Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
MOLISE

MOLISE

Ratings: (0)|Views: 143 |Likes:
Published by michelevitale
Article about the beautiiful region of Molise (Italy). In Dutch
Article about the beautiiful region of Molise (Italy). In Dutch

More info:

Published by: michelevitale on Sep 09, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/28/2014

pdf

text

original

 
reiS dOOr eenfaScinerende regiO
mlise is, na Valle ’Asta, e kleinste rei van Itali. dee re Ariatise zee erense rei eeft veel eer te ieen anenieen eet: serene snei en een etverene kstlin.
   T  e   k  s   t  :   A  n   t  o  n  e   l   l  a   G  a   l   l   i .   F  o   t  o  g  r  a   f   i  e  :   A   l   f   i  o   G  a  r  o  z  z  o .   V  e  r   t  a   l   i  n  g  :   M  a  a  r   t   j  e   E   l  s  e  v   i  e  r   S   t  o   k  m  a  n  s
olise 
 
43
de smaak van Italië
Een verblij in Molise neemt je mee terug in de tijd. De schoonheid van dezeregio ligt niet besloten in antastische monumenten maar in de prachtigenatuur en de gracieuze eenvoud van het gebied en de tradities. Natuurlijkzijn hier ook mooie bouwwerken te bewonderen. Maar ze zijn zo liefijk.Als je menselijke eigenschappen aan de gebouwen zou toedichten, zou jekunnen zeggen dat deze bouwwerken zich heel bescheiden opstellen. Ze zijndaardoor zo mooi, zo verstild, dat je begrijpt dat minder inderdaad meerkan zijn. En in Molise gaat dat misschien wel meer op dan waar ook in Italië.Zo genieten de Romaanse kerkjes, de vestingstadjes, de oude kastelen ende overblijselen uit de Romeinse tijd van de stille aanbidders. Niet alleende bouwwerken vragen om een stille verering. Het landschap dwingt eensoortgelijk respect a. Molise zorgt voortdurend voor verrassingen en vooreen belevenis die je niet meer loslaat.
SINdS zE IN 1962 wERd LoSgEKoPPELd VANdE AbRuzzEN doET moLISE hET oP EIgENKRAchT. STILLE KRAchT, gRoENE KRAchT,PuRE KRAchT. EEN REIS dooR dEzE REgIoIS EEN REIS dooR EEN ITALIë dAT bIjNA NIETmEER bESTAAT.
 
“Molise is een verrassing en een belevenis die je niet  meer loslaat” 

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->