Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
6Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Texhvid i preferuar Kuran per te lexuar

Texhvid i preferuar Kuran per te lexuar

Ratings: (0)|Views: 1,030|Likes:
Published by abu saiaf
Kurani Fisnik është i veçantë edhe për metodologjinë e të lexuarit. Për ta lexuar atë drejtë dhe saktë patjetër duhet t’iu përmbahemi rregullave të leximit të tij. Kjo na mundëson neve ta zbatojmë urdhrin e Allahut dhe ta arrijmë shpërblimin e përgatitur për këtë. Libri rreth texhvidit i hoxhes Shefqet Krasniqi është libër praktik nëpërmes të cilit mund ta drejt lexojmë Librin e Allahut.
Kurani Fisnik është i veçantë edhe për metodologjinë e të lexuarit. Për ta lexuar atë drejtë dhe saktë patjetër duhet t’iu përmbahemi rregullave të leximit të tij. Kjo na mundëson neve ta zbatojmë urdhrin e Allahut dhe ta arrijmë shpërblimin e përgatitur për këtë. Libri rreth texhvidit i hoxhes Shefqet Krasniqi është libër praktik nëpërmes të cilit mund ta drejt lexojmë Librin e Allahut.

More info:

Published by: abu saiaf on Sep 18, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/19/2012

pdf

text

original

 
 
Texhvidi i preferuar Kuran për të lexuar
 
 
     
Shqip – Albanian –
 
 
 
 
Shefqet Krasniqi
Redaktoi:
Osman Abazi
 
2009 - 1430
 
 
 
 
     
»
 
 
 
«
 
 %
 

:
 
 
2009 - 1430
 
 
Dr.Shefqet Krasniqi
TEXHVIDI IPREFERUAR KUR’AN PËR TËLEXUAR 
Prishtinë2006Dr.Shefqet Krasniqi
2
Recesent:Osman AbaziLektoroi:Ylldije SulkaPërgatitja kompjuterike:Jeton SvircaKopertina:Jeton SvircaBotues:Shtëpia Botuese Krenaria

Activity (6)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Haki Berisha liked this
Nusret Alili liked this
FatjetaLLukaj liked this
saranda84 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->