Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
46Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Masajul Erotic

Masajul Erotic

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 1,029|Likes:
Published by mihneaeusebiu

More info:

Published by: mihneaeusebiu on Sep 15, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/20/2013

pdf

text

original

 
Masajul erotic
Masaj complet IIntroducere
Acest ghid te învata sa aplici si sa primesti masajul erotic
. Vei învata cum sa îti faci partenerul(a) sase relaxeze.
Cel mai bine
este sa aplici masajul erotic cât timp partenerul(a) sta întins pe o masa de masaj. Dupa ce pregatesti spatiul astfel încât sa fie caldut si placut, poti începe cu un masaj senzual si relaxant, înainte dea trece la centrele sexuale ale partenerului(ei). Ideea este sa aduci partenerul(a) la un nivel ridicat deexcitare si sa-l (o) mentii la acest nivel mai mult timp.
La barbati
acest lucru este facut prin comunicare verbala si nonverbala.
La femei
acest lucru este cel mai bine realizat folosind un masaj pentru punctul G sau pentru clitoris, pentru a ajunge la orgasm multiplu.
Preliminarii
Crearea unui spatiu senzual
 
si atragator
pentru masajul erotic arata ca tii la partenerul(a) tau(ta) si la placere. Începe prin a opri telefoanele. Pune-ti pe usa un semn "Nu deranjati", lumina din cameraasigurati-o cu lumânari, da foc la betisoare parfumate si creste tenperatura camerei astfel încât un om sase simta comfortabil fara haine.Tine
lubrifiantii, uleiurile si manusile
la îndemâna si acopera masa demasaj cu o patura si peste patura un cearsaf curat. Poti lasa marginile paturii sa atârne pe lânga masaastfel încât sa îti poti acoperi partenerul(a) dupa ce masajul s-a terminat.
O idee buna
ar fi sa pui niste muzica pentru a crea atmosfera. Ai grija la ungii; taie-le daca este necesar.
Lubrifierea O asemanare între barbati si femei
este ca este nevoie de lubrifiant la masajul organelor genitale; aceasta va face experienta mai placuta si va preveni aparitia ranilor. O diferenta între barbati sifemei este ca barbatii pot folosi orice fel de lubrifiant, pe când femeile ar trebui sa le foloseasca doar pecele pe baza de apa, pentru a evita infectiile vaginale. Pentru masajul genital la barbati sau pentrumasajul pe orice alta parte a corpului unei femei poti cumpara uleiuri speciale pentru masaj sau potifolosi uleiuri vegetale (cum ar fi cel de floarea-soarelui).
Asigura-te
ca lubrifiantii si uleiurile sunt caldute înainte de a le folosi.
Buna comunicare
În timpul fazei relaxarii si fazei genitale
este important ca persoana de pe masa sa poata sa aibarugaminti sau comentarii. Ea sau el ar trebui sa poata mentiona orice îl face sa nu simta placerea saucomfortul pe care îl merita. Rugaminti de genul nevoia de a merge la baie, ca atingerea sa fie mai puternica sau mai usoara, de a lua o pauza, nevoia de caldura mai ridicata sunt semne ca nivelurile decomunicare si încredere sunt mari.
Ar trebui sa fie clar
ca amândoi partenerii trebuie sa fie de acord ca relatia sa includa posibilitateaintimitatii sexuale înainte de a trece la masajul erotic. Situatii în care partenerul(a) care face masajulîncearca sa treaca de la un masaj de relaxare la unul erotic pentru prima data, dar celalalt partener seastepta la un simplu masaj de relaxare sau nu crede ca prietenia lor trebuie sa includa sex, pot fi cel putin jenante. E bine sa aduceti în discutie acest subiect înainte de a trece la orice actiune.
Aplicarea masajului
Relaxeaza corpul partenerului(ei) Începe
prin a te coordona cu partenerul(a). Pot exista cai specifice pe care tu si partenerul(a) le preferati.
Când amândoi sunteti gata
, pune-ti partenerul(a) sa steadezbracat, cu fata în jos pe masa de masaj. Începe prin a-ti concentra atentia asupra partenerului(ei),lasându-ti mâinile sa alunece pe spatele lui(ei). Apoi aplica un masaj de relaxare pe spate, pe picioare si pe talpi. Principiile de baza ale masajului de relaxare includ tinerea mâinilor în continuu contact cu partenerul(a), rabdare, ritmicitate si senzitivitate, alternari de ritm.
Dupa ce
ai relaxat picioarele, spatele si talpile partenerului(ei), pune-l sa se întoarca pe partea cealalta.Maseaza-i pieptul si mâinile. Apoi aluneca usor pe picioare în jos. Ai putea sa freci un pic si zonagenitala în timp ce cobori. Dupa ce ai terminat cu partea frontala a picioarelor si a talpilor aluneca încetîn sus si mai stimuleaza putin zona genitala, atâtându-l în acest fel. Acest proces de atâtare poate fi
 
obtinut masând coapsa interioara aproape de zona genitala, atingând foarte usor regiunea pubiana. Înacest moment energia erotica se dezvolta, facând normala trecerea catre activitati mai sexuale.Mai ales daca acesta este
primul tau masaj cu acest partener
, este bine sa te uiti în ochii lui(ei) în timpce îi mângâi organele genitale si este o idee buna de a-i cere permisiunea sa înaintezi. Restul masajului seva concentra asupra organelor genitale, cu periodice mângâieri ale întregului corp pentru a amplificasenzatiile. Una din îndemânarile care vin din experienta este abilitatea de a citi nivelurile de energie siexcitare ale partenerului(ei) si usor usor sa treci de la masaj de relaxare la unul mai excitant si, în cele dinurma, la unul sexual.
Masajul centrilor sexuali ai partenerului(ei)BarbatulIntroducerePrincipiul de baza al masajului genital masculin
este ca ar trebui sa încetinesti, sa te opresti sau saschimbi ceea ce faci imediat înainte ca ejacularea sa devina inevitabila. Cea mai buna metoda pentru arealiza acest lucru este ca barbatul sa dea un semnal chiar înainte de a atinge acest punct. Semnaleleverbale, ridicarea unei mâini, etc merg la fel de bine. Acest proces repetat de ajungere la climax poatecâteodata ajuta barbatii sa aiba orgasme multiple fara a ejacula si poate fi de asemena practicat lamasturbarea solo. Desi amânarea ejacularii este dorita din perspectiva maximizarii placerii, multor  partneri le place sa aiba un singur orgasm.
Ejacularea
ofera un plus de placere dar îi poate obosi pe barbati excesiv, astfel încât sa nu poata profitade restul serii sau sa ofere un bun masaj celuilalt; în cazul partenerilor de sex opus carora le place saîncheie masajul genital masculin cu o ejaculare ar trebui ca femeia sa primeasca prima masajul.
Este de asemenea foarte placut
sa porti o discutie încinsa cu partenerul în timpul masajului. Puteticoncepe împreuna o fantezie verbala, bazata pe dorintele partenerului. Faptul de a lasa partenerul saînteleaga ca tie îti face o mare placere poate fi un puternic afrodiziac.
Ca o observatie
, ia aminte ca la masajul genital masculin nu este neaparat nevoie de o erectie pentru aexista placere; unele tipuri de masaj dau mai multa placere când penisul este flasc.
Sugestii pentru masajul erotic masculinExista multe tipuri de masaj
care dau placere unui barbat. Daca el nu zice nimic împotriva, de obicei poti presupune ca un masaj ferm si continuu este cea mai buna solutie. Voi sugera câteva tehnici demasaj, dar puteti folosi una proprie. Multi oameni prefera sa aleaga doua tipuri de masaj si sa lealterneze pe o perioada de timp.
"Liftul"-
Cu penisul asezat pe burta apuca în mâna testiculele. Podul palmei de la cealalta mâna trebuiesa alunece în sus si în jos pe penis (asezat în pozitia de mai sus).
"Nicovala"
- Adu mâna pe gland si las-o sa alunece în jos spre baza penisului. Când atinge baza, da-idrumul. Între timp adu cealalta mâna pe gland si fa aceeasi miscare. Repeta.
"Urcatul pe munte"
- Ia penisul într-o mâna si, usor si senzual, mângâie-l cam zece minute, apoi freaca-l o data în sus si în jos rapid. Repeta mângâierea senzuala înca vreo zece secunde (posibil frecându-lfoarte usor în sus si în jos). Apoi freaca penisul de doua ori în sus si în jos rapid. Repeta mângâierea siapoi freaca-l de trei ori, etc. Continua pâna când ejacularea este inevitabila.
Sfârsitul
Depinde de voi doi
daca terminati cu o ejaculare. Daca da, atunci partenera poate continua sa ofere placere si în timpul ejacularii, pâna când partenerul îi cere sa se opreasca. La sfârsitul masajului (chiar daca exista sau nu ejaculare) persoana de pe masa poate fi acoperita cu patura sau cu cearsaful de subea. Acesta poate fi un moment foarte placut pentru cuplu.
Femeia
 
Introducere
 Senzitivitatea sexuala feminina
este diferita de cea masculina, din mai multe puncte de vedere:
1.
Excitarea femeii tinde sa fie mai legata de starea emotionala si de sentimentele ei fata de partener.
2.
Femeile pot ajunge la orgasm prin doua moduri diferite: Prin stimularea punctului G si prin stimularea
 
clitorisului. Multe femei caracterizeaza orgasmul clitoral ca fiind mai "ascutit”, iar celalalt mai "adândc”.
3.
Femeile sunt inconsecvente în tipul de stimulare sexuala pe care îl prefera si modul în care acesta esteaplicat.
4.
Excitarea femeii ia mai mult timp dar poate dura mai mult si poate fi mai intensa decât cea masculina.
5.
Femeile pot avea foarte des orgasme multiple, daca stimularea continua dupa primul (mai ales prinstimularea punctului G).
Datorita #5
masajul erotic pentru femei difera de cel pentru barbat. Atâta timp cât femeile pot savurastimularea si dupa orgasm nu exista nici un motiv pentru ele sa spuna stop. Orgasmele multiple pot faceca nivelul excitarii sa fie foarte înalt si sa tina foarte mult.
Sugestii pentru masajul erotic feminin
 Femeile sunt inconsecvente
în legatura cu preferintele lor legate de stimularea punctului G si aclitorisului, asa ca trebuie sa fii foarte atent si sa asculti. O preferinta comuna este ca partenerii saînceapa cu o frecare usoara a întregii vulve, urmata de stimularea clitorisului si încheiata cu stimularea punctului G sau cu o stimulare a amândurora. Va rog aveti grija ca nici stimularea clitorisului, nici oricetip de penetrare vaginala nu produce placere daca femeia nu este deja la un nivel destul de ridicat deexcitare.
Când aplici masajul genital
 
la o femeie
, de obicei îti ramâne o mâna libera care poate fi folosita pentrumângâierea restului corpului: a sânilor, a perineului, a fetei etc.
Desi tipurile de masaj
 
prezentate mai jos suntcele mai frecvente
preferinte ale femeilor, exista multe altele.
"Clitoral”-
Când clitorisul este masat, încearca sa afli care parte produce mai multa placere pentru ea.Frecând în cercuri, în jurul clitorisului si în mod ritmic, cu un deget lubrifiat este o modalitate de aîncepe, pâna când descoperi ce creeaza mai multa placere. Odata descoperit acel lucru, el va fi cheiacatre mai multa placere. Unele femei gasesc ca orgasmele datorate stimularii clitorisului sunt mai placutedaca exista ceva în vagin. O modalitate buna de a rezolva acest lucru este cu câteva degete sau cu unvibrator de dimensiuni potrivite, desi orice fel de penetrare înainte de atingerea unui anumit nivel deexcitare nu da placere.
"Punctul-G"
- Acesta este o zona pe peretele din fata al vaginului, chiar în spatele osului pubian, cam la5 cm înauntru. O femeie, de cele mai multe ori, îti poate spune când ai atins punctul G si, de obicei,acesta este mai rigid decât tesutul înconjurator. Apasându-l poate da o senzatie intensa de placere, dar siuna de nevoie de a urina. Ejacularea femeii este câteodata un rezultat al stimularii punctului G;ejacularea feminina NU este urina, dar este eliminata prin uretra.
O modalitate buna
de a stimula punctul G este cu ajutorul degetelor aratator si mijlociu (lubrifiate),miscarea putând începe cu un singur deget. Fa gesturi ritmice în vagin care arata ca miscarea de a chema pe cineva cu degetul aratator. Alternativ, poti freca punctul G circular. În general, buricul degetelor estecel care apasa pe punctul G.
O alta modalitate
 
de stimulare
este de a roti degetul în vagin cu presiune egala pe toate zonele. Iaaminte ca forma vaginului se schimba odata cu cresterea nivelului de excitare a femeii. În general,
stimularea punctului G
genereaza placere doar din momentul în care femeia este deja excitata.
"Vibratorul"-
Acesta functioneaza cel mai bine pe sau lânga clitoris. Daca vibratiile sunt prea intenseschimba la o viteza mai mica sau pune o pânza între vibrator si clitoris. Este OK sa îti lasi partenera safoloseasca vibratorul. De asemenea este placut ca vibratorul sa fie folosit asupra clitorisului în timpul penetrarii vaginale.
Sfârsitul
La sfârsitul masajului persoana de pe masa poate fi acoperita cu patura sau cu cearsaful de subea. Acesta poate fi un moment foarte placut pentru cuplu.
Masaj complet II
1.
Începe prin a stabili locul. Camera ar trebui sa fie destul de calda pentru ca o persoana sa se simta bine dezbracata. Pune niste muzica relaxanta si da foc la niste betisoare parfumate. Fa tot posibilul canimeni sa nu va poata deranja. Lumina trebuie sa fie slaba si, daca este posibil, ar trebui sa fie asigurata

Activity (46)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Jalba Iulia liked this
khalid981 liked this
Marius Bolea liked this
cristea liked this
cristiana_23 liked this
izabellina liked this
ela1739 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->