Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
40Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Questionnaire

Questionnaire

Ratings: (0)|Views: 2,320|Likes:
Published by pra21

More info:

Published by: pra21 on Sep 08, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/20/2012

pdf

text

original

 
6.Questionnaire
 
1. Why did you like this product most?
Ans:- Cadbury because it is India’s old & reputedcompany & also reasonable in price & in test so itis best.
 
2. Did you think the Cadbury productprice is reasonable?
Ans:- Ya, because it’s price is reasonable so that’swhy anyone can afford it. Their only purpose is togive maximum quality in minimum price
. 
3. The package is convenient of allproducts?
Ans:- The package is most important part of theproduct. The Cadbury’s The Cadbury’s entireproduct is attractive than the other companiesproduct also package creates safety to theproduct.
 
 
4. What is your opinion about theCadbury test it should be improve or not?
 
Ans:- No, Cadbury having a very good test inproduct if they want to improve their test so it isgood for their product in the market were so manycompetitors are there. 
5. Did you thin Cadbury should launchmore verities in products?
Ans:- Ya, if they want to give more facility to thecustomer in the form of product & also to take overthe market then it is the best idea for them to launchmore verities.
 
6. Did you think Cadbury has take overall the markets?
Ans:- Cadbury is the India’s oldest company & alsocreated a particular repudiation among the market& in the minds of customers so there is no doubtabout the Cadbury’s product.
 
 
 
7. Why did you like Cadbury in respectof all other products?
Ans:- It is more testy and they are giving inreasonable price. So anyone can afford it. 
8. Did you think Cadbury is India’s no.1chocolate? & Why?
Ans:- Ya, In respect of the other produt Cadbury ismore selling and testy product. Now a day no otherproduct not in a competition against the Cadbury. 9.
Did you think Cadbury is mostpreferred product in other celebrations or infestivals
?
 
Ans:- ya, Because now a day’s Cadbury hadlaunched wide range of celebrations product so it’savailable in stores so it is the easy way to thecustomers.Cadbury has participated and been a partof every Indian's moments of happiness, joy andcelebration. 

Activity (40)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Samreen Awan liked this
Fariha Mustafa liked this
Fariha Mustafa liked this
mylla_ali liked this
Nikhil Suneja liked this
Chetan Talan liked this
biyanipreeti liked this
anniekohli liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->