Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
53Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Argintul coloidal

Argintul coloidal

Ratings:

4.0

(1)
|Views: 6,071|Likes:
Published by crira

More info:

Published by: crira on Sep 11, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/04/2013

pdf

text

original

 
Argintul coloidal - întrebari si raspunsuriDr. Robert Becker
Ce este acesta? Argintul coloidal este o substanta pura complet naturala constând din conglomeratesubmicroscopice de argint, aflate în suspensie în apa pura ionizata datorita sarcinii electrice foarte mici asociatafiecarei particule.Ce face acesta? Argintul coloidal este un antibiotic puternic si natural.
Este forma cea mai folositoare si celmai eficient distrugator al bolilor, germenilor, virusilor si fungilor cunoscut pâna acum.
S-a descoperit caeste atât un remediu, cât si o metoda de prevenire a racelii, gripei, tuturor infectiilor si fermentatiilor datorate bacteriilor, fungilor sau virusilor, în special stafilococilor si streptococilor, care sunt adesea prezenti în starile de boala. S-a raportat faptul ca reduce rapid inflamatia si induce o vindecare mai rapida. Corpul are nevoie deargint coloidal pentru a lupta contra bolilor microbiene (datorate microbilor) si pentru a fi ajutat în procesul devindecare. Luat zilnic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar aducând mai multa energie,vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine în corp.
Un antibiotic artificialdistruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când se cunoaste faptul ca argintul coloidal distruge peste 650de boli fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic.
Argint în corp? Noi obtinem argintul, ca de altfel toate mineralele, prin hrana pe care o consumam. Acesta provine direct din solul natural. Solul este bogat în organisme vii. Aceste organisme descompun solul, astfel ca plantele primesc minerale într-o forma asimilabila lor. Prin urmare, noi obtinem argint în mod natural dinmineralele prezente în plantele cultivate prin metode naturale. Daca noi consumam plante care au fost cultivatecu ajutorul fertilizatorilor chimici, ca majoritatea plantelor cultivate în zilele noastre, fara organisme în sol caresa ajute planta în furnizarea hranei, noi nu obtinem cantitatea de vitamine si minerale care exista în mod normalîn plantele cultivate prin metode naturale, generându-se astfel diferite deficiente. Pe masura ce tesuturilecorpului îmbatrânesc sau daca noi nu suntem capabili sa asimilam argintul din anumite motive, apare odeficienta de argint si un sistem imunitar slabit, care pot duce la aparitia cancerului si a altor boli. Unii oamenide stiinta suspecteaza deficienta de argint ca fiind unul din cauzele principale ale cancerului si a cresteriiaccelerate a ratei de cancer în zilele noastre. Dr. Robert Becker a observat o strânsa corelatie între nivelelescazute ale argintului si boala. Oamenii care au prezentat nivele scazute de argint au fost adesea bolnavi, au avutde nenumarate ori raceala, gripa, febra si alte boli. El a afirmat ca o deficienta în argint constituie cauzafunctionarii improprii a sistemului imunitar. A descoperit faptul ca argintul actioneaza asupra unei game largi de bacterii, fara nici un efect secundar sau deteriorare a celulelor corpului si ca poate stimula foarte mult crestereatesuturilor vatamate.De ce argintul? Argintul a adus beneficii pentru sanatatea omenirii timp de mii de ani. În Grecia si Roma antica,oamenii foloseau recipiente de argint pentru a pastra lichidele proaspete. Colonistii americani care strabateauVestul puneau adesea un dolar de argint în lapte pentru a-i întârzia fermentarea (alterarea). La începutulsecolului, doctorii prescriau nitrat de argint pentru ulcerele de stomac, iar o practica comuna era sa puna câteva picaturi de solutie de argint în ochii nou nascutilor pentru a distruge bacteriile care provoaca orbirea. Uncompus al argintului cunoscut sub numele de sulfadiazina de argint a fost folosit în 70% din maternitatile dinSUA. El mai ajuta si la stoparea virusului herpesului. Observatie: nu argintul este nociv în plombele dentare, cimercurul, care este o otrava mortala.Care este istoria argintului coloidal? Argintul coloidal continua sa fie indicat permanent în rapoartele medicale.A fost folosit pe scara larga în urma cu 60-70 când, printre alte motive, costul acestuia a devenit deosebit deridicat - o uncie costa cca. 100$ din 1930. Argintul coloidal este o îmbunatatire a unui produs mai vechi, mai brut, care a fost folosit în prima decada a anilor 1900. Acum el este produs la o calitate mult îmbunatatita si la
 
un pret mult mai accesibil.Care sunt caracteristicile cheie ale acestuia?
Argintul coloidal nu este toxic, si nu s-au semnalat pâna înprezent efecte secundare. Nu s-a semnalat intoleranta la acesta, si nici o cantitate care sa duca lasupradozaj. Argintul coloidal nu este nociv pentru ficat, rinichi, alte organe sau zone ale corpului. Nuprezinta nici un pericol pentru femeile însarcinate si cele care alapteaza, ci chiar ajuta la dezvoltarea si lastarea de sanatate a fatului si, de asemenea, usureaza nasterea si recuperarea dupa nastere. Argintulcoloidal este inodor, fara gust, nu este iritabil, nu vatameaza ochii, nu contine radicali liberi, nu dauneazaenzimelor umane si nu prezinta reactii la medicamentatie. El îmbunatateste digestia, regenereaza rapidcelulele si tesuturile vatamate, ajuta la prevenirea racelii, gripei si a tuturor bolilor datorate microbilor.
A fost testat medical? Da! Argintul coloidal a fost testat cu succes în laboratoarele medicale UCLA, în care adistrus orice virus pe care a fost testat.Ce parere are Administratia Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor? În acord cu aceasta, argintulcoloidal poate continua sa fie produs si folosit asa cum s-a intentionat initial. Argintul coloidal depasestestandardele Administratiei Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor (scrisoarea din 13 sep 1991 scrisa deofiterul Sigurantei Consumatorului, Harold Davies, Administratia Statelor Unite a alimentatiei simedicamentelor). Administratia Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor nu a impus nici o jurisdictieasupra vreunui element mineral pur.Si ce se poate spune despre argintul coloidal în SIDA? Deoarece în SIDA în stare activa, sistemul imunitar reprimat al corpului este expus atacului oricarui tip de boli (a tot felul de boli), argintul coloidal este unmedicament netoxic perfect pentru a fi folosit datorita efectului sau antibiotic pe scara larga.
Un cercetator alUniversitatii Brigham Young a trimis argintul coloidal la doua laboratoare diferite, printre care si centrulmedical UCLA, care au raspuns "Acesta a distrus nu numai virusul HIV, ci orice virus pe care a fosttestat în laborator".
În acord cu regulile Administratiei Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor,argintul coloidal nu poate fi folosit în tratarea contra virusului HIV, însa poate fi folosit ca antibiotic împotrivatuturor bolilor contractate în faza activa a SIDEI.P.S. În America exista actualmente multe societati care vând argint coloidal, precum si aparate de obtinere aacestuia.
Argintul coloidal – redescoperirea unui superantibiotic!!!Argintul coloidal – o solutie profilactica si terapeutica
Argintul coloidal pare a fi unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale ce pot fi utilizate in lupta contrainfectiilor precum si in preventie pentru intarirea sistemului imunitar. Actionand ca un catalizator, el inactiveazaenzimele implicate in metabolismul oxidativ al bacteriilor monocelulare, al virusurilor si al fungilor – pe care le‘sufoca' – fara a afecta in vreun fel activitatea enzimelor umane sau alte procese chimice din organismul uman.Rezultatul final este distructia organismelor patogene din organism si din alimente.
Studii asupra argintului coloidal
Capacitatile curative ale argintului au fost sesizate inca din momentul in care rasa umana a invatat sa – l prelucreze. Persoanele ‘avute' foloseau vase de argint chiar daca aveau la dispozitie un alt metal nobil ce nuoxideaza – aurul.Inainte de aparitia procedeeelor moderne de refrigerare, se utilizau monedele de argint introduse in vasele delapte – pentru a – l conserva sau se introduceau fire de argint in rani pentru a impiedica infecarea acestora.
 
Tot in acea perioada se utiliza si azotatul de argint – dar acesta ardea tesuturile la fel ca si iodul si se acumula in piele – aceasta capatand o culoare intunecata – fenomen numit argirie. Azotatul de argint se administra si insacul conjunctival al nou – nascutilor – profilactic, pentru a preveni orbirea determinata de bolile venerice.La inceputul secolului XX a fost evidentiata eficienta argintului in lupta contra unui numar foarte mare deagenti patogeni – folosindu – se compusi ai argintului fara causticitate si care nu determinau aparitiafenomenului de argirie. S –a descoperit posibilitatea producerii particulelor de argint de mici dimensiuni prin precipitare din compusi ai argintului, particule mult mai eficiente, de dimensiuni atomice dar cu sarcina pozitiva.Aceste particule erau obtinute prin descarcari electrice sub apa – procedeu cu mult mai eficient decat cel demacinare. Nu au fost observate efecte secundare precum argiria, nici macar in cazul administrarilor prelungitesau in doze mari. Produsul nu a prezentat causticitate si s-a constatat ca accelera procesele de vindecare, fiindfoarte eficient in majoritatea infectiilor indiferent de etiologia acestora. Produsul a fost denumit ‘argint coloidal'.Afinitatea sa pentru oxigen si disparitia in timp a sarcinii electrostatice il faceau greu de depozitat – lichidullimpede initial, se ingalbenea in prezenta oxigenului, devenind in final negru.Ulterior, au fost descoperite sulfamidele si penicilinele ce puteau fi brevetate fiind deci mai susceptibile pentrureclamele comerciale. Fiecare antibiotic este insa eficient doar pe o serie de germeni patogeni (au spectrullimitat). Spre deosebire de argint, nici un antibiotic nu este insa eficient contra virusurilor, levurilor sau parazitilor. Desi mai usor de depozitat, antibioticele au numeroase efecte secundare, ocazional putand fi chiar letale – un numar de cateva mii de pacienti decedand anul din cauza alergiilor la antibiotice. S-a descoperit, in plus, ca multe din aceste bacterii patogene devin rezistente la antibiotice astfel ca o mare parte din afectiunile ceerau tratate in trecut cu antibiotice nu mai raspund astazi la ele, nici macar la antibioticele de ultima generatie.La 28 martie 1994, Newsweek publica un articol intitulat: “Antibioticele. Sfarsitul unor medicamentemiraculoase?!!”. Dupa Newsweek , “ cresterea numarului de tulpini patogene rezistente la antibiotice esteneegalata in istorie. Penicilina si tetraciclina si-au pierdut eficacitatea contra stafilococilor din 1950-1960.meticilina, activa la inceput, a generat in mai multee spitale aparitia de germeni rezistenti, iar incercarile de agasi antibiotice noi la care aceste bacterii sa fie sensibile ne mai ofera perioada de ragaz de maxim 5-10 ani. Ostrategie mai buna ar fi abandonarea antibioticelor in favoarea unui nou tip de medicamente.”In septembrie 1995, in Time Magazine apare articolul: “Razbunarea microbilor ucigasi”: “… luptand cu SIDAsi cu numarul in continua crestere al bacteriilor rezistente la antibiotice, medicii pierd batalia cu germenii.Problema nu mai este cand vor dispare bolile infectioase, ci care va fi noua epidemie ucigasa. Omenirea a crezutca poate tine sub control microbii, dar aceasta credinta s-a dovedit a fi falsa. Apar noi boli – SIDA nefiindultima, iar boli vechi ca TBC au devenit rezistente la antibiotice. In 1992 au murit in spitalele din SUA pe13000 de pacienti datorita infectiilor rezistente la medicamente, unele din aceste infectii fiind intraspitalicesti.Scient Digest, publica in martie 1978 articolul: “Cel mai puternic germicid pe care-l avem la indemana”, in careJim Powell specifica: “ Argintul apare ca un miracol al medicinei moderne. Un antibiotic poate ucide catevamicroorganisme patogene pe cand argintul ucide circa 650, fara a forma tulpini rezistente si este practic lipsit detoxicitate.” Articolul relateaza ca dr. Carl Moyer, seful departamentului chirurgical al Universitatii de StatWashington D.C. impreuna cu biochimistul Harry Margraf au respins utilizarea a 22 de antiseptice din cauzarezistentei germenilor patogeni la ele si causticitatii acestora (distrugeau tesuturile nou formate si provocaudurere.). Problema cea mai mare era prezenta Pseudomonas aeruginosa – un germene extrem de virulent,intalnit frecvent in arsuri si extrem de rezistent la antibiotice si antiseptice. A fost utilizat azotatul de argint – uilizat si in afectiunile oculare ale bebelusilor, dar aceasta era coroziv, provoca dureri si modifica echilibrulelectrolitic.S-a trecut, ulterior, la utilizarea argintului coloidal ale carui efecte au fost spectaculoase: vindecari rapide, lipsaefectelor secundare. Pe baza acestor rezultate, a fost fabricat un unguent cu argint coloidal denumit

Activity (53)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Farkas Fery liked this
lamasanu cezar liked this
Anto Popa liked this
Cojocariu Maddy liked this
Cezar Lamasanu liked this
Andrei Uta liked this
Andrei Uta liked this
Andrei Uta liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->