Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
14Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Despre Imprumutul de La FMI Si Banca Mondiala

Despre Imprumutul de La FMI Si Banca Mondiala

Ratings: (0)|Views: 170|Likes:
Published by danamfe

More info:

Published by: danamfe on Sep 10, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as RTF, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/17/2012

pdf

text

original

 
In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancaraeuropeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicieniiautohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajezeacest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata alemasoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-unimprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIAVREODATA!
 
Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilorromani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, laoridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara,mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD, iar noi numai 20?6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare asumelor date7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptulca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu otransparenta TOTALA, in mass media; de asemenea, sa se publice o lista cu ce banise dau si cui?
 
Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregatestepoporului roman.
 
In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Auimprumutat si tot nu au putut evita recesiunea.
 
Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra "virtual"in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani,impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentieromani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declarafalimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima desiguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, decurind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).
 
Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicienicare nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!
 
Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI.
 
Nu numai aceasta, caci imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern aurmatoarelorconditii:
 
- banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania-cresterea taxelor, TVA, impozit profit
 
-reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului-obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto,gradual, si in final in corpul uman)- obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot- implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian“1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani-obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripaaviara in Cehia, Austria si Germania)
 
Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stie sigur, daca a trecut!):http://www.infowars.com/vaccines-as-biological-weapons-live-avian-flu-virus-placed-in-baxter-vaccine-materials-sent-to-18-countries/
 
Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA siin general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de AsasinatEconomic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienelesa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:
 
Daca nu credeti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania.
 
Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu,care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organeleimportante ale conspiratiei mondiale:
 
 
Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve,cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa osuma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?
 
Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statisticicontrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: dacaactualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem inacele conturi, sa plece! Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTATVOIT ISLANDA a fost fortat de popor sa plece:
 
http://www.itnsource.com/shotlist//RTV/2009/02/11/RTV249809/http://news.xinhuanet.com/english/2009-02/27/content_10915777.htm
 
Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze!
 
Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea seafla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fimanipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturiin lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna canu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ceeste in depozitele en-gros si dupa aceea , gata.
 
 
http://www.rense.com/general85/des.htm
 
Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate depoliticieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindemin totalitate de importuri:
 
 
Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15%din cauza secetei:http://www.unleavenedbreadministries.org/?page=droughtIn SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, inAustralia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:
 
http://www.cfbf.com/agalert/AgAlertStory.cfm?ID=1062&ck=CD89FEF7FFDD490DB800357F47722B20Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cuacest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.
 
 
Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrata de inalta elitamondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toatepopoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de aconduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.
 
Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica loviturafinala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie siFreddy) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosireamass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriileunor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliardede dolari in Iraq, etc.
 
Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce sedesfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.
 
Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelorlumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTULBANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilorfonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni inschimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel, primind acestibani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permissa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul

Activity (14)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
vasiletripon liked this
lamasanu cezar liked this
Maria Vasii liked this
john2608john liked this
Regius Cruor liked this
nadmars1111 liked this
misustefan liked this
claudinica liked this
stefaniu george liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->