Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Masina de Paine Bdm075s

Masina de Paine Bdm075s

Ratings: (0)|Views: 12 |Likes:
Published by Cristian Homeuca

More info:

Published by: Cristian Homeuca on Feb 04, 2014
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/04/2014

pdf

text

original

 
MASINA DE PAINE BDM 075S
UTILIZAREA APARATULUI IN SIGURANTAInainte de a-l baga in pria
1.Cititi cu atentie instructiunile, avertismentele si etichetele. Pastrati aceste notite.2.Scoateti ambalajul si toate corpurile straine.3.Curatati aparatul cu un material moale inainte de utilizare.4.Conectati intotdeauna aparatul la o priza de 230-240.!."u puneti nimic pe cablul de alimentare si evitati atin#erea de supra$etele calde ale aparatului."u lasati cablul de alimentare pe jos pentru a nu va impiedica de el cu picioarele.%vitati sa &l lasati ata#at de coltul mesei.
In ti!p"l #$l$%irii
1.'cest aparat se incalzeste atunci cand este in $unctiune. "u apropiati nici $ata si nici mainile.2.%vitati sa dechideti capacul si sa scoateti cuva cu paine in timpul $unctionarii, daca acest lucru nu este indicat in instructiuni.3."u puneti niciodata nimic pe capacul aparatului.4.'paratul este prevazut cu un pro#ram de protectie capabil sa mentina un ciclu de coacere in caz de pana de curent.( intrerupere prelun#ita poate provoca intreruperea pro#ramului. !. %vitati sa atin#eti si)sau blocati partile mobile * de e+emplu paleta de $ramantare . . %vitati introducerea mainilor in cuva, atunci cand aparatul este in $unctiune.
Unde %e "tilieaa aparat"l
1.tilizati aparatul pe o supra$ata stabila si rezistenta la caldura.2."u e+puneti aparatul direct la lumina soarelui si nici la alte surse de caldura * ti#ai, cuptoare.3."u instalati aparatul pe alte aparate.4."u puneti aparatul la indemana copiilor cand este cald./n plus, daca butoanele sunt atinse accidental in timpul $unctionarii, coacerea poate $i intrerupta.!.asati cel putin 20 cm intre aparat si perete, pentru ca , calura poate sa-l decoloreze.
D"pa #$l$%ire
1.upa $olosire si inainte de curatare , opriti intotdeauna aparatul si deconectati-l de la priza.2.tilizati manusi pentru a scoate cosul cu paine dupa ce s-a copt.3.asati sa se raceasca aparatul inainte de a-l curata. "u ba#ati aparatul si nici stecherul in apa, riscati sa va electrocutati sau sa stricati aparatul.4.%vitati sa curatati cuva de paine cu obiecte metalice.
S#at"ri de %e&"ritate
1.Pentru a evita descarcarile electrice si leziunile, utilizati numai accesoriile recomandate de catre producator.2.%vitati utilizarea aparatului a$ara *in e+terior , in scopuri comerciale sau in alte scopuri, pentru care nu este  prevazut.3./n cazul in care , cablul de alimentare este deteriorat , trebuie schimbat de catre $abricant sau de catre service-ul autorizat cel mai apropiat sau de o persoana cali$icata pentru a evita anumite pericole."u puneti aparatul in $unctiune, daca este rasturnat sau este in alte situatii similare raportati centrului de service cel mai apropiat  pentru toate controalele, pentru reparatie , re#laj mecanic sau electric.4.Pentru deconectarea de la priza, apucati de stecher *nu de cablu si tra#eti.!.olosirea prelun#itoarelor  cablul de alimentare $urnizat este scurt pentru reducerea riscurilor unor leziuni sau impiedicari intr-un cablu prea lun#. "u $olositi un prelun#itor care nu a $ost veri$icat .'cest prelun#itor trebuie sa $ie instalat in asa $el incat sa nu atarne de masa, pentru ca , copiii sa nu-l poata tra#e si nici sa se impiedice de el..'limentarea electrica  daca reteaua de curent este supraincarcata, aparatul poate sa nu $unctioneze corect. %ste de pre$erat sa-l conectati la o priza de curent separata de alte aparate.5.Ca o masura de securitate si pentru a evita ca persoanele necali$icate sa se ocupe de intretinere, anumite aparate sunt dotate cu si#ilii antie$ractie. Pentru re#larile si reparatiile necesare apelati intotdeauna la cel mai apropiat centru de sevice autorizat.
1
 
6."u lasati copiii si nici persoanle incapabile sa utilizeze acest aparat $ara sa $ie suprave#hiati.7."u lasati copiii sa se joace cu acest aparat.
10.
 ATENTIE:
O utilizare eronata ( reteta gresita, timpi de coacere prea lungi) poate provoca o incalzire excesiva a painii urmata de o emisie de fum sau de flacari. In acest caz nu deschideti capacul. Deconectati-l de la priza si lasati-l sa se raceasca inainte de a deschide capacul.
A&e%t aparat e%te de%tinat e'&l"%i( ""l"i &a%ni&)*ARA*TERISTI*ILE APARATULUI SI A**ES+RIILE
 8asura *9:S;lin#ura *tsp;lin#uritaereastra Capac detasabil Corpul masinii'cest aparat este o masina de $acut paine complet automata, care permite coacerea usoara in cateva ore.'paratul are urmatoarele caracteristici
Pr$gra!area T"rb$
%ste o optiune unica care permite coacerea painii in mai putin de 2 ore. %ste ideal pentru invitati in ultimul moment care au nevoie de paine repede.
*$rp"l !a%inii,, &$$l t$"&.
atorita acestei caracteristici , aparatul este mai si#ur in timpul coacerii, mai ales in prezenta copiilor.orma painii verticale 5!0# sau 1 <#.orma paiinii $iind verticala in 2 dimensiuni este ideala pentru sand=iches.
Pr$te&tia pr$gra!"l"i in &a de pana de &"rent
Se poate memora pro#ramul in caz de intrerupere momentana a curentului electric.Cand curentul revine, coacerea va $i reluata din punctul in care a $ost intrerupt.
/erea%tra de (i"aliare
Permite vizualizarea in orice moment $iecare $aza de coacere.
/"n&tia de !entinere la &ald de 0 !in
'ceasta $unctie permite pastrarea painii calde timpde 1 ora dupa terminarea coacerii.
/"n&tie pentr" pr$gra!area &$a&erii &" 15 $re inainte
'ceasta $unctie permite pro#ramarea coacerii ast$el incat coacerea sa inceapa dupa 1! ore . /n acest $el puteti avea paine proaspata, atunci cand doriti. a puteti trezi dimineata cu o aroma de paine prospat $acuta.
Se!nal %$n$r pentr" #r"&te %i al"ne
'si#ura o mai mare creativitate in timpul coacerii.'paratul emite un semnal sonor pentru a indica momentul in care trebuie sa adau#ati $ructele si)sau alunele .'ceasta evita s$aramarea e+cesiva in timpul ciclului de $ramantare.
2
 
Tip"ri (ariate de paine
Se pot coace di$erite tipuri de paine selectand unul din pro#rame clasica, inte#rala, $ranceza,  plum-ca<e si dulce.
Alegerea ni(el"l"i de &$a&ere
Puteti ale#e o coacere usoara, medie sau mai aurie *mai coapta, dupa #ustul $iecaruia.
Pr$gra!area rapida a &$a&erii painii integrale
'cest pro#ram permite reducerea timpului de coacere obtinad o paine mult mai repede.
Pra2it"ri
'cest pro#ram permite prepararea mai multor tipuri de prajituri de casa.
D"l&et"ri
elicioasele retete $urnizate in sectiunea corespunzatoare permit prepararea unor e+celente prajituri de casa.
*"pt$r
rmand retetele puteti prepara usor di$erite $eluri de mancare, pudinci sau orez.
Pl"!-&a3e
/deal pentru prepararea unui plum-ca<e traditional intr-o ora.
Pa%te
/deal pentru prepararea pastelor in casa.
Blat de pia
Se poate prepara blat de paine, mici paini, pateuri si alte tipuri de paine.
*apa& deta%abil
Pentru o curatare usoara.
*"(a anti-aderenta deta%abila
Puteti sa scoateti painea usor si o puteti curata rapid.
P"tere 004
( putere optima pentru o $orma de paine per$ecta.
TABL+UL DE *+MANDA
Panoul de comanda al aparatului este ast$el conceput incat sa poate $i $olosit destul de usor.Simplitatea panoului de comanda permite selectarea pro#ramului de coacere dorit ecranul mare permite vizualizarea meniului selectionat si timpii pro#ramati.
E&ran"l
%cranul a$iseaza pro#ramul selectionat de la 1 la 12, #radul de coacerea si #reutatea painii.%cranul a$iseaza numarul de ore si minutele pana la s$arsitul coacerii.9ablou de comanda
3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->