Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
35Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Copii Indigo

Copii Indigo

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 1,020 |Likes:
Published by papusika86

More info:

Published by: papusika86 on Sep 28, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/19/2013

pdf

text

original

 
Editorial - Copiii Indigo Oamenii nascuti intre 1970 si 2000 COPIII INDIGO(1).EI VOR SCHIMBA FATA LUMII Se numesc "copii indigo" acei copii care nu seamana cu ceilalti in felul lor dea se comporta, de a relationa si de a intelege viata, adultii si rolul lor printrenoi. Structurile noastre sociale, educative si mentale nu sunt inca pregatitepentru a-i intelege. Copiii indigo se incarneaza pe Pamant de cca. 100 de aniincoace. Dar valul cel mare de copii indigo s-a nascut in anii 70, ca viitori lideriai lumii, puternici, cu abilitati crescande si grad inalt de creativitate. Ei aucontinuat sa se nasca pana prin 2000, cand incep sa apara copiii de Cristal, alcaror scop este sa ne duca spre urmatorul nivel al evolutiei. Functioneaza ca oconstiinta de grup, mai degrada decat ca individualitati. Exista si adulti indigo,cei care s-au nascut in anii 70 si acum au varsta de cca. 30 de ani si peste.Copiii si adultii indigo formeaza doua grupuri: in primul grup sunt cei care s-aunascut Indigo si fac tranzitia spre Cristal, in al doilea grup sunt cei care s-aunascut fara aceste calitati, dar le achizitioneaza acum prin propria stradaniesau prin urmarea caii spirituale. Urmeaza copiii Curcubeu.Copiii Indigo - noua generatie Daca oamenii obisnuiti au aura colorata in diverse culori,aceasta rasa spirituala noua este marcata de aura bleu-indigo. Se spunedespre acesti copii ca au ADN-ul diferit si ca ei constituie un canal energeticintre cer si pamant; ca au misiunea de a instaura o rasa superioara; ei aunevoie de o educatie superioara si diferita de cea clasica. Se mai spune ca eiau venit pe Pamant pentru a duce omenirea pe un nivel superior; educatia lortrebuie sa fie holistica, globala si spirituala. Intuitia lor este infailibila.Comportamentul lor - mesaj divin de interpretat. Aceasta idee, atat degeneroasa, a fost insa compromisa de un asa-zis guru Lee Caroll, care a pus lacale o "miscare Kryeon" in scopuri pur comerciale, oneroase. In fapt, elstrangea copii retardati sau cu handicap, despre care spunea ca vor schimbafata lumii. Este adevarat ca boala, in special bolile psihice, schimba culoareaaurei, dar de aici pana la a sustine ca aceia sunt copiii indigo este cale lunga.Multi i-au dat crezare si... banii curgeau "garla" ! Dar o astfel de interpretarecompromite ideea generoasa de spiritualitate si elevare, catre care trebuie satindem.
 
Cum sa recunosti un copil-indigo Vom enumera numai cateva din posibilitatile prin care amputea vedea daca micutul nostru este un astfel de copil. In general, copilul-indigo este hiperactiv; cand ii vorbesti pare cu capul "aiurea", dar, fiti siguri cael aude totul. El are mereu o replica pentru a-si justifica atitudinea si...intotdeauna altii sunt de vina ! Le plac dulciurile mai mult ca altor copii ; nupar a fi foarte milosi, in realitate ei sunt plini de compasiune, si, in sfarsit, eitrec usor de la una la alta. Bine, veti spune, dar toti copii fac asta. Exact ! Darcopii-indigo mai au si altceva. Au clarviziune si clarauditie, iar mainile lordegaja o puternica energie, ceea ce puteti si dvs. constata prin simpla punerea palmelor dvs. pe ale lor. Si nu este vorba de febra. Ei au facultatea de avedea "in noi", de a resimti starea noastra de spirit si, chiar ceea ce gandimnoi. Au o privire care degaja maturitate, cumintenie, curatenie si grandoaresufleteasca. Cel care minte nu le poate sustine privirea. Copiii indigo trebuiesa fie recunoscuti si respectati asa cum sunt ; se poate afirma ca ei vorschimba lumea in bine. Exista supozitia ca aparitia acestor copii Indigo, deCristal sau Curcubeu ar putea fi legata de presupusa tranzitie a Terrei siumanitatii spre o alta dimensiune, mai elevata spiritual, care s-ar puteaproduce in anul 2012 !Oricum, viitorul este al lor !(2).Nevoi fundamentale ale copiiilor-indigoAcesti copii speciali au anumite nevoi, care, unora dintre parinti le pot apareca fiind de neatins. Depinde de noi, de nivelul nostru de educatie, cultura sicivilizatie, sa incercam sa le oferim acestea. E mult ? E putin ? Cine stie... Eivor :1) Sa-si exprime legatura, contactul cu Divinitatea, cu constiinta divina,Solara, cu sursa primara a Universului, care le permit, prin cunoastereinnascuta, sa perceapa lucrurile spirituale, esoterice, metafizice, mult maibine si mai profund decat sunt descrise in carti, predate la scoala sau invatatela religie.2) Sa-si traiasca adevarul interior, iar nu pe cel impus de carti, de dogme, detraditii.3) Sa fie integri, asa cum sunt ei in totalitate, fara sa faca compromisuri cusine sau cu altii, deci incoruptibili.
 
4) Sa traiasca in concordanta cu ansamblul gesturilor, actiunilor, emotiilor,gandurilor, vorbelor lor.5) Sa slujeasca, sa fie utili, sa simta ca si ei contribuie la imbogatireasocietatii, planetei, vietii, respectand Marele Plan Divin si Legea CosmicaUniversala.6) Sa traiasca liber ; sa poata refuza orice autoritate care poate fi alienanta,incatusanta si inabusitoare pentru ei. Sa nu-i fie abatute directiile proprii prinsantaj, amenintare, pedeapsa, agresiune sau recompense.7) Sa iubeasca ; sa hraneasca prin felul sau de a fi legaturile de dragoste ; eliubeste totul : oamenii, animalele, vegetalele si mineralele.8) Sa traiasca in armonie ; se fereste de contacte dizarmonice, urate, negative; cauta constant veselia, armonia, lumina, pacea si creativitatea.Caracteristici principale ale copiiilor-indigo Suntem noi in stare sa descoperim la copii nostri caracteristicile de mai jos ?Nu cum sunt ei, trebuie sa observam, ci cat de mare este capacitatea noastrade a-i intelege si a nu le mai impune principii si invataturi de pe vremeastrabunicilor nostri !Copilul indigo :Se simte strain si pare a nu recunoaste decorul planetar,social sau cultural; isi reaminteste apartenenta la o alta Familie, spirituala,mai importanta decat cea biologica. Familia spirituala facuta sa fieinteligenta, iubitoare si creativa; ei simt o mare nostalgie dupa aceasta.Se adapteaza greu la aglomeratie si gaseste corpul fizic constrangator siinabusitor; alimentele dense, necesare supravietuirii acestui corp, ii suntstraine; il uimeste nevoia de a urina si nu este atras de activitatea fizica.Resimte intens angoasa despartirii ; in relatiile interpersonale o despartire,cat ar fi de nesemnificativa este pentru el angoasanta, pentru ca sufletul sause simte separat de Sursa, de Sfera de lumina, frumusete, iubire si inteligenta.Are sensatia de jena spirituala si se considera nedemn, legat de neintelegereafaptului ca este pe Pamant si parerea ca asta este o pedeapsa cand, de fapt,este o misiune de ajutorare si elevare pentru umanitate.Are perceptia primitivismului sau ; se percepe in prezent barbar, monstruos,periculos si de aceea se simte fara aparare si traumatizat. El nu mai arecorpul sau subtil, eteric, ci unul grosolan, material.

Activity (35)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
arua liked this
Carla Manole liked this
adela_moldovan_2 liked this
Neagos Vasile liked this
amalia.barac5679 liked this
carmend2006 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->