана в няколкомилиона екземпляра в цял свят. Сред по-късните й творби, посрещани с нестихващинтерес от многобройните й последователи, се откроява книгата „Силата е в теб" (1991) -своеобразно продължение на “Излекувай живота си".
2
 
“ИЗЛЕКУВАЙ ЖИВОТА СИ"
е практически наръчник, проверен от милиони хора по света.За преодоляване на отрицателните емоции и отрицателното мислене - основнитепричини за заболяванията на тялото. Книгата съдържа оригинален списък на възможнитепричини за най-разпространените заболявания - от настинка и грип до рак и СПИН. Каторешение на здравните проблеми авторката предлага система за самоконтрол на ума илечебни модели на положителното мислене.
Ето някои основни моменти от нейната философия: всеки от нас носи пълнаотговорност за всички свои преживявания. Всяка мисъл, която преминава през ума ни,гради нашето бъдеще. Когато наистина обичаме себе си, всичко в живота ни върви добре. Ние сами създаваме всяка тъй наречена „болест" в тялото си . Да се освободимот миналото и да простим на всички.
Системата за психотерапия на Луиз Хей е универсална и общодостъпна - тя евсекидневна необходимост за съвременния стресиран човек, страдащ от болестите нацивилизацията.Всеки ви могъл да я приспособи към начина си на живот и да определи най-подходящата доза от дневна психопрофилактика и лечение. За да бъдете напълно здравии да получите онова, което искате от живота, трябва само да приемете като своеубеждение основното послание на книгата:
АКО СМЕ СКЛОННИ ДА ИЗВЪРШИМ НЕОБХОДИМАТА РАБОТА С УМА, ПОЧТИВСЯКА БОЛЕСТ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА.
3

Activity (187)

You've already reviewed this. Edit your review.
Nadia Siames liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
Daniela Gotseva liked this
Martin Tzenev liked this
Galina Slaveeva liked this
Kalina Nikolova liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->